2014 Yarenleri! :)

Evet kuzum bizim ıspartada öyleydi. Bigün sabah bi kalktık yollar kapanmış dizlerime kadar kar .. Ne günlerdi bee özleniyor üni yılları.. Muhasebe okudum fıstıgım ben sen ne okudun

hmdee nasil bide msjlasabiliyoruz

Süpeeer süpeeeer nasıl geçmiş bugün sınavı

Telefon çıkarmadı çarşıya bugün hala da kapalı telefon açılmadı.
Ne diyecek acaba acinça telefonu. Dedim sevmiyor musun beni eskisi gibi yoksa bir baskasi mi var yazdim

Canım yine sana net birsey söyleyeceğini sanmıyorum öyle birşey yok tabi getirme aklına böyle şeeyleeerrr

Evet kuzum bizim ıspartada öyleydi. Bigün sabah bi kalktık yollar kapanmış dizlerime kadar kar .. Ne günlerdi bee özleniyor üni yılları.. Muhasebe okudum fıstıgım ben sen ne okudun
Fizyoterapi okudum kuşum ben.. Aynen yaa üni yılları özleniyoooo Afyon küçücük bi yerdir gezilicek bi yeri yoktur insanlarıda buzz gibidir sevmezler pek öğrenciyi fln ama çok özlüyorumm o zamanlarımı Arkadaş ortamı etkiliyo sanırım yaa.. Aaahh ah hey gidi günler heeeyyy
cokkk mutlu oldum cooookk denizimmm :)
ayy evet denizimm resmen inanamiyorummm
Erdin dönünce bizi unutmaaaaaaa Gel yineee yalnız koyma bizi olur muuuuu kuşuuuummmm

oy oyyy unuturmuyum seni sizi hicccc :) ben hep gelicem yavrukusummm daha paylasmamiz gereken cok sey varrr gelmeden olurmu yavrummmm :)
merak etme daha kafanizi cok sisiriceeeem

Süpeeer süpeeeer nasıl geçmiş bugün sınavı

Canım yine sana net birsey söyleyeceğini sanmıyorum öyle birşey yok tabi getirme aklına böyle şeeyleeerrr

Ya ne blm sabahta sordum sinirden istee oda ne alakası var başkası falan dedi. Baskasi olsa seni seviyorum demez herhalde ya da uzatmaz sanırım bitti der

Deniziiiiim çok özledim ben ya niye uzaksınızzzz kızlarrr hep yakın olmamız lazım bizim oysakiiii
Bende çooook özledim yeşimiiiimmmm Bugün fotosunu gönderdiiiii uffffff özlemim 2ye katlandıııı.. canımıniçi o bnm yaa.. Doğru söylüyosn bebeğimmm bu dönemde dahada sarılmalıyızz onlaraaa.. Onların bize ihtiyacı var, bizimde onlaraa..

oy oyyy unuturmuyum seni sizi hicccc :) ben hep gelicem yavrukusummm daha paylasmamiz gereken cok sey varrr gelmeden olurmu yavrummmm :)
merak etme daha kafanizi cok sisiriceeeem
Her daim seni dinlemeye hazır olucaz kuşuuuuum Asıl paylaşımlar bundan snra başlıycak dimi demetiiim Allahın izniyle iş telaşıydı, ailelerin tanışma telaşıydı, çeyiz telaşıydı ohoooo telaşlı ve tatlı günler bizi bekliyooooo

hadii insallah kusuuuuum ayyyy su isteme bi olsaaa size pattt diye kizlarrr beni istemeye geliyolar desemmm :)
kiz size sozzzzz hepinizi evime davet edicem insalllahhhhhh ipleri koparmak yoooook

hadii insallah kusuuuuum ayyyy su isteme bi olsaaa size pattt diye kizlarrr beni istemeye geliyolar desemmm :)
kiz size sozzzzz hepinizi evime davet edicem insalllahhhhhh ipleri koparmak yoooook
Allaaaaaaaaaaaaahhhhh kızkızaaaa kopalım kııııııızzzz İstanbulda mı oturucanız kuşum evlenince? Erdi nereliydi fıstığım?

Bide pat diye söylemeeee öncesinden tüm detayları konuşalım yaaa yütfen yütfen yütfeen

kopaliiiim yavrularin bitanesi
tabi yavrum yaa boyle seyler pat diye olmaz sacmaliyorum bazen heee daha bunun babama soyleme kismii varrr, ne giycem kismi varr, yuzugu var, beni nerde isticekleri var, var da vaaaar

Evet kuzum zaten ünide arkdaş ortamın olmayınca üni okudugundan birşey anlamıyorsunn Gerçekten heyy gidi günler heeeyyy

Aaa bak benim sevdicek ne zamandır foto göndermiyor illa hatırlatmam mı gerek dimi yani cek bi selfie gönder yani yeriiim seni kızzz çok tatlısın sen hep destek tam destek

kopaliiiim yavrularin bitanesi
tabi yavrum yaa boyle seyler pat diye olmaz sacmaliyorum bazen heee daha bunun babama soyleme kismii varrr, ne giycem kismi varr, yuzugu var, beni nerde isticekleri var, var da vaaaar
Aynen fıstığıııım milyon tane detay vaaarrr Kız bişi srdum görmedin sanırımmmm.. Siz evlenince nerde oturmayı düşünüyosunuuuuz? Hiç konuştunuz mu erdinle? Bide erdi nereliydi bbeğim? (Bugünde bnm balıklığım tuttu)
Evet kuzum zaten ünide arkdaş ortamın olmayınca üni okudugundan birşey anlamıyorsunn Gerçekten heyy gidi günler heeeyyy
Aynen kuşummmm.. Her zmn ve her yerde arkadaş ortamı okdr önemlikiiii.. İnsanı vezirde eden arkadaş rezilde eden arkadaş.. Ahahaha bu ne alakaysa Diyesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…