2014 Yarenleri! :)

hahahaa de kuzum çıksın içinde kalmasınn

Aaa bak benim sevdicek ne zamandır foto göndermiyor illa hatırlatmam mı gerek dimi yani cek bi selfie gönder yani yeriiim seni kızzz çok tatlısın sen hep destek tam destek
Bende yirimki sniiii karamelli dondurmaamm Uuuufff dondurma accayip severimm beeeeen canım çekti vallahiiiiii malum gün yaklaşıyo sanırım oyüzden neyse neyseee evet bebişşş hep destek tam destekkkkkk Aşkları üzmek yoookkkk Karşılıklı aşşşk, sevgi, saygı, hoşgörü vaaaarrr

kuzulaar uyarıyım dedim askerinize söyleyin kamuflaj silah vs fotografları sosyal medya hesaplarına atmasınlar.. bugun gökhan anlattı bi tane gıcık komutana yakalatmıs telefonunu bi arkadası actrmıs tus kilidini fotograflarını acmıs falan cocugun teskereye bi ayı varken şimdş 1 bucuk iki ayı var mahkemeye vermiş aslunda yasakmıs kamuflajlı fotograf atmak aman diyeyim dikkatli olsunlaar.

konustuk balim istanbulda oturucaz insallah ailem sorun cikarmazsa. ben beylikduzunu cok seviyorum sakin bi yer ordan olsun diyorum erdiye ama orasi uzak diyo istanbulun cikisi nerdeyse diye dalga geciyo :) gungoren taraflari olacak buyuk ihtimalle balim yada o cevre iste kusum :) erdim bayburtlu guzelimm oda dogulu benim gibi bazen siveli konusuyoruz gul gul oluyoruz

Eneeeeem allah korusun kıııızzz Sağol uyardığın için ben söyliyim aşkitoyada dikkat etsin

Eneeeeem allah korusun kıııızzz Sağol uyardığın için ben söyliyim aşkitoyada dikkat etsin
ne demek balım edindiğim bilgileri hemen gelip paylasıyorum.. bide facete de paylastıgınız fotolara falan dikkat edin sen kullanmıyosun gerçide telif hakkı falan bişeyler olmuş yasal işlem baslatıyolarmıs hemen

Evet bebeğiiiim bunu bende biliyorum sevdicek söylemişti ilk atmak istediğim zaman atma dedi sonraaa amaaan ne olursa olsun dedi ama yasakmış ve yakalanırsa cezası büyükmüş

Bende de bir sancı basladı ki sormaaa aşkito da yokki göbüşümü ovsun

Bayburt karadeniz olmuyo mu fıstığımEneeeee ne güzel kıııızzz bende şiveli konuşmalara bayılırım özellikle bizim buraların ağzı çok sevimlidir.. "Bene bak biyoo.. Sene diyoru anengil gelipduru mun" fln derler Ege şivesi.. Çağlar çok güzel konuşuyo böyle yaa

ayy baybuurtlu muu kayınvalideciğimde oralı pek severim kendilerinii

çağlar ismi güzelmiş biyendimm oglusuma isim arıyorum kızıma buldum gibi

Hihihihi aynen bebeğimm ben kullanmadığım için bu kısım beni ilgilendirmiyo
Bende de bir sancı basladı ki sormaaa aşkito da yokki göbüşümü ovsun
Allah gariiiiii göbüşünü mü ovuyodu senin koca danannnnn Ben gelem ovuverem kuşuuuuummmm olma mııııı Şaka bi yana eline ve ayaklarının altına sıcak koy bebiş çok ii geliyooo

Evet bebeğiiiim bunu bende biliyorum sevdicek söylemişti ilk atmak istediğim zaman atma dedi sonraaa amaaan ne olursa olsun dedi ama yasakmış ve yakalanırsa cezası büyükmüş
banada bugun söyledi abimin fotografını gosterdim de atmasın dedi yakalnırsa bası agrır falan dedi... öyle kuşum dikkaat etmek lazım yinede telefonu yakalatmasında.

bugunn gökhanla keşan carsıda el ele gezerkene iki tan e ayrı konmutanını gördük gülümsediler selam fala nverdiler . Ya öyle garip his ki keşanda oturan aysayan insanları kıskanıyorum ya gökhana benden daha yakınlar diye

çağlar ismi güzelmiş biyendimm oglusuma isim arıyorum kızıma buldum gibi
Kızının adı ne kuzuuuum? Çağlarlar çoooook tatlı oluyo, herkes tarafından seviliyooo ama azıcık hareketli oluyooooo Küçükken pek bi yaramazmış benimki Tabii büyüdükçe duruluyo cınııııımmmgirdiği her ortamda sevdiriyo kendini.. Değişik bi enerjisi var

Belki de biri var diye karışık ne belli

Böyle üzme kendini, ne hale geldin canım ya

He oturur başımda saatlerce ovar kızzzzz yorulunca hemen diğer kolla devam ahahha ay yeriim yeriim nasıl özledim sıcak suyumu ayırmam yanımda cicim teşekkür ederim fıstığııım nasıl düşünür

dogu karadeniz kuzum ama erdi kabul etmiyo laz falan degiliz diyo :)) haha o dizilerde bizde goruyoruz hele sene diyoru sonuna U ekliyolar ya bitiyorum yaa
ayy baybuurtlu muu kayınvalideciğimde oralı pek severim kendilerinii
evett kuzumm valla insallah senin kv gibi degildir benim kvde kuzum cok istiyorum beni sevmelerini yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…