Ya ne blm sabahta sordum sinirden istee oda ne alakası var başkası falan dedi. Baskasi olsa seni seviyorum demez herhalde ya da uzatmaz sanırım bitti der
hahahaa de kuzum çıksın içinde kalmasınnAynen fıstığıııım milyon tane detay vaaarrrKız bişi srdum görmedin sanırımmmm.. Siz evlenince nerde oturmayı düşünüyosunuuuuz? Hiç konuştunuz mu erdinle? Bide erdi nereliydi bbeğim? (Bugünde bnm balıklığım tuttu)
Aynen kuşummmm.. Her zmn ve her yerde arkadaş ortamı okdr önemlikiiii.. İnsanı vezirde eden arkadaş rezilde eden arkadaş.. Ahahaha bu ne alakaysaDiyesim geldi
Bende yirimki sniiii karamelli dondurmaammAaa bak benim sevdicek ne zamandır foto göndermiyor illa hatırlatmam mı gerek dimi yani cek bi selfie gönder yaniyeriiim seni kızzz çok tatlısın sen hep destek tam destek
Tamam kuşumm diyimmmhahahaa de kuzum çıksın içinde kalmasınn
Aynen fıstığıııım milyon tane detay vaaarrrKız bişi srdum görmedin sanırımmmm.. Siz evlenince nerde oturmayı düşünüyosunuuuuz? Hiç konuştunuz mu erdinle? Bide erdi nereliydi bbeğim? (Bugünde bnm balıklığım tuttu)
Aynen kuşummmm.. Her zmn ve her yerde arkadaş ortamı okdr önemlikiiii.. İnsanı vezirde eden arkadaş rezilde eden arkadaş.. Ahahaha bu ne alakaysaDiyesim geldi
Eneeeeem allah korusun kıııızzzkuzulaar uyarıyım dedim askerinize söyleyin kamuflaj silah vs fotografları sosyal medya hesaplarına atmasınlar.. bugun gökhan anlattı bi tane gıcık komutana yakalatmıs telefonunu bi arkadası actrmıs tus kilidini fotograflarını acmıs falan cocugun teskereye bi ayı varken şimdş 1 bucuk iki ayı var mahkemeye vermiş aslunda yasakmıs kamuflajlı fotograf atmak aman diyeyim dikkatli olsunlaar.
ne demek balım edindiğim bilgileri hemen gelip paylasıyorum.. bide facete de paylastıgınız fotolara falan dikkat edin sen kullanmıyosun gerçideEneeeeem allah korusun kıııızzzSağol uyardığın için ben söyliyim aşkitoyada dikkat etsin
kuzulaar uyarıyım dedim askerinize söyleyin kamuflaj silah vs fotografları sosyal medya hesaplarına atmasınlar.. bugun gökhan anlattı bi tane gıcık komutana yakalatmıs telefonunu bi arkadası actrmıs tus kilidini fotograflarını acmıs falan cocugun teskereye bi ayı varken şimdş 1 bucuk iki ayı var mahkemeye vermiş aslunda yasakmıs kamuflajlı fotograf atmak aman diyeyim dikkatli olsunlaar.
Bende yirimki sniiii karamelli dondurmaammUuuufff dondurma accayip severimm beeeeen canım çekti vallahiiiiii malum gün yaklaşıyo sanırım oyüzden neyse neyseee evet bebişşş hep destek tam destekkkkkk Aşkları üzmek yoookkkk Karşılıklı aşşşk, sevgi, saygı, hoşgörü vaaaarrr
Bayburt karadeniz olmuyo mu fıstığımkonustuk balim istanbulda oturucaz insallah ailem sorun cikarmazsa. ben beylikduzunu cok seviyorum sakin bi yer ordan olsun diyorum erdiye ama orasi uzak diyo istanbulun cikisi nerdeyse diye dalga geciyo :) gungoren taraflari olacak buyuk ihtimalle balim yada o cevre iste kusum :) erdim bayburtlu guzelimm oda dogulu benim gibi bazen siveli konusuyoruz gul gul oluyoruz
ayy baybuurtlu muukonustuk balim istanbulda oturucaz insallah ailem sorun cikarmazsa. ben beylikduzunu cok seviyorum sakin bi yer ordan olsun diyorum erdiye ama orasi uzak diyo istanbulun cikisi nerdeyse diye dalga geciyo :) gungoren taraflari olacak buyuk ihtimalle balim yada o cevre iste kusum :) erdim bayburtlu guzelimm oda dogulu benim gibi bazen siveli konusuyoruz gul gul oluyoruz
Kafası net olurdu diye düsünüyorum eğer biri olsa cicim
çağlar ismi güzelmiş biyendimm oglusuma isim arıyorum kızıma buldum gibiBayburt karadeniz olmuyo mu fıstığımEneeeee ne güzel kıııızzz bende şiveli konuşmalara bayılırım özellikle bizim buraların ağzı çok sevimlidir.. "Bene bak biyoo.. Sene diyoru anengil gelipduru mun" fln derler Ege şivesi.. Çağlar çok güzel konuşuyo böyle yaa
Hihihihi aynen bebeğimm ben kullanmadığım için bu kısım beni ilgilendirmiyone demek balım edindiğim bilgileri hemen gelip paylasıyorum.. bide facete de paylastıgınız fotolara falan dikkat edin sen kullanmıyosun gerçidetelif hakkı falan bişeyler olmuş yasal işlem baslatıyolarmıs hemen
Allah gariiiiii göbüşünü mü ovuyodu senin koca danannnnnBende de bir sancı basladı ki sormaaa aşkito da yokki göbüşümü ovsun
banada bugun söyledi abimin fotografını gosterdim de atmasın dedi yakalnırsa bası agrır falan dedi... öyle kuşum dikkaat etmek lazım yinede telefonu yakalatmasında.Evet bebeğiiiim bunu bende biliyorum sevdicek söylemişti ilk atmak istediğim zaman atma dedi sonraaa amaaan ne olursa olsun dediama yasakmış ve yakalanırsa cezası büyükmüş
Kızının adı ne kuzuuuum?çağlar ismi güzelmiş biyendimm oglusuma isim arıyorum kızıma buldum gibi
Belki de biri var diye karışık ne belli
Hihihihi aynen bebeğimm ben kullanmadığım için bu kısım beni ilgilendirmiyo
Allah gariiiiii göbüşünü mü ovuyodu senin koca danannnnnBen gelem ovuverem kuşuuuuummmm olma mııııı Şaka bi yana eline ve ayaklarının altına sıcak koy bebiş çok ii geliyooo
dogu karadeniz kuzum ama erdi kabul etmiyo laz falan degiliz diyo :)) haha o dizilerde bizde goruyoruz hele sene diyoru sonuna U ekliyolar ya bitiyorum yaaBayburt karadeniz olmuyo mu fıstığımEneeeee ne güzel kıııızzz bende şiveli konuşmalara bayılırım özellikle bizim buraların ağzı çok sevimlidir.. "Bene bak biyoo.. Sene diyoru anengil gelipduru mun" fln derler Ege şivesi.. Çağlar çok güzel konuşuyo böyle yaa
evett kuzummayy baybuurtlu muukayınvalideciğimde oralı pek severim kendilerinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?