2014 Yarenleri! :)

Ayyyy denizim konuşmalarınızı okudum ne tatlısınız yaaa bize de yazsana öyle yerim çok tatlı yaaa

Şapşiiiiii az kaldı tamamen alıcannn keşandan gökiniiiii Bugün hangi ildesiniz bebiş?

eylül olacak sanırım son anda karar degıstırmezsek eylülde tanıştık çünkülüüm teyzesiiii maneviyatı cok buyuk

Şapşiiiiii az kaldı tamamen alıcannn keşandan gökiniiiii Bugün hangi ildesiniz bebiş?[/QUOTE]
evet kuzum artık hayırlsııyla inşallah.. kuşum Bugun batmandaydık , yarım saat sonra kırıkkaledeyiz 71

Bayburtluluların geneli gerici insanlardır bilemem erdinin ailesini tatlım ehr insanı bir tutmak olmaz.. Annesinin annesi çarşaflıdır falan.. Biraz yobazdır annesi bu yuzden pek anlasamyz zaten suan konusuyoruz ama düzeltiyor gibiyiz bakalım.

aynen canim annesi de carsafli ama tanimiyorum hic konusmadik. kardesi de var ama tesetturlu yani.. ya gerici falan onemli degil erdi seni severler diyo bilemiyorum canim bazen cok korkuyorum kapan diye israr etcekler beni dışlarlar diye erdi de istiyo kapanmami biliyorum ama ben hazir oldugumda dedim ona canim
ah bak gene geldi aklima dusunmekten uyuyamam simdi

Şapşiiiiii az kaldı tamamen alıcannn keşandan gökiniiiii Bugün hangi ildesiniz bebiş?
evet kuzum artık hayırlsııyla inşallah.. kuşum Bugun batmandaydık , yarım saat sonra kırıkkaledeyiz 71[/QUOTE]
Yuppiiiiiiciiiiikkk Benden kırıkkaleye slm ileeeettt

Kııızzz bizde eylülde başladıkkk sevdicek olmayaaaa 09.09.2010 izmirin kurtuluşu + çağların doğum günü+ yıl dönümümüz Bende erkek olursa dokuz kız olursa eylül mü koysam acep

evet kuzum artık hayırlsııyla inşallah.. kuşum Bugun batmandaydık , yarım saat sonra kırıkkaledeyiz 71
Yuppiiiiiiciiiiikkk Benden kırıkkaleye slm ileeeettt

Kııızzz bizde eylülde başladıkkk sevdicek olmayaaaa 09.09.2010 izmirin kurtuluşu + çağların doğum günü+ yıl dönümümüz Bende erkek olursa dokuz kız olursa eylül mü koysam acep[/QUOTE]
Eneeee kuzummmm bizim se 11.09.2010 :) 2 güncük var aramızda :)

kuzum gerici olarak kapalılıgı algılama sadece cok geri fikirliler.. cogu böyle gercekten bak tahmin ettiğim gibi.. Sakın baskası istiyor diye öyle kararlar verme. Ben gokhanın asker mevludunde basımı ortmustumde kaynanam agzımı aramıstı sana cok yakısıyor kapan et bilmem ne dıye bende demıstmki biliyorum yakıstıgını ama ben allah rızsı için kapanırım kapanırsam dedim gökhan zaten öyle konularda aslaa baskı yapmaz hiç bi kponuda yapamdıgı gibi.. Yani tanıdıkca sende anlarsın flört ediyoruz 4 yıldır gökhanla hani evlerine girip cıkarım falan elalem laf eder diye dert ediyormus onceleri. Ananesi desen erkek torununa(gokhana) elini öpturmeyen bi kadın artık gunah mı sanıyor napıyor bilemem.. öyle işte . zor iinsanlar. Ama gökhanın babası giresunlu bal gibi adamdır severim kendisini.

Mahkemeden dönülürse ki inşallah öyle olur kuzum Sıkma canını olur mu tatlım Askeriye orası be olacağı belli olmuyor Sn yinede üzme kendini de askerini de balım benm dualarım sizinle tatlım :*

Eneeee kuzummmm bizim se 11.09.2010 :) 2 güncük var aramızda :)[/QUOTE]
A.slm beybi darısı hemcicik sizin basınzıa insallah bizim 28 eylül canısıı.. Kız sen dokuzmu dedin ? isimmi o hahaha koptu

Eneeee kuzummmm bizim se 11.09.2010 :) 2 güncük var aramızda :)[/QUOTE]
Ne güzeeeeel kıııııızzzz Biz bak senle aşklarımızada hemen hemen aynı tarihlerde kavuşucaz.. Kaç kaldı şafağınız fıstık? Bizim 301 olması lazım
Eneeee kuzummmm bizim se 11.09.2010 :) 2 güncük var aramızda :)
A.slm beybi darısı hemcicik sizin basınzıa insallah bizim 28 eylül canısıı.. Kız sen dokuzmu dedin ? isimmi o hahaha koptu [/QUOTE]
Haydiii kooooppp koooppp duptıss duptıssss Kuzu uykum gelmeye başladıda benim Dellendim azcuk

anladim canim ne demek istedigini.. bi baskasi icin kapanamam bende canim hani beni oyle kabul etmiyolarsa illa kapanmam gerekirse ben zaten sogurum hersey biter yani. bi iki sene once erdilerin komsusu facebooktan resmimizi gostermis annesine, annesi erdinin agzini aramis kim o kiz fln diye en son da kapanacak demi demis :/ of canim bakalim beni neler bekliyo gercekten korkuyorum hayirlisi artik

Torununa elini mi öptürmüyooooo Tövbelerim olsun allahıııııımmmm Şok oldummmm.. Bnm teyzemde çok çok kapalıdır çağların elini öpmesine izin vermez fln ama yeğenlerinin yanında başı açıktır çnkü kuranı kerimde çok açık ifade edilmiş bu.. Torununa el öptürmemek nedir yaa Estağfirullahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…