bugunn gökhanla keşan carsıda el ele gezerkene iki tan e ayrı konmutanını gördükgülümsediler selam fala nverdiler . Ya öyle garip his ki keşanda oturan aysayan insanları kıskanıyorum ya gökhana benden daha yakınlar diye
UtandımmmmmAyyyy denizim konuşmalarınızı okudum ne tatlısınız yaaa bize de yazsana öyle yerim çok tatlı yaaa
eylül olacak sanırım son anda karar degıstırmezsekKızının adı ne kuzuuuum?Çağlarlar çoooook tatlı oluyo, herkes tarafından seviliyooo ama azıcık hareketli oluyooooo Küçükken pek bi yaramazmış benimki Tabii büyüdükçe duruluyo cınııııımmm girdiği her ortamda sevdiriyo kendini.. Değişik bi enerjisi var
Bayburtluluların geneli gerici insanlardır bilemem erdinin ailesini tatlım ehr insanı bir tutmak olmaz.. Annesinin annesi çarşaflıdır falan.. Biraz yobazdır annesi bu yuzden pek anlasamyz zatendogu karadeniz kuzum ama erdi kabul etmiyo laz falan degiliz diyo :)) haha o dizilerde bizde goruyoruz hele sene diyoru sonuna U ekliyolar ya bitiyorum yaa
evett kuzummvalla insallah senin kv gibi degildir benim kvde kuzum cok istiyorum beni sevmelerini yaa
UtandımmmmmKonuşupdurum duymuyon mu guzum sen beneeee
aynen canim annesi de carsafli ama tanimiyorum hic konusmadik. kardesi de var ama tesetturlu yani.. ya gerici falan onemli degil erdi seni severler diyo bilemiyorum canim bazen cok korkuyorum kapan diye israr etcekler beni dışlarlar diyeBayburtluluların geneli gerici insanlardır bilemem erdinin ailesini tatlım ehr insanı bir tutmak olmaz.. Annesinin annesi çarşaflıdır falan.. Biraz yobazdır annesi bu yuzden pek anlasamyz zatensuan konusuyoruz ama düzeltiyor gibiyiz bakalım.
Şapşiiiiii az kaldı tamamen alıcannn keşandan gökiniiiii Bugün hangi ildesiniz bebiş?
Yuppiiiiiiciiiiikkkevet kuzum artık hayırlsııyla inşallah.. kuşum Bugun batmandaydık , yarım saat sonra kırıkkaledeyiz 71
kuzum gerici olarak kapalılıgı algılama sadece cok geri fikirliler.. cogu böyle gercekten bak tahmin ettiğim gibi.. Sakın baskası istiyor diye öyle kararlar verme. Ben gokhanın asker mevludunde basımı ortmustumde kaynanam agzımı aramıstı sana cok yakısıyor kapan et bilmem ne dıye bende demıstmki biliyorum yakıstıgını ama ben allah rızsı için kapanırım kapanırsam dedim gökhan zaten öyle konularda aslaa baskı yapmaz hiç bi kponuda yapamdıgı gibi.. Yani tanıdıkca sende anlarsın flört ediyoruz 4 yıldır gökhanla hani evlerine girip cıkarım falan elalem laf eder diye dert ediyormus onceleri. Ananesi desen erkek torununa(gokhana) elini öpturmeyen bi kadın artık gunah mı sanıyor napıyor bilemem.. öyle işte . zor iinsanlar. Ama gökhanın babası giresunlu bal gibi adamdır severim kendisini.aynen canim annesi de carsafli ama tanimiyorum hic konusmadik. kardesi de var ama tesetturlu yani.. ya gerici falan onemli degil erdi seni severler diyo bilemiyorum canim bazen cok korkuyorum kapan diye israr etcekler beni dışlarlar diyeerdi de istiyo kapanmami biliyorum ama ben hazir oldugumda dedim ona canim
ah bak gene geldi aklima dusunmekten uyuyamam simdi
ya muhakkak biliyorlar askerlerin çoğu da içiyor zaten kaçak sadece bizimki değil. tutanak tutuldu bebeğim zaten.. bir arkadaşında daha aynı şey olmuş mahkemeden dönülmüş bilmiyorum ne olur ne biter.
sağol hayatım, yani açıkçası biraz gerçekçi olmak lazım olumlu bir şey yok görünürde gayet sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor. edelim bebeğim başka elden gelen bir şey yok malesef
Eneeee kuzummmm bizim se 11.09.2010 :) 2 güncük var aramızda :)[/QUOTE]YuppiiiiiiciiiiikkkBenden kırıkkaleye slm ileeeettt
Kııızzz bizde eylülde başladıkkk sevdicek olmayaaaa09.09.2010 izmirin kurtuluşu + çağların doğum günü+ yıl dönümümüz Bende erkek olursa dokuz kız olursa eylül mü koysam acep
Eneeee kuzummmm bizim se 11.09.2010 :) 2 güncük var aramızda :)[/QUOTE]YuppiiiiiiciiiiikkkBenden kırıkkaleye slm ileeeettt
Kııızzz bizde eylülde başladıkkk sevdicek olmayaaaa09.09.2010 izmirin kurtuluşu + çağların doğum günü+ yıl dönümümüz Bende erkek olursa dokuz kız olursa eylül mü koysam acep
A.slm beybi darısı hemcicik sizin basınzıa insallahEneeee kuzummmm bizim se 11.09.2010 :) 2 güncük var aramızda :)
anladim canim ne demek istedigini.. bi baskasi icin kapanamam bende canim hani beni oyle kabul etmiyolarsa illa kapanmam gerekirse ben zaten sogurum hersey biter yani. bi iki sene once erdilerin komsusu facebooktan resmimizi gostermis annesine, annesi erdinin agzini aramis kim o kiz fln diye en son da kapanacak demi demis :/ of canim bakalim beni neler bekliyo gercekten korkuyorum hayirlisi artikkuzum gerici olarak kapalılıgı algılama sadece cok geri fikirliler.. cogu böyle gercekten bak tahmin ettiğim gibi.. Sakın baskası istiyor diye öyle kararlar verme. Ben gokhanın asker mevludunde basımı ortmustumde kaynanam agzımı aramıstı sana cok yakısıyor kapan et bilmem ne dıye bende demıstmki biliyorum yakıstıgını ama ben allah rızsı için kapanırım kapanırsam dedim gökhan zaten öyle konularda aslaa baskı yapmaz hiç bi kponuda yapamdıgı gibi.. Yani tanıdıkca sende anlarsın flört ediyoruz 4 yıldır gökhanla hani evlerine girip cıkarım falan elalem laf eder diye dert ediyormus onceleri. Ananesi desen erkek torununa(gokhana) elini öpturmeyen bi kadın artık gunah mı sanıyor napıyor bilemem.. öyle işte . zor iinsanlar. Ama gökhanın babası giresunlu bal gibi adamdır severim kendisini.
Torununa elini mi öptürmüyoooookuzum gerici olarak kapalılıgı algılama sadece cok geri fikirliler.. cogu böyle gercekten bak tahmin ettiğim gibi.. Sakın baskası istiyor diye öyle kararlar verme. Ben gokhanın asker mevludunde basımı ortmustumde kaynanam agzımı aramıstı sana cok yakısıyor kapan et bilmem ne dıye bende demıstmki biliyorum yakıstıgını ama ben allah rızsı için kapanırım kapanırsam dedim gökhan zaten öyle konularda aslaa baskı yapmaz hiç bi kponuda yapamdıgı gibi.. Yani tanıdıkca sende anlarsın flört ediyoruz 4 yıldır gökhanla hani evlerine girip cıkarım falan elalem laf eder diye dert ediyormus onceleri. Ananesi desen erkek torununa(gokhana) elini öpturmeyen bi kadın artık gunah mı sanıyor napıyor bilemem.. öyle işte . zor iinsanlar. Ama gökhanın babası giresunlu bal gibi adamdır severim kendisini.
Şafakdaşşşşşşşım benim yaaaa306 bizim de kuzucummm :)denizlililili
Ahaha evet kuzum şafakdaşş :) ay bgn çok sinirlerim bozuk salak bi arkdşmn dediği şey sinirlerimi zıplattı yaŞafakdaşşşşşşşım benim yaaaaŞu kelimede çok tuhafıma gidiyo yıııvruuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?