2014 Yarenleri! :)

Kızlar ya aşırı sinirlerim bozuk bugüm snftan bi arkadaşm işte aileler biliyo mu fln dedi evet dedim kız soruyo ben cvplıyoem gayet iyi muhabeetti sonra dedki seninki üni.okudu mu ? Hayır dedm başladı 1.snfta kalnca bıraktı askere direk dedm güldüm. Kız bi tepki verdiiii görseniz. Aaaaaa lise mezunu mu ailen izin vericek fln evet dedm neden vermesn adam olsn evine karısına sahip çıktıktan snra dedim peki sen kültür farkı yaşamıcak msn üni.okuyosn üni.mezunu olucaksın ama o lise ailenin karşısına çıkarmaya utanmıcak mısındedi :O ben şoook oldum ne diyosun sen ya dedm her şey okumak mı genelde o benden daha kültürlü zaten okumakla olmıyo insanın yapısında olan şey dedim. Eevet öyle ama yakıştıramadım sana sen hep ondam bahsedince ben de çok iyi bi mesleği var üni.okudu fln diye düşündüm dedi. Aşırı sinir oldum ya.

İnsanların ağzı torba değilki büzesin be yavru Sen ilişkinize bak hiç kimseye değil.. Her söyleyenin söylediğine takılırsak inan bana bu hayat çekilmez olur Sen ilişkine güveniyomusun? Güveniyosun.. Eğitim olarak fark olsa bile kültürel olarak arada fark yok diyo musun? Diyosun.. Gerisini boşveeeeeer

Ya kuzum zaten ne ben takıyorum ne Enes takıyo ne de aileler takıyı bu durumu ama insanların üstüne vazife olmayan şeylere yorum yapması sinirimi bozuyo. Ki diyorum ya cidden o benden daha kültürlğ her konuda bi bilgisi var,hatta kendi dalga geçer bazen ben kaldırım mühendisi senden çok şey blyem diye :)

Haklısın kuşum.. İnsanlar üstüne vazife olmayan şeyler hakkında yorum yapmaya bayılıo maalesef.. Çok yakının olmayanlara özel hayatınla ilgili konuları açma bebeğim.. Böyle canını sıkmasınlar..

Normalde zaten soğuğumdue etrafıma karşı bi çok yakınlarım bilir dertlerimi bir de Kasım 7'den beri siz kk üyeleri :) sizin de artık uzaklığım olmadığı için göremediğim dostlarım oldunuz :)

Evet kuşuuuummm İyiki var burasıııııı Duhacımmm bnm çok uykum geldi bebeğim yarında nöbetim var müsadeni istesem ben? O güzel canını sıkmak yok tamammı? Hiç kimse senden daha değerli diil.. Heleki şu zor dönemde sen sevdiceğine ve derslerine odaklannn tamam? Çok çok öpüyorum fıstığım.. İyi geceler..

Canım benimmmm çok teşekkür ederimmm :* uyu tabiiki yarın dipçiiik gibi git nöbetine kuzucumm. Tatlı rüyalaaaar.

Kızlarrr günaydııın,çok kötüyüö bugün her şey üst üste geldi sanki

kızlar acayip moralim bozuk.. gökhanın babasını yine yoguun bakıma almışlar ve solunum cihazına baglamıslar. Annesi gökhanı aramış gel diye.. gökhanda komutnla konuşmuş komutanın gıcıklığı demişki iznin bitmiş oysaki içerde 10 gün sıhhiye izin hakkı var ölüm kalım meselesi için. Demiş ki 6 gün içerisinde gelirsen gelmediğin gün kadar eklenir teskerene.. Yani neye üzüleceğime sasırmış durumdayım şafak uzadı o ayrı üzüntü babasınıun durumu ayrı.. Allah korusun ya of ya daha kötü olursa o Gökhan dönermi askeriyeye dönmez allahım sen sabır ver sen şifa ver. Gökhan geliyor şimdi yoldaymış bana da dedi senin habern varmıydı dedm vardı ama annen baban ıstemedler söylememi bende cok zor tuttum kend,m, dediim.

Ayyyy çok üzüldüm canım,Rabbim babanıza şifa versin inşallaaah tez vakitte çıkar hastaneden evine .s komutanların şerefsizliğine bak yaaa

Günaydııııııınnn yeşiiiiimmmcikkk günaydınnnnnnn demetciiiiiikkkk Hayırlı sabahlarrrr Nasılsınız bakalımmmm?
kusuuum hayirli sabahlaar sanada ben coooook sukur cok iyiyim erdimle dun uzun uzun konustuk planlarimizdan bahsettik cok guzeldii sen nasilsin baliiiim
ay canim cok uzuldum yaaaa allah sifa versin insallah en kisa zamanda eski sagligna doner allah hepinize sabir versin en cokta gokhana dualarimiz babanizla kusummm

Nidakuşuuuummmm dualarımız sizinle.. İnşallah allahın izniyle toparlar babanız Rabbim şifasını versin.. Şafağın uzamasını fln düşünme bitanem yeterki babanız iyi olsun.. Şimdi en önemlisi bu

Ohhh maşallah maşşalah kuzucuk Bende iyiyim allaha şükür bugün.. Dün gece çok kötüydüm ama Uykumdan uyandım bir üşümekle, kalbimde bi sancı Nefes alamadım resmen yaa Kalktım battaniye aldım, üstüme hırka giydim ettim ama uyku tutmadıki Saat 5e doğru ısındım o sancı geçti öyle uyuyakaldm Sağlık gibisi yok allahııımmm tün hastalara şifasını versin

Sağol canım acayip dağıldım ya adam 1 aydır iyileşemiyor korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…