- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
İnsanların ağzı torba değilki büzesin be yavruKızlar ya aşırı sinirlerim bozuk bugüm snftan bi arkadaşm işte aileler biliyo mu fln dedi evet dedim kız soruyo ben cvplıyoem gayet iyi muhabeetti sonra dedki seninki üni.okudu mu ? Hayır dedm başladı 1.snfta kalnca bıraktı askere direk dedm güldüm. Kız bi tepki verdiiii görseniz. Aaaaaa lise mezunu mu ailen izin vericek fln evet dedm neden vermesn adam olsn evine karısına sahip çıktıktan snra dedim peki sen kültür farkı yaşamıcak msn üni.okuyosn üni.mezunu olucaksın ama o lise ailenin karşısına çıkarmaya utanmıcak mısındedi :O ben şoook oldum ne diyosun sen ya dedm her şey okumak mı genelde o benden daha kültürlü zaten okumakla olmıyo insanın yapısında olan şey dedim. Eevet öyle ama yakıştıramadım sana sen hep ondam bahsedince ben de çok iyi bi mesleği var üni.okudu fln diye düşündüm dedi. Aşırı sinir oldum ya.
Ya kuzum zaten ne ben takıyorum ne Enes takıyo ne de aileler takıyı bu durumu ama insanların üstüne vazife olmayan şeylere yorum yapması sinirimi bozuyo. Ki diyorum ya cidden o benden daha kültürlğ her konuda bi bilgisi var,hatta kendi dalga geçer bazen ben kaldırım mühendisi senden çok şey blyem diye :)İnsanların ağzı torba değilki büzesin be yavruSen ilişkinize bak hiç kimseye değil.. Her söyleyenin söylediğine takılırsak inan bana bu hayat çekilmez olur Sen ilişkine güveniyomusun? Güveniyosun.. Eğitim olarak fark olsa bile kültürel olarak arada fark yok diyo musun? Diyosun.. Gerisini boşveeeeeer
Haklısın kuşum.. İnsanlar üstüne vazife olmayan şeyler hakkında yorum yapmaya bayılıo maalesef.. Çok yakının olmayanlara özel hayatınla ilgili konuları açma bebeğim.. Böyle canını sıkmasınlar..Ya kuzum zaten ne ben takıyorum ne Enes takıyo ne de aileler takıyı bu durumu ama insanların üstüne vazife olmayan şeylere yorum yapması sinirimi bozuyo. Ki diyorum ya cidden o benden daha kültürlğ her konuda bi bilgisi var,hatta kendi dalga geçer bazen ben kaldırım mühendisi senden çok şey blyem diye :)
Normalde zaten soğuğumdue etrafıma karşı bi çok yakınlarım bilir dertlerimi bir de Kasım 7'den beri siz kk üyeleri :) sizin de artık uzaklığım olmadığı için göremediğim dostlarım oldunuz :)Haklısın kuşum.. İnsanlar üstüne vazife olmayan şeyler hakkında yorum yapmaya bayılıo maalesef.. Çok yakının olmayanlara özel hayatınla ilgili konuları açma bebeğim.. Böyle canını sıkmasınlar..
Evet kuşuuuummmNormalde zaten soğuğumdue etrafıma karşı bi çok yakınlarım bilir dertlerimi bir de Kasım 7'den beri siz kk üyeleri :) sizin de artık uzaklığım olmadığı için göremediğim dostlarım oldunuz :)
Canım benimmmm çok teşekkür ederimmm :* uyu tabiiki yarın dipçiiik gibi git nöbetine kuzucumm. Tatlı rüyalaaaar.Evet kuşuuuummmİyiki var burasıııııı Duhacımmm bnm çok uykum geldi bebeğim yarında nöbetim var müsadeni istesem ben? O güzel canını sıkmak yok tamammı? Hiç kimse senden daha değerli diil.. Heleki şu zor dönemde sen sevdiceğine ve derslerine odaklannn tamam? Çok çok öpüyorum fıstığım.. İyi geceler..
oooo yapma ya bnde bu sene daha 1. sinifta kalcam galibaAhahaah ben de hiç inanmazdım iyi geçtiğine, hiç de yanılmazdım 3 sene üst üst üni 1 de kaldı
oooo yapma ya bnde bu sene daha 1. sinifta kalcam galiba
gunaydin yesimimmmGünaydınnnnn canlarımmmm
Günaydınnnnn canlarımmmm
Günaydııııııınnn yeşiiiiimmmcikkk günaydınnnnnnn demetciiiiiikkkkgunaydin yesimimmmnapiyosun nasilsin kuzum?
Ayyyy çok üzüldüm canım,Rabbim babanıza şifa versin inşallaaah tez vakitte çıkar hastaneden evine .s komutanların şerefsizliğine bak yaaakızlar acayip moralim bozuk.. gökhanın babasını yine yoguun bakıma almışlar ve solunum cihazına baglamıslar. Annesi gökhanı aramış gel diye.. gökhanda komutnla konuşmuş komutanın gıcıklığı demişki iznin bitmiş oysaki içerde 10 gün sıhhiye izin hakkı var ölüm kalım meselesi için. Demiş ki 6 gün içerisinde gelirsen gelmediğin gün kadar eklenir teskerene.. Yani neye üzüleceğime sasırmış durumdayım şafak uzadı o ayrı üzüntü babasınıun durumu ayrı.. Allah korusun ya of ya daha kötü olursa o Gökhan dönermi askeriyeye dönmez allahım sen sabır ver sen şifa ver. Gökhan geliyor şimdi yoldaymış bana da dedi senin habern varmıydı dedm vardı ama annen baban ıstemedler söylememi bende cok zor tuttum kend,m, dediim.
kusuuum hayirli sabahlaar sanadaGünaydııııııınnn yeşiiiiimmmcikkk günaydınnnnnnn demetciiiiiikkkkHayırlı sabahlarrrr Nasılsınız bakalımmmm?
ay canim cok uzuldum yaaaa allah sifa versin insallah en kisa zamanda eski sagligna donerkızlar acayip moralim bozuk.. gökhanın babasını yine yoguun bakıma almışlar ve solunum cihazına baglamıslar. Annesi gökhanı aramış gel diye.. gökhanda komutnla konuşmuş komutanın gıcıklığı demişki iznin bitmiş oysaki içerde 10 gün sıhhiye izin hakkı var ölüm kalım meselesi için. Demiş ki 6 gün içerisinde gelirsen gelmediğin gün kadar eklenir teskerene.. Yani neye üzüleceğime sasırmış durumdayım şafak uzadı o ayrı üzüntü babasınıun durumu ayrı.. Allah korusun ya of ya daha kötü olursa o Gökhan dönermi askeriyeye dönmez allahım sen sabır ver sen şifa ver. Gökhan geliyor şimdi yoldaymış bana da dedi senin habern varmıydı dedm vardı ama annen baban ıstemedler söylememi bende cok zor tuttum kend,m, dediim.
Nidakuşuuuummmm dualarımız sizinle.. İnşallah allahın izniyle toparlar babanızkızlar acayip moralim bozuk.. gökhanın babasını yine yoguun bakıma almışlar ve solunum cihazına baglamıslar. Annesi gökhanı aramış gel diye.. gökhanda komutnla konuşmuş komutanın gıcıklığı demişki iznin bitmiş oysaki içerde 10 gün sıhhiye izin hakkı var ölüm kalım meselesi için. Demiş ki 6 gün içerisinde gelirsen gelmediğin gün kadar eklenir teskerene.. Yani neye üzüleceğime sasırmış durumdayım şafak uzadı o ayrı üzüntü babasınıun durumu ayrı.. Allah korusun ya of ya daha kötü olursa o Gökhan dönermi askeriyeye dönmez allahım sen sabır ver sen şifa ver. Gökhan geliyor şimdi yoldaymış bana da dedi senin habern varmıydı dedm vardı ama annen baban ıstemedler söylememi bende cok zor tuttum kend,m, dediim.
Ohhh maşallah maşşalah kuzucukkusuuum hayirli sabahlaar sanadaben coooook sukur cok iyiyim erdimle dun uzun uzun konustuk planlarimizdan bahsettik cok guzeldii sen nasilsin baliiiim
ay canim cok uzuldum yaaaa allah sifa versin insallah en kisa zamanda eski sagligna donerallah hepinize sabir versin en cokta gokhana dualarimiz babanizla kusummm
Kuşuuum sana noolduuKızlarrr günaydııın,çok kötüyüö bugün her şey üst üste geldi sanki
Sağol canım acayip dağıldım ya adam 1 aydır iyileşemiyor korkuyorumkusuuum hayirli sabahlaar sanadaben coooook sukur cok iyiyim erdimle dun uzun uzun konustuk planlarimizdan bahsettik cok guzeldii sen nasilsin baliiiim
ay canim cok uzuldum yaaaa allah sifa versin insallah en kisa zamanda eski sagligna donerallah hepinize sabir versin en cokta gokhana dualarimiz babanizla kusummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?