2014 Yarenleri! :)

Kuzum tabikii öyle babasının iyileşmesi en basta önemli olan zaten iyileşmezse allahım korusun yaa off kuzular sevinemiyorum bile gökhanın gelmesine düşünün.

Allah yar ve yardımcısı olsun babasının Allah şifa versin tatlım dualarım seninle kuzum benim.. Inşallah iyileşir babası yoksa sizin ve askerin için daha zor

Allah yar ve yardımcısı olsun babasının Allah şifa versin tatlım dualarım seninle kuzum benim.. Inşallah iyileşir babası yoksa sizin ve askerin için daha zor
her açıdan cok zorluklar çekeceğiz canım allahım geçinden versin baba olmadımı hayatta kimsesiz kalıyorsun.. ya lanet okuyor askeriyeye nerden geldim diyor ben burdayım o orda diyor oda şok oldu .

bi değişikler bende şaşırdım ilk duyduğumda

oy kiyamam denizimm gecmis olsunnn neden oldu ki acaba ya bidaha olursa mutlaka doktora gorun denizim tamam mi sakin ihmal etme
aminnnnn aynen balim sagligimiz kadar onemli bisey yok
Sağol canım acayip dağıldım ya adam 1 aydır iyileşemiyor korkuyorum
tatlim sen guclu olmalisin gokhana destek vermelisin
insallahhhh babamiz allahin izniyle iyilesecek korkma kuzummm

her açıdan cok zorluklar çekeceğiz canım allahım geçinden versin baba olmadımı hayatta kimsesiz kalıyorsun.. ya lanet okuyor askeriyeye nerden geldim diyor ben burdayım o orda diyor oda şok oldu .

Aynen öyle kuzum Babanın gölgesi yeter.. Dualarımdasın canım Allah sağlık sihhat verir en kısa zamanda tatlım.. Valla Askeriye deki adam denilmeyecek komutanlara öyle laflar geçiyorki içimden şuan benm askerimede çektiriyorlsr bana demiyor ama konuşmalarından Anlıyorum artık ..

bi değişikler bende şaşırdım ilk duyduğumda
valla bende kuzular :/ nidam cAnim bu soru hep aklima takiliyodu onu sorayim simdi sirasi degil ama gercekten cok bilmek istiyorum
simdi annesi carsafli ya gokhanin seni istemeye geldiklerinde nasil oldu? yani carsafiyla mi oturdu? nasil oluyo bu isler ben bilmiyorum canim?

Kuşuuum sana noolduu Dünkü muhabbetin üstüne bişi daha mı olduu
Malum zamandayık kuzum bi sancı bi sancı ölüyorum resmen ya bir de Enes'i merak ediyorum o tartışmadan snra hiç ses soluk yok. Normalde haftasonu çarşısı vardı ne dün ne bgn çıktı whatsaptan baktm tlfnu da almamış. Perşembe gnü komutan bunlara çarşı vermişti yılbaşı diye acaba onu normal çarşıya mı saydı anlayamadım ya aşırı merak ediyorum .s

inş. canım bizimki de ben dönene kadar iş bul eve çık diyo,siz direk evlencekmisiniz :)

çekiyorlar canım eziyet teskereye kadar bitmiyor.. Allah'ım bu nasıl bir sınav askerde olmasaydı en azından içi rahat olacaktı hep yanında olacaktı.. Alnımızın akıyla çıkalım şu sınavdan da

Kuzum tabikii öyle babasının iyileşmesi en basta önemli olan zaten iyileşmezse allahım korusun yaa off kuzular sevinemiyorum bile gökhanın gelmesine düşünün.
Kötü şeyler getirme aklına bitanem.. Hep birlikte duamızı edelim..

Hepsi imtihan be nidakuşunmm sen gökhana destek ol.. Kötü şeyler söylemesin lanet okumasın Allahın izniyle bu da geçicek.. Rabbim tez vakitte şifasını versin Sabırlı olun bitanemmmm Biz dualarımızla yanınızdayız tamam mı? Seni çok seviyorum kuzucuk..

kuzum daha istemeye gelmediler beni. Bu yaz inşallah saglık sıhhat yerinde olursa.. annesi çarşaflı değil ananesi gelsin istemiyorum ya cok donuk bi kadın gelirsede carsaflı gelir.

Sağol bitanemmm.. Bi daha olursa gidicem merak etme sen

inş. canım bizimki de ben dönene kadar iş bul eve çık diyo,siz direk evlencekmisiniz :)
2015 kasımda dönücek ya kuzu bnmki 2016ilkbaharında istiyoruz allah izin verirse.. Mayısta kır düğünü istiyorum ben Bahar gelini olucammm Döndükten snra bi 6aylık sürecimiz olucak yani o da hazırlıklar için gerekli Siz ne zmna düşünüyosunuz evliliğiii? Planlanan bişiler var gibi sizdedeeeee

Kuzucuuuuukkkk bilirim o sancıyıııı berbat bişeydiiiir Sıcak koy ayaklarına ve beline, gevşetir rahatlatır Sevdiceğine gelince inşallah en kısa sürede arar senide hem senin için rahatlar hemde onun

kizlar gunaydin
canimmm cokk geçmiş olsun ztn icim cok sıkılıyodu bunuda duyunca daha kotu oldum Allah yardimcisi olsun en kisa zamnda toparlar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…