- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Kuzum tabikii öyle babasının iyileşmesi en basta önemli olan zaten iyileşmezse allahım korusun yaa offNidakuşuuuummmm dualarımız sizinle.. İnşallah allahın izniyle toparlar babanızRabbim şifasını versin.. Şafağın uzamasını fln düşünme bitanem yeterki babanız iyi olsun.. Şimdi en önemlisi bu
kızlar acayip moralim bozuk.. gökhanın babasını yine yoguun bakıma almışlar ve solunum cihazına baglamıslar. Annesi gökhanı aramış gel diye.. gökhanda komutnla konuşmuş komutanın gıcıklığı demişki iznin bitmiş oysaki içerde 10 gün sıhhiye izin hakkı var ölüm kalım meselesi için. Demiş ki 6 gün içerisinde gelirsen gelmediğin gün kadar eklenir teskerene.. Yani neye üzüleceğime sasırmış durumdayım şafak uzadı o ayrı üzüntü babasınıun durumu ayrı.. Allah korusun ya of ya daha kötü olursa o Gökhan dönermi askeriyeye dönmez allahım sen sabır ver sen şifa ver. Gökhan geliyor şimdi yoldaymış bana da dedi senin habern varmıydı dedm vardı ama annen baban ıstemedler söylememi bende cok zor tuttum kend,m, dediim.
Ayyyy çok üzüldüm canım,Rabbim babanıza şifa versin inşallaaah tez vakitte çıkar hastaneden evine .s komutanların şerefsizliğine bak yaaa
her açıdan cok zorluklar çekeceğiz canım allahım geçinden versin baba olmadımı hayatta kimsesiz kalıyorsun.. ya lanet okuyor askeriyeye nerden geldim diyor ben burdayım o orda diyor oda şok oldu .Allah yar ve yardımcısı olsun babasının Allah şifa versin tatlımdualarım seninle kuzum benim.. Inşallah iyileşir babası yoksa sizin ve askerin için daha zor
bi değişikler bende şaşırdım ilk duyduğumdaTorununa elini mi öptürmüyoooooTövbelerim olsun allahıııııımmmm Şok oldummmm.. Bnm teyzemde çok çok kapalıdır çağların elini öpmesine izin vermez fln ama yeğenlerinin yanında başı açıktır çnkü kuranı kerimde çok açık ifade edilmiş bu.. Torununa el öptürmemek nedir yaa Estağfirullahhhh
oy kiyamam denizimmOhhh maşallah maşşalah kuzucukBende iyiyim allaha şükür bugün.. Dün gece çok kötüydüm ama Uykumdan uyandım bir üşümekle, kalbimde bi sancı Nefes alamadım resmen yaa Kalktım battaniye aldım, üstüme hırka giydim ettim ama uyku tutmadıki Saat 5e doğru ısındım o sancı geçti öyle uyuyakaldm Sağlık gibisi yok allahııımmm tün hastalara şifasını versin
tatlim sen guclu olmalisin gokhana destek vermelisinSağol canım acayip dağıldım ya adam 1 aydır iyileşemiyor korkuyorum
her açıdan cok zorluklar çekeceğiz canım allahım geçinden versin baba olmadımı hayatta kimsesiz kalıyorsun.. ya lanet okuyor askeriyeye nerden geldim diyor ben burdayım o orda diyor oda şok oldu .
valla bende kuzular :/ nidam cAnim bu soru hep aklima takiliyodu onu sorayim simdi sirasi degil ama gercekten cok bilmek istiyorumbi değişikler bende şaşırdım ilk duyduğumda
Malum zamandayık kuzum bi sancı bi sancı ölüyorum resmen yaKuşuuum sana noolduuDünkü muhabbetin üstüne bişi daha mı olduu
Dualarımız sizle canım,sen yıkılma ki gökhana destek olasın canım iyi olman lazım senin..heryerde var işte bunlardan napalım sagol kuzum sagol.. inşallah ya dua edin neolur.
İvit cınııııımmmm
Hı hııııı nişanlıyız tatlımmmİnşallah en kısa sürede güzel bi iş bulursuuun çnkü çalışmamak evde oturmak çoook sıkıcıııııııı 2 gündür tatil olmasına rağmen sıkıldııım puıufffffff
çekiyorlar canım eziyet teskereye kadar bitmiyor.. Allah'ım bu nasıl bir sınav askerde olmasaydı en azından içi rahat olacaktı hep yanında olacaktı.. Alnımızın akıyla çıkalım şu sınavdan daAynen öyle kuzum Babanın gölgesi yeter.. Dualarımdasın canım Allah sağlık sihhat verir en kısa zamanda tatlım.. Valla Askeriye deki adam denilmeyecek komutanlara öyle laflar geçiyorki içimden şuan benm askerimede çektiriyorlsr bana demiyor ama konuşmalarından Anlıyorum artık ..
Kötü şeyler getirme aklına bitanem.. Hep birlikte duamızı edelim..Kuzum tabikii öyle babasının iyileşmesi en basta önemli olan zaten iyileşmezse allahım korusun yaa offkuzular sevinemiyorum bile gökhanın gelmesine düşünün.
kuzum daha istemeye gelmediler beni. Bu yaz inşallah saglık sıhhat yerinde olursa.. annesi çarşaflı değil ananesi gelsin istemiyorum ya cok donuk bi kadın gelirsede carsaflı gelir.valla bende kuzular :/ nidam cAnim bu soru hep aklima takiliyodu onu sorayim simdi sirasi degil ama gercekten cok bilmek istiyorum
simdi annesi carsafli ya gokhanin seni istemeye geldiklerinde nasil oldu? yani carsafiyla mi oturdu? nasil oluyo bu isler ben bilmiyorum canim?
Sağol bitanemmm.. Bi daha olursa gidicem merak etme senoy kiyamam denizimmgecmis olsunnn neden oldu ki acaba ya bidaha olursa mutlaka doktora gorun denizim tamam mi sakin ihmal etme
aminnnnn aynen balim sagligimiz kadar onemli bisey yok
tatlim sen guclu olmalisin gokhana destek vermelisin
insallahhhh babamiz allahin izniyle iyilesecek korkma kuzummm
2015 kasımda dönücek ya kuzu bnmki 2016ilkbaharında istiyoruz allah izin verirse.. Mayısta kır düğünü istiyorum beninş. canım bizimki de ben dönene kadar iş bul eve çık diyo,siz direk evlencekmisiniz :)
Kuzucuuuuukkkk bilirim o sancıyıııı berbat bişeydiiiirMalum zamandayık kuzum bi sancı bi sancı ölüyorum resmen yabir de Enes'i merak ediyorum o tartışmadan snra hiç ses soluk yok. Normalde haftasonu çarşısı vardı ne dün ne bgn çıktı whatsaptan baktm tlfnu da almamış. Perşembe gnü komutan bunlara çarşı vermişti yılbaşı diye acaba onu normal çarşıya mı saydı anlayamadım ya aşırı merak ediyorum .s
canimmm cokk geçmiş olsun ztn icim cok sıkılıyodu bunuda duyunca daha kotu oldumher açıdan cok zorluklar çekeceğiz canım allahım geçinden versin baba olmadımı hayatta kimsesiz kalıyorsun.. ya lanet okuyor askeriyeye nerden geldim diyor ben burdayım o orda diyor oda şok oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?