sağol canım benim desteğin için Allah razı olsun.. bakalım yarın dananın kuyruğu koparMahkemeden dönülürse ki inşallah öyle olur kuzum Sıkma canını olur mu tatlımAskeriye orası be olacağı belli olmuyor Sn yinede üzme kendini de askerini de balım benm dualarım sizinle tatlım :*
Canımdan can gidiyo resmen yaKuzucuuuuukkkk bilirim o sancıyıııı berbat bişeydiiiirSıcak koy ayaklarına ve beline, gevşetir rahatlatır Sevdiceğine gelince inşallah en kısa sürede arar senide hem senin için rahatlar hemde onun
Maşallaaah pofuduk hanımm :) günaydııın :) dün akşam yazdm askerinin durumu için ama görmedin sanırım sıkma sakın canınıcanlarıım günaydınn akşam 11de yattım daha yeni kalkıyorummm
aynen canim annesi de carsafli ama tanimiyorum hic konusmadik. kardesi de var ama tesetturlu yani.. ya gerici falan onemli degil erdi seni severler diyo bilemiyorum canim bazen cok korkuyorum kapan diye israr etcekler beni dışlarlar diyeerdi de istiyo kapanmami biliyorum ama ben hazir oldugumda dedim ona canim
ah bak gene geldi aklima dusunmekten uyuyamam simdi
çekiyorlar canım eziyet teskereye kadar bitmiyor.. Allah'ım bu nasıl bir sınav askerde olmasaydı en azından içi rahat olacaktı hep yanında olacaktı.. Alnımızın akıyla çıkalım şu sınavdan da
aa görmedim kuzu yaa hiç sorma o konu için gel de sıkma canını yaMaşallaaah pofuduk hanımm :) günaydııın :) dün akşam yazdm askerinin durumu için ama görmedin sanırım sıkma sakın canını
Amin aminnnn canım İnşallahh inşallah çıkacağız.. Bu gibi durumlarda hep Hz. Mevlana'nın bir sözü geliyor aklıma paylaşayım burada da..
Üzülme ! Ayağına batan dikenler…Aradığın gülün habercisidir.. Hz. Mevlana
sağol canım benim desteğin için Allah razı olsun.. bakalım yarın dananın kuyruğu kopar
canlarıım günaydınn akşam 11de yattım daha yeni kalkıyorummm
sorma kuzum sorma bende sabah sabah yine dağıldım işteyim bu aksam 8 e kadar burdayım zaman geçmez bugun banakizlar gunaydin
canimmm cokk geçmiş olsun ztn icim cok sıkılıyodu bunuda duyunca daha kotu oldumAllah yardimcisi olsun en kisa zamnda toparlar inşallah..
inşallah öyledir söz cok hoşuma gittiii..
valla istedikleri kadar baski yapsinlar canim ben onlar istiyor diye kapanamam. tamam kapanmak istiyorum asla karsi degilim amaa herseyin zamani var hazir olursam allah icin kapanirim bunu erdiye de soyledim belki hemen belki 10 sene sonra bunu garanti edemem dedim. ha onlara giderken dikkat ederim zaten simdide dikkat ediyorum o sorun degil, denize girmem oda sorun degil ki zaten bende girmek istemiyorum oyle herkesin icinde, ama kapanmak baska.Canım aileye girer girmez sana kapanma konusunda baskı yapacaklar bence. Bak gökhan en baştan soyledi bana düşün yani. Hatta onlarda aileye girmem için kapanmam gerekiyor, sırf bu yüzden onunla bir geleceğimiz yok dün bu yüzden ayrılmak istedi kafaya taka taka artık o da bunalıma girdi
Kuzum babam hastalansa ancak bu kadar üzülebilirim.. herseyiyle sevmek bu oluyormuş demekki.. Ödüm patlıyor ya o adama bsey olursa diye..Kötü şeyler getirme aklına bitanem.. Hep birlikte duamızı edelim..
Hepsi imtihan be nidakuşunmm sen gökhana destek ol.. Kötü şeyler söylemesin lanet okumasınAllahın izniyle bu da geçicek.. Rabbim tez vakitte şifasını versin Sabırlı olun bitanemmmm Biz dualarımızla yanınızdayız tamam mı? Seni çok seviyorum kuzucuk..
ya görünüşte iyiyim ama içim cok sıkılıyor canım.. İçim içime sığmıyor sanki. Ne olacak ne bitecek diye..Öyledir inşallah Allah'ın izniyle tatlım.. Sıkma canını senin moralin yerinde olsun ki askerine de moral ver kuzum..
kusum hayirdir noldukizlar gunaydin. .icimde acayip bi sıkıntı var
oha ya ne demek kabul etmemek.. Yani ailesi istediğini desin banane benim için sevgilim yani Gökhan ilgilendirir o da bana derse kapanmadan aileye giremezsin e iyi ozaman derim git kendine ailenin istediği gibi bi kız bul ben bu kadar emek vermişim 4 yıl birbirimizi böyle tanımış böyle sevmişiz.. Nefret ediyorum oyle ınsanlardan ya zorla kapatacaklar yok yea. Benım ailemnde annemde kapalı babam namazında nıyazında ama benı bugüne kadar kımse zorlamadı bu konuda yada evimize gelecek olan gelini.. bunların yaptığı işte örümcek kafalılık!valla istedikleri kadar baski yapsinlar canim ben onlar istiyor diye kapanamam. tamam kapanmak istiyorum asla karsi degilim amaa herseyin zamani var hazir olursam allah icin kapanirim bunu erdiye de soyledim belki hemen belki 10 sene sonra bunu garanti edemem dedim. ha onlara giderken dikkat ederim zaten simdide dikkat ediyorum o sorun degil, denize girmem oda sorun degil ki zaten bende girmek istemiyorum oyle herkesin icinde, ama kapanmak baska.
Allah yardimcin olsun canim, kapanmadan aileye girememek cok korkunc bisey. Insallah oyle bisey olmaz da seni boyle de kabul ederler..
bol bol dua edelim canim hepimizin hakkinda hayirlisi
yok yavrum benimkiler oyle degil salvo icin yazdim ben onu.. benim acik oldugumu hepsi biliyo kuzenleriyle de konusuyoruz arada yani beni kabul etmemeleri gibi bi durum yok canim allaha cok sukur.oha ya ne demek kabul etmemek.. Yani ailesi istediğini desin banane benim için sevgilim yani Gökhan ilgilendirir o da bana derse kapanmadan aileye giremezsin e iyi ozaman derim git kendine ailenin istediği gibi bi kız bul ben bu kadar emek vermişim 4 yıl birbirimizi böyle tanımış böyle sevmişiz.. Nefret ediyorum oyle ınsanlardan ya zorla kapatacaklar yok yea. Benım ailemnde annemde kapalı babam namazında nıyazında ama benı bugüne kadar kımse zorlamadı bu konuda yada evimize gelecek olan gelini.. bunların yaptığı işte örümcek kafalılık!
senin içindemedim kuzum zaten ortaya genel olarak konuştum vardır öyleleri de cok cunku. Suanda nısanlı falan olmadığınız için konusu gecmıyordur canım eminim zorlamasalarda isteyeceklerdir..yok yavrum benimkiler oyle degil salvo icin yazdim ben onu.. benim acik oldugumu hepsi biliyo kuzenleriyle de konusuyoruz arada yani beni kabul etmemeleri gibi bi durum yok canim allaha cok sukur.
aileye acik diye girememek cok korkunc bisey bende cok karsiyim kapanacaksam kendi istegimle allah icin kapanirim kimseyi karistiramam yani
2015 kasımda dönücek ya kuzu bnmki 2016ilkbaharında istiyoruz allah izin verirse.. Mayısta kır düğünü istiyorum benBahar gelini olucammm Döndükten snra bi 6aylık sürecimiz olucak yani o da hazırlıklar için gerekli Siz ne zmna düşünüyosunuz evliliğiii? Planlanan bişiler var gibi sizdedeeeee
valla istedikleri kadar baski yapsinlar canim ben onlar istiyor diye kapanamam. tamam kapanmak istiyorum asla karsi degilim amaa herseyin zamani var hazir olursam allah icin kapanirim bunu erdiye de soyledim belki hemen belki 10 sene sonra bunu garanti edemem dedim. ha onlara giderken dikkat ederim zaten simdide dikkat ediyorum o sorun degil, denize girmem oda sorun degil ki zaten bende girmek istemiyorum oyle herkesin icinde, ama kapanmak baska.
Allah yardimcin olsun canim, kapanmadan aileye girememek cok korkunc bisey. Insallah oyle bisey olmaz da seni boyle de kabul ederler..
bol bol dua edelim canim hepimizin hakkinda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?