- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
anladim canim. aynen oyle annemde zamaninda cok cekmis dedemlerden illa kapansin kapansin diye babam susmus onceleri ama sonra annem demis ben artik dayanamiyorum oglumu alip gidicem falan babam beni sevmiyomusun demis, annem seviyorum ama dayanamiyorum bu baskiya demis, babamda dedemle konusmus yeter seyda isterse kapanir karismayin diye :) aslan babammm :) o gun bugun annem nenemin en kiymetli gelini hemde acik gelini :)senin içindemedim kuzum zaten ortaya genel olarak konuştum vardır öyleleri de cok cunku. Suanda nısanlı falan olmadığınız için konusu gecmıyordur canım eminim zorlamasalarda isteyeceklerdir..
oha ya ne demek kabul etmemek.. Yani ailesi istediğini desin banane benim için sevgilim yani Gökhan ilgilendirir o da bana derse kapanmadan aileye giremezsin e iyi ozaman derim git kendine ailenin istediği gibi bi kız bul ben bu kadar emek vermişim 4 yıl birbirimizi böyle tanımış böyle sevmişiz.. Nefret ediyorum oyle ınsanlardan ya zorla kapatacaklar yok yea. Benım ailemnde annemde kapalı babam namazında nıyazında ama benı bugüne kadar kımse zorlamadı bu konuda yada evimize gelecek olan gelini.. bunların yaptığı işte örümcek kafalılık!
Cidden bu askeriyede akıl mantık yok yaa ! Biliyosun ki kaçak sigara daha uygun oluyo sanane ne içer içer ? Uyuşturucu hap ot değil ya bu aptallar ! Sizden nasış etkilendiysem rüyamda gördüm ben de kaçak sigara falan alıyodum. Sıkmamaya çalış kuzum kolay değil evet ama iyi ol ki seninki de senden moral bulsunaa görmedim kuzu yaa hiç sorma o konu için gel de sıkma canını ya
iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım bebeğim sadece ikimiz de gerginiz yarın belli olacak muhtemelen.. ayyy sorma kuzum dün akşam bir baş ağrısı tuttu kii zor uyudum öyle olunca uyku iyi geldi sabah evdekiler uyandırmasa kalkmazdımAllah senden de razı olsun kuzum ne demek burada kocaman aile olmadım mi :) sen yeterki olumsuz düşünme ki olumsuz olmasın tatlım:) maşallah sana bu arada Uykucu :)
aynen öyle.. ve sadece bizimki değil bir çok asker içiyor kaçak sigarayı çünkü fiyatı ucuz. kıyamam kuzum ya iyi gibiyiz şuan ikimizde yarını bekliyoruz bakalım ne olacak ne bitecek gerginiz biraz dolayısıylaCidden bu askeriyede akıl mantık yok yaa ! Biliyosun ki kaçak sigara daha uygun oluyo sanane ne içer içer ? Uyuşturucu hap ot değil ya bu aptallar ! Sizden nasış etkilendiysem rüyamda gördüm ben de kaçak sigara falan alıyodum. Sıkmamaya çalış kuzum kolay değil evet ama iyi ol ki seninki de senden moral bulsun
inşallah canım bende biraz o gunu düşündükçe gerginleşiyorum..anladim canim. aynen oyle annemde zamaninda cok cekmis dedemlerden illa kapansin kapansin diye babam susmus onceleri ama sonra annem demis ben artik dayanamiyorum oglumu alip gidicem falan babam beni sevmiyomusun demis, annem seviyorum ama dayanamiyorum bu baskiya demis, babamda dedemle konusmus yeter seyda isterse kapanir karismayin diye :) aslan babammm :) o gun bugun annem nenemin en kiymetli gelini hemde acik gelini :)
bende erdiye guveniyorum yoksa en bastan kapan kapan diye israr ederdi allaha sukur sadece bir kere sordu karsimisin diye hayir dedim ilerde allah icin cok isterim dedim tamam dedi ben cevabimi aldim :)
bakalim ailelerin tanistigi donemleri nasil atlaticaz canlarim insallah istedigimiz gibi olur hersey
ayrılmakmı istiyor sendenAynen canım bizimde iki yıl oldu beni böyle sevdi ama en basindan da dedi böyle böyle diye o yüzden şimdi suclayamiyorum.
Benim anlamadığım bir şey var bir erkek askerdeyken neden ayrılmak ister
Allaha habale ettim o bütün komutanları ya pislikler. İnşallaj vicdanlı bi komutan olur bebeğimaynen öyle.. ve sadece bizimki değil bir çok asker içiyor kaçak sigarayı çünkü fiyatı ucuz. kıyamam kuzum ya iyi gibiyiz şuan ikimizde yarını bekliyoruz bakalım ne olacak ne bitecek gerginiz biraz dolayısıyla
inşallah canım benim sağol desteğin için..Allaha habale ettim o bütün komutanları ya pislikler. İnşallaj vicdanlı bi komutan olur bebeğim
Fetih suresini oku kuzumm bol bolll iyi dileklerin için çok etkili bi duainşallah canım benim sağol desteğin için..
gunaydin yesimimmmnapiyosun nasilsin kuzum?
Günaydııııııınnn yeşiiiiimmmcikkk günaydınnnnnnn demetciiiiiikkkkHayırlı sabahlarrrr Nasılsınız bakalımmmm?
Niniiiimm canım benim Allah şifa versin geliyormuş gökhan dimi, canım benim ya koş sevdiceğinin yanına sendeSaolun kızlar destek olduğunuz için!
çalşıyorum bitanem aksam gidicem yanına :Niniiiimm canım benim Allah şifa versin geliyormuş gökhan dimi, canım benim ya koş sevdiceğinin yanına sende
dayınlar neresinde oturuyor istnblun?Çok şükür kızlar iyiyim, yoldayız istanbula geldik sayılır dayımlara ziyarete gidiyoruz :) gezmelerdeyim bugün :) siz nasılsınnnn şeker kızlarıııım
tamam bebeğim çok sağolllFetih suresini oku kuzumm bol bolll iyi dileklerin için çok etkili bi dua
ayrılmakmı istiyor senden
dualarımiz babaciginizla tez zamnda sagligina kavusur insallah bebegim Allah hepinize sabir versin özellikle sevdicegine onun isi daha zor,destek ol kuzummm,güçlü ol.sorma kuzum sorma bende sabah sabah yine dağıldım işteyim bu aksam 8 e kadar burdayım zaman geçmez bugun banacok sagolun kızlar ya şu sözleriniz bile dualarınız bile eminim gidiyordur yerine.. Allahım sen yardım et.
kuzum askerim karakoluna gidicek 5 tane telefon götürüyor yaninda arkadsslari istemis, yakalanirsak bittik..söyledim o kdr ikna edemedimkusum hayirdir noldu
ben neredeyse 1 kilo vermisim keyfim yerine geldiiisende tartil kuzuuum belki keyfin yerine gelirr :)
offf demetim nolcak bu aileler ya,yuvamizi nasil kurucazvalla istedikleri kadar baski yapsinlar canim ben onlar istiyor diye kapanamam. tamam kapanmak istiyorum asla karsi degilim amaa herseyin zamani var hazir olursam allah icin kapanirim bunu erdiye de soyledim belki hemen belki 10 sene sonra bunu garanti edemem dedim. ha onlara giderken dikkat ederim zaten simdide dikkat ediyorum o sorun degil, denize girmem oda sorun degil ki zaten bende girmek istemiyorum oyle herkesin icinde, ama kapanmak baska.
Allah yardimcin olsun canim, kapanmadan aileye girememek cok korkunc bisey. Insallah oyle bisey olmaz da seni boyle de kabul ederler..
bol bol dua edelim canim hepimizin hakkinda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?