2014 Yarenleri! :)

senin içindemedim kuzum zaten ortaya genel olarak konuştum vardır öyleleri de cok cunku. Suanda nısanlı falan olmadığınız için konusu gecmıyordur canım eminim zorlamasalarda isteyeceklerdir..
anladim canim. aynen oyle annemde zamaninda cok cekmis dedemlerden illa kapansin kapansin diye babam susmus onceleri ama sonra annem demis ben artik dayanamiyorum oglumu alip gidicem falan babam beni sevmiyomusun demis, annem seviyorum ama dayanamiyorum bu baskiya demis, babamda dedemle konusmus yeter seyda isterse kapanir karismayin diye :) aslan babammm :) o gun bugun annem nenemin en kiymetli gelini hemde acik gelini :)
bende erdiye guveniyorum yoksa en bastan kapan kapan diye israr ederdi allaha sukur sadece bir kere sordu karsimisin diye hayir dedim ilerde allah icin cok isterim dedim tamam dedi ben cevabimi aldim :)
bakalim ailelerin tanistigi donemleri nasil atlaticaz canlarim insallah istedigimiz gibi olur hersey

Aynen canım bizimde iki yıl oldu beni böyle sevdi ama en basindan da dedi böyle böyle diye o yüzden şimdi suclayamiyorum.

Benim anlamadığım bir şey var bir erkek askerdeyken neden ayrılmak ister

aa görmedim kuzu yaa hiç sorma o konu için gel de sıkma canını ya
Cidden bu askeriyede akıl mantık yok yaa ! Biliyosun ki kaçak sigara daha uygun oluyo sanane ne içer içer ? Uyuşturucu hap ot değil ya bu aptallar ! Sizden nasış etkilendiysem rüyamda gördüm ben de kaçak sigara falan alıyodum. Sıkmamaya çalış kuzum kolay değil evet ama iyi ol ki seninki de senden moral bulsun

Allah senden de razı olsun kuzum ne demek burada kocaman aile olmadım mi :) sen yeterki olumsuz düşünme ki olumsuz olmasın tatlım:) maşallah sana bu arada Uykucu :)
iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım bebeğim sadece ikimiz de gerginiz yarın belli olacak muhtemelen.. ayyy sorma kuzum dün akşam bir baş ağrısı tuttu kii zor uyudum öyle olunca uyku iyi geldi sabah evdekiler uyandırmasa kalkmazdım

aynen öyle.. ve sadece bizimki değil bir çok asker içiyor kaçak sigarayı çünkü fiyatı ucuz. kıyamam kuzum ya iyi gibiyiz şuan ikimizde yarını bekliyoruz bakalım ne olacak ne bitecek gerginiz biraz dolayısıyla

inşallah canım bende biraz o gunu düşündükçe gerginleşiyorum..

Allaha habale ettim o bütün komutanları ya pislikler. İnşallaj vicdanlı bi komutan olur bebeğim

ayrılmakmı istiyor senden

Dün bir garipti resmen deliye donmustu hemde durduk yere. Yok olmuyor anlaşamıyoruz sonumuz yok vs bunalıma girdim cikmazlardayim diye. Bugünde diyor kafam karisik Uff ben yoruldum ya gercekten

dualarımiz babaciginizla tez zamnda sagligina kavusur insallah bebegim Allah hepinize sabir versin özellikle sevdicegine onun isi daha zor,destek ol kuzummm,güçlü ol.

kusum hayirdir noldu
ben neredeyse 1 kilo vermisim keyfim yerine geldiii sende tartil kuzuuum belki keyfin yerine gelirr :)
kuzum askerim karakoluna gidicek 5 tane telefon götürüyor yaninda arkadsslari istemis, yakalanirsak bittik..söyledim o kdr ikna edemedim

offf demetim nolcak bu aileler ya,yuvamizi nasil kurucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…