2014 Yarenleri! :)

duygularıma tercüman olmussun balim...parmaklarina sağlık:)

Tşk ederim tatlım.. Arada bi göz gezdiriyorum gelinlik modellerine ama önceliğim çeyiz alışverişi şuanda Ev tekstili, mutfak eşyası fln sürekli alıyorum.. Askerim dönünceye kadar büyük eşyalar dışında hepsini bitiricem sanırım O döndüğünde mobilya dekorasyon gibi en eğlenceli kısım kalsın

Kıyamam sana.. Ben ilişkiniz uzun süredir var gibi düşünüyodum.. Ama süresi farketmezkiii önemli olan hissedilenler öyle değil miii mydecembercımmm Kendi adıma konuşmak gerekirse askerlik bnmkini olumlu anlamda çooooook değiştirdi Aşk böcüğü oldu çıktı vallahi Seninde anlattığına göre olumlu anlamda değişmeler söz konusu seninkindede her şeyin kıymetini anlıyolar demekki ordaa.. Özelliklede biziimmm

Öncesinde ne oldu kavga sebebimizin nedir bilmiyorum ama her ilişkide olabiliyo o şiddetli kavgalar.. Özellikle ilk 2 yıl.. Çiftler birbirini tanımadıkları için kendi isteklerini yaptırabilmek adına yada daha baskın olabilmek adına çatışmalar yaşanabiliyo Keşke olmasa ama olabiliyoo işteee..

Akışına bırak bakalım kuzucuk dağıtım iznine falan gelicek ya davranışlarını iyice ölç tart.. Ona göre kararını verirsin.. Ama şunu söylemeden edemiycem bu devirde hem sevip hem sevilmek büyük nimetttt.. Kıymetini bilmek lazım bebeğim.. Herkese nasip olmazz Şanslı kızlarız biiiizzz

selam kzlaaaar naptnz nasılsınız haftasonu ailemın yanındaydm ama telefondan bı turlu yazamadm telefondan nasıl yazıyorsunuz sayfa gorunuyor cevapla dıyorum olmuoo sınır oldum :)

selam kzlaaaar naptnz nasılsınız haftasonu ailemın yanındaydm ama telefondan bı turlu yazamadm telefondan nasıl yazıyorsunuz sayfa gorunuyor cevapla dıyorum olmuoo sınır oldum :)
iyiyim tatlım sen nasılsın. ..valla bn hep telefondan giriyorum:)

kuzum askerim karakoluna gidicek 5 tane telefon götürüyor yaninda arkadsslari istemis, yakalanirsak bittik..söyledim o kdr ikna edemedim
ayyy kiz ona yaaa yapmasinnn allah korusun yakalansa valla cok uzarrr askerlik hemde hepsine benceee
offf demetim nolcak bu aileler ya,yuvamizi nasil kurucaz
bilmiyorum guzelim ama kolay olmayacagi kesin.. bazen diyorum ki soyle normal ciftlerden olsaydik :) aileler dengi dengine ve ayni sehirde ahhh ahh ama napalim buda bizim sinavimiz

sorunsuz girmis iceri cok şükür balim....

ne ozeniyorum varya dengi dengine ciftlere..bizim bütün güzel anlarımiz stres,korku icinde olucak

sorunsuz girmis iceri cok şükür balim....

ne ozeniyorum varya dengi dengine ciftlere..bizim bütün güzel anlarımiz stres,korku icinde olucak
iyi iyi cok sukur kuzum..

ah balim okadar iyi anliyorum ki seni :/ evet hep stresli olacak acaba neler konusulacak? dayim yine densizlik yapacak mi? bi kuzenim evlendi erkek tarafi da oyle kapaliydi milletin icinde bizim kizimizi kapatamazsiniz ddi herkes okadar bozuldu ki en cok bizimkiler bozuldu hani erkek tarafini bosver. dayimi aldi uzaklastirdi babamlar falan fuzuli konusmasin diye

tamam hani bekliyoruzz bizi istemelerini heycanli guzel seylerr ama bi okadar da stres ve korku :/

oyy kuzum tabiki agizdan cikan her soze dikkat edilicek..en ufak bi fikir ayriligi oldugunda sevdicekle korku icinde goz goze gelinicek,bi gun öncesinden gelip gitselerde bi atlatsak su gunu başka bişey istemiyorum denilecek,onlar gittiktan sonra illa birileri cins bi yorum yapıcak ..off off

ya görünüşte iyiyim ama içim cok sıkılıyor canım.. İçim içime sığmıyor sanki. Ne olacak ne bitecek diye..

Hersey COK GUZEL olacak canim benim insallah.. :) inaniyorum ben senin Daha cok inanman gerek Canim

Hakkinizda hayirlisi kuzum :) nidaya dediğim gibi inanıyorm herşey çok güzel olacak inşallah balım :) kuzum çok sıktın demekki kendini ahh ahh olsun kendine uyku ziyafeti çekmişsin :)))

O cins yorumlar standart zaten !!!! bizimkilerle alakasi yok illa bi kotu yorum yapacaklarr

Slm cnmmmm iyi allaha şükür bildiğin gibiiii Sen nasılsııııın? Ohh ailenle hasret gidermişsindir ne güzeeelll

deniziiim basagimmm cok aciktimm suan dedemlerdeyiz herkes yemek yiyoo motive oluyorummmmm size yazarakkkkk hayirrr yemicemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…