çalşıyorum bitanem aksam gidicem yanına :sagol cok sagol..
duygularıma tercüman olmussun balim...parmaklarina sağlık:)oha ya ne demek kabul etmemek.. Yani ailesi istediğini desin banane benim için sevgilim yani Gökhan ilgilendirir o da bana derse kapanmadan aileye giremezsin e iyi ozaman derim git kendine ailenin istediği gibi bi kız bul ben bu kadar emek vermişim 4 yıl birbirimizi böyle tanımış böyle sevmişiz.. Nefret ediyorum oyle ınsanlardan ya zorla kapatacaklar yok yea. Benım ailemnde annemde kapalı babam namazında nıyazında ama benı bugüne kadar kımse zorlamadı bu konuda yada evimize gelecek olan gelini.. bunların yaptığı işte örümcek kafalılık!
biz sevgili olduktan 1 ay sonra askere başvurdu, ilişkimiz 5-6 aylıkken askere gitti canım, aramızda ciddi konuşmalar geçmedi ama ben hayatımda ilk defa ona aşık oldum o da bana, askere gitmeden 3 gün önce ciddi bir kavga ettik ve askere gidiyor olmasa ayrılacaktım gerçekten,sırf onu bu dönemde yanlız bırakmamak için devam ettim, ama askerde düzeldiğini iddia ediyor
benimki çok odun çoğu zaman beni sevdiğini hissedemedim bu yüzden çok hırçınım, askerdeyken hep çok ilgili davrandım ama kırgın olduğumun o da farkında hep 'dönünce sana hep sarılcam öpçem hediyeler alcam' diye millet vekili gibi vaadler veriyor
bakalım canım dönsün 2 hafta içinde eğer davranışları düzelmemişse ya ayrılırım ya da evlilik teklifi ederim
peşimden koşturmadım ya yüz buldu
sen rahatsın tabi yüzüğü taktın,zaten değerini daha çok anlamıştır orda bırakmaz artık seni :) sevgilim dedi askerdeki bi çok arkadaşının sevgilisi ayrılmış çocuklar asker diye. benim en büyük korkum 1 sene beklemişken döndüğünde eğer ayrılırsak başkasını bulursa falan, resmen cefasını ben çektim sefasını millet sürecek
gelinlik modeline karar verdin mi bu arada, ay çok heycanlı ya :) o 6 ayda sana herşeyin en güzelini alacağına eminim.
ooooooooo :) darisi basimiza :)Veeeeeeee sonunda şafak. . 199
aminnn canımm :) çok şükür yaaaooooooooo :) darisi basimiza :)
iyiyim tatlım sen nasılsın. ..valla bn hep telefondan giriyorum:)selam kzlaaaar naptnz nasılsınız haftasonu ailemın yanındaydm ama telefondan bı turlu yazamadm telefondan nasıl yazıyorsunuz sayfa gorunuyor cevapla dıyorum olmuoo sınır oldum :)
ayyy kiz ona yaaa yapmasinnnkuzum askerim karakoluna gidicek 5 tane telefon götürüyor yaninda arkadsslari istemis, yakalanirsak bittik..söyledim o kdr ikna edemedim
bilmiyorum guzelim ama kolay olmayacagi kesin.. bazen diyorum ki soyle normal ciftlerden olsaydik :) aileler dengi dengine ve ayni sehirde ahhh ahh ama napalim buda bizim sinavimizofff demetim nolcak bu aileler ya,yuvamizi nasil kurucaz
araniz nasil bakalımaminnn canımm :) çok şükür yaaa
sorunsuz girmis iceri cok şükür balim....ayyy kiz ona yaaa yapmasinnnallah korusun yakalansa valla cok uzarrr askerlik hemde hepsine benceee
bilmiyorum guzelim ama kolay olmayacagi kesin.. bazen diyorum ki soyle normal ciftlerden olsaydik :) aileler dengi dengine ve ayni sehirde ahhh ahh ama napalim buda bizim sinavimiz
iyi iyi cok sukur kuzum..sorunsuz girmis iceri cok şükür balim....
ne ozeniyorum varya dengi dengine ciftlere..bizim bütün güzel anlarımiz stres,korku icinde olucak
Yaşasııııııın nnn YuppiiiiiiiVeeeeeeee sonunda şafak. . 199
oyy kuzum tabiki agizdan cikan her soze dikkat edilicek..en ufak bi fikir ayriligi oldugunda sevdicekle korku icinde goz goze gelinicek,bi gun öncesinden gelip gitselerde bi atlatsak su gunu başka bişey istemiyorum denilecek,onlar gittiktan sonra illa birileri cins bi yorum yapıcak ..off offiyi iyi cok sukur kuzum..
ah balim okadar iyi anliyorum ki seni :/ evet hep stresli olacak acaba neler konusulacak? dayim yine densizlik yapacak mi? bi kuzenim evlendi erkek tarafi da oyle kapaliydi milletin icinde bizim kizimizi kapatamazsiniz ddi herkes okadar bozuldu ki en cok bizimkiler bozuldu hani erkek tarafini bosver. dayimi aldi uzaklastirdi babamlar falan fuzuli konusmasin diye
tamam hani bekliyoruzz bizi istemelerini heycanli guzel seylerr ama bi okadar da stres ve korku :/
ya görünüşte iyiyim ama içim cok sıkılıyor canım.. İçim içime sığmıyor sanki. Ne olacak ne bitecek diye..
iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım bebeğim sadece ikimiz de gerginiz yarın belli olacak muhtemelen.. ayyy sorma kuzum dün akşam bir baş ağrısı tuttu kii zor uyudum öyle olunca uyku iyi geldi sabah evdekiler uyandırmasa kalkmazdım
O cins yorumlar standart zaten !!!! bizimkilerle alakasi yok illa bi kotu yorum yapacaklarroyy kuzum tabiki agizdan cikan her soze dikkat edilicek..en ufak bi fikir ayriligi oldugunda sevdicekle korku icinde goz goze gelinicek,bi gun öncesinden gelip gitselerde bi atlatsak su gunu başka bişey istemiyorum denilecek,onlar gittiktan sonra illa birileri cins bi yorum yapıcak ..off off
Slm cnmmmm iyi allaha şükür bildiğin gibiiiiselam kzlaaaar naptnz nasılsınız haftasonu ailemın yanındaydm ama telefondan bı turlu yazamadm telefondan nasıl yazıyorsunuz sayfa gorunuyor cevapla dıyorum olmuoo sınır oldum :)
herkesin herseye bir yorumu var zaten..ozellikle de böyle zor durumlarda ters yorum yapmaya bayilirlar.O cins yorumlar standart zaten !!!! bizimkilerle alakasi yok illa bi kotu yorum yapacaklarr
kuzenlerinle aran nasil senin kuzum sevmediklerin var mi?herkesin herseye bir yorumu var zaten..ozellikle de böyle zor durumlarda ters yorum yapmaya bayilirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?