2014 Yarenleri! :)

Ahaha aynen yakarım Roma'yı da yakarım!
Ben de hediye yollamıcam karar verdim :D
Ayy bize öyle nezih planlar ters :D Nerde Suada brunch falan biz köylüyükk :KK53:

Allah senin iyiliğini versin ya biz de köylüyüükkk Toğğaatlıyık bacııım :KK53: sen planı nasıl buldun onu söyle memnun kalırmı :oops: yemek yerine rakı balık mı olsa ama hem rakı balık hem kopkop bünyeye ağır gelir, rakının başına oturdu mu kalkmaz benim adam :KK53: ben eşofman takımı yollayayım diyorum sıcak tutsun :KK23:

Allah senin iyiliğini versin ya biz de köylüyüükkk Toğğaatlıyık bacııım :KK53: sen planı nasıl buldun onu söyle memnun kalırmı :oops: yemek yerine rakı balık mı olsa ama hem rakı balık hem kopkop bünyeye ağır gelir, rakının başına oturdu mu kalkmaz benim adam :KK53: ben eşofman takımı yollayayım diyorum sıcak tutsun :KK23:
Aynen bence de yemek olsun rakı balık olmasın. Hem daha iyi eglenilir. Biz ne yapsak yaa. Sinemaya gidelim yemek yiyelim bari, inşallah aksilik çıkmazda. Çünkü bi ne zaman buluşacak olsak bir aksilik çıkıyor evren bizi istemiyor :(

Aynen bence de yemek olsun rakı balık olmasın. Hem daha iyi eglenilir. Biz ne yapsak yaa. Sinemaya gidelim yemek yiyelim bari, inşallah aksilik çıkmazda. Çünkü bi ne zaman buluşacak olsak bir aksilik çıkıyor evren bizi istemiyor :KK43:

çıkmaz aksilik Hoppa bir kere de iyi düşün be bacım

çıkmaz aksilik Hoppa bir kere de iyi düşün be bacım

Canım ben iyi düşünsemde iyi olmuyor ki :KK53:
Bir gün buluşcaz ben günler öncesinden heyecanlanmışım işler yüzünden pek sık buluşamıyoruz çünkü. Neyse bu midesi ağrıyor diye ilaç içmesin mi sonra alerji yaptı hastaneye kaldırdılar bir gittim bütün suratı kıpkırmızı ve şiş :KK53:
Gene bir gün heyecanlamışım babasıyla kavga etti :KK53:
Bir kere daha babasıyla tartıştı :KK53:
Son dakika işi çıktı :KK53:
Son dakika şehirdışına işi çıktı :KK53:
Aksilikler bizi bırakmıyor gelde iyi düşün :KK6:

Ellerine sağlııık:KK45: Banada yolla bi tepsi ordan bebiiiişşşş:KK53:

Kaptım ben tüyoları eyvallah kuzucukkk:KK36:

Sabret kuşuuuum 21 güne tüm vücudun alışmış olucaaaak:KK45:

ben iyiyim allaha şükür bebeğiiiim dün akşamdan beri öyle güzel kar yağdıki sabah yollar kapandı işe 2saatte zor gidebildim:KK48: Hastanedede sabahtan ve öğle tatilinde kartopu oynadık arkadaşlarla çoooooook eğlendimmmm:KK71:Kardan kadın yaptııık adınıda kardelen koyduk:KK8:

Afıyet olsun babyyyyy

Selam kzlaaaar nassınız bakalmm? Cuma gunu erkek arkadasm gelecek 1 guncuk kalcak ama olsun .. Benden tahınlı kurabıye brownı kurabıye yesıl fasulye ıstedı bidee :))) Normalda et manyagıdır orda bkms etten :))

Canım ben iyi düşünsemde iyi olmuyor ki :KK53:
Bir gün buluşcaz ben günler öncesinden heyecanlanmışım işler yüzünden pek sık buluşamıyoruz çünkü. Neyse bu midesi ağrıyor diye ilaç içmesin mi sonra alerji yaptı hastaneye kaldırdılar bir gittim bütün suratı kıpkırmızı ve şiş :KK53:
Gene bir gün heyecanlamışım babasıyla kavga etti :KK53:
Bir kere daha babasıyla tartıştı :KK53:
Son dakika işi çıktı :KK53:
Son dakika şehirdışına işi çıktı :KK53:
Aksilikler bizi bırakmıyor gelde iyi düşün :KK6:

iş çıkışları falan da buluşmuyor musunuz cicim aynı yerdesiniz ya hani ondan dedim
bahtsız bedevi burcuuu :KK53:

Selam kzlaaaar nassınız bakalmm? Cuma gunu erkek arkadasm gelecek 1 guncuk kalcak ama olsun .. Benden tahınlı kurabıye brownı kurabıye yesıl fasulye ıstedı bidee :))) Normalda et manyagıdır orda bkms etten :))

ayyy ne heyecanlısındır şimdiiii :KK37: şimdiden ellerine sağlıkk cicimm sıva kolları :kk77:

iş çıkışları falan da buluşmuyor musunuz cicim aynı yerdesiniz ya hani ondan dedim
bahtsız bedevi burcuuu :KK53:

Ya ben bir dönem işten çıkmıştım ya hani o dönemler evden bir bahaneyle çıkıyorduk. Ama onlar iş yüzünden sabit durmuyor atıyorum bir Pendikteler bir Beylikdüzü ya da başka işler çıkıyor falan. Genelde bu yüzden kavga ediyorduk zaman ayırmıyorsun diye hani öyle kalkıpta çok gezemiyoruz kafamıza esince gidemiyoruz. Babası da bir garip açıkcası rahat bırakmıyor

Kızlar yaa tlfmuz gitti:KK43: Az evvel ankesörlüden aradı sevdicek o burdur kodunu görünce içim cıızz etti yaa:KK43: Dua edin nolur akşam komutan geri versin yada sadece hattı versin:KK43::KK43::KK43: Allahım sen yardım et:KK43:

Ya ben bir dönem işten çıkmıştım ya hani o dönemler evden bir bahaneyle çıkıyorduk. Ama onlar iş yüzünden sabit durmuyor atıyorum bir Pendikteler bir Beylikdüzü ya da başka işler çıkıyor falan. Genelde bu yüzden kavga ediyorduk zaman ayırmıyorsun diye hani öyle kalkıpta çok gezemiyoruz kafamıza esince gidemiyoruz. Babası da bir garip açıkcası rahat bırakmıyor

tabi canım işler yoğun olunca ister istemez, geçireceğiniz vakitler kısıtlanıyor..

Saol tatlmm cuma yaparm artk :))

sıva kollarını dediğime bakma şekerim tabikii cuma günü yap :KK48:

Kızlar yaa tlfmuz gitti:KK43: Az evvel ankesörlüden aradı sevdicek o burdur kodunu görünce içim cıızz etti yaa:KK43: Dua edin nolur akşam komutan geri versin yada sadece hattı versin:KK43::KK43::KK43: Allahım sen yardım et:KK43:

canım benim, ben de diyorum denizimizz nerde.. meğerse morali bozukmuşş.. komutan veririm veya vermem gibi birşey dememiş mi bebeğiim, bazen korkutma amacıyla da alıyorlarmış çünküü..
inşallah alırsınız telefonunuzu bebeğim ya alıştınız rahatlığa, şimdi zor gelir haklısın

Back
X