2014 Yarenleri! :)

tabi canım işler yoğun olunca ister istemez, geçireceğiniz vakitler kısıtlanıyor..

Gelince her şey daha da berbat olacak bizim için bunu biliyorum. Gökhan gelsin konuşmam gerek hemde her şeyi... Bunun için bana sakin yer lazım :KK53::KK53:

Ayyyyy en korktgm nasl yakalanms yaaaa:KK43:((
canım benim, ben de diyorum denizimizz nerde.. meğerse morali bozukmuşş.. komutan veririm veya vermem gibi birşey dememiş mi bebeğiim, bazen korkutma amacıyla da alıyorlarmış çünküü..
inşallah alırsınız telefonunuzu bebeğim ya alıştınız rahatlığa, şimdi zor gelir haklısın
Bnmde en korktuğum şeydi yaa:KK43: Benim sevdicek nizamiyeci geceleri çalışıyo gündüzleri uyuyo.. Yatakte yatarken kulaklığı görmüş komutan.. Ver oğlum ver oldu mu şimdi bu demiş:KK43: Almış tlf.. Vercem vermicem bişi dememiş.. Bu akşamda o komutan nöbetçiymiş akşam konuşayım fln diyo çağlar:KK43: Bilmiyorum noolucak.. Tutanak mutanak herhangi bi sıkıntı yok çok şükürde ona ulaşabiliceğim bi tlf olmaması, msj atamıycak olmam çooook sıkıntı yaa çok canım sıkıldı:cry: Nolur dua edin kızlar.. Bu rahata alışmışken ankesörlüye dönmek çok daha zor:KK61:

Bnmde en korktuğum şeydi yaa:KK43: Benim sevdicek nizamiyeci geceleri çalışıyo gündüzleri uyuyo.. Yatakte yatarken kulaklığı görmüş komutan.. Ver oğlum ver oldu mu şimdi bu demiş:KK43: Almış tlf.. Vercem vermicem bişi dememiş.. Bu akşamda o komutan nöbetçiymiş akşam konuşayım fln diyo çağlar:KK43: Bilmiyorum noolucak.. Tutanak mutanak herhangi bi sıkıntı yok çok şükürde ona ulaşabiliceğim bi tlf olmaması, msj atamıycak olmam çooook sıkıntı yaa çok canım sıkıldı:cry: Nolur dua edin kızlar.. Bu rahata alışmışken ankesörlüye dönmek çok daha zor:KK61:
kuzum geçmiş olsunn seni en iyi ben anlarım şuan bizim de telefonumuz gitti biliyorsun sen de hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bebeğim..

kuzum geçmiş olsunn seni en iyi ben anlarım şuan bizim de telefonumuz gitti biliyorsun sen de hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bebeğim..
İnşallah bitanem inşallah yaa.. Sende bende hayırlı haberlerle gwliriz..

Bilmyorum konuşması mı daha iyi konuşmaması mı? Konuşsa ne diycekki? Ben özrünü dile aşkım nişanlım yalnız yaşadığı için geceleri korkuyo oyüzdn yanımda taşıyorum de dedim, nitekim de öyle zaten.. Ooofff off bilmiyom kuzu yaa? Bu rahatlığa alışmışken ondan haber alamıcak olmak, sadece 1kerecik konuşucak olmak kabus gibiii:KK43:

Bilmyorum konuşması mı daha iyi konuşmaması mı? Konuşsa ne diycekki? Ben özrünü dile aşkım nişanlım yalnız yaşadığı için geceleri korkuyo oyüzdn yanımda taşıyorum de dedim, nitekim de öyle zaten.. Ooofff off bilmiyom kuzu yaa? Bu rahatlığa alışmışken ondan haber alamıcak olmak, sadece 1kerecik konuşucak olmak kabus gibiii:KK43:
komutanın nabzına göre konuşsun derim ben kuzum.. elinden geleni yapsın derim bebeğim.. cepten sonra ankesörlü kabus gibi geliyor gerçekten :(

Bebeğim o zaman konuşulur da halledilir inşallah.. Komutan geri verirmiş gibi geldi bana
Ceyhunun da ilk defa telefonu kapalı ya aklım onda kaldı dün geceden beri ses yok

komutanın nabzına göre konuşsun derim ben kuzum.. elinden geleni yapsın derim bebeğim.. cepten sonra ankesörlü kabus gibi geliyor gerçekten :KK43:
Rabbim komutanın göğsüne merhamet versin beeğim yaa:( inşallah bu sıkıntıyıda atlatırız allahın izniyle:(
Bebeğim o zaman konuşulur da halledilir inşallah.. Komutan geri verirmiş gibi geldi bana
Ceyhunun da ilk defa telefonu kapalı ya aklım onda kaldı dün geceden beri ses yok
inşallah yeşimimmm inşallah.. Kaç kere aradım tlf hala açık:( belki adam görürde insafa gelir:( allahım sen banada, yeşimimede, pofuduuğumada yardım et nolur sevdiceklerimizin seslerini duyalım:

Rabbim komutanın göğsüne merhamet versin beeğim yaa:KK43: inşallah bu sıkıntıyıda atlatırız allahın izniyle:KK43:

inşallah yeşimimmm inşallah.. Kaç kere aradım tlf hala açık:KK43: belki adam görürde insafa gelir:KK43: allahım sen banada, yeşimimede, pofuduuğumada yardım et nolur sevdiceklerimizin seslerini duyalım:
amiin kuzummm, Yeşime de mi bir şey oldu kuzum niye öyle dedin haberim yokta ?? :(

Kızlar yaa tlfmuz gitti:KK43: Az evvel ankesörlüden aradı sevdicek o burdur kodunu görünce içim cıızz etti yaa:KK43: Dua edin nolur akşam komutan geri versin yada sadece hattı versin:KK43::KK43::KK43: Allahım sen yardım et:KK43:

denizimmmmmmmm cok uzuldum yaaaa offf :KK43:insallah sıkıntı olmadan geri verir telefonu balımmm :( sıkma canını bol bol dua edelim şimdi sıra senin askerinde kuşummm :( allahın izniyleeee herşey eskisi gibi olcakk ankesörlüye dönmiceksinizzz kuşummmmm

amiin kuzummm, Yeşime de mi bir şey oldu kuzum niye öyle dedin haberim yokta ?? :KK43:
Elhamdüllilah yeşimin bişeyi yok bebeğimde askeri sınıra gitmiş, tlfda kapalıymış yanında götürmemiş oyüzden dedim..
denizimmmmmmmm cok uzuldum yaaaa offf :KK43:insallah sıkıntı olmadan geri verir telefonu balımmm :KK43: sıkma canını bol bol dua edelim şimdi sıra senin askerinde kuşummm :KK43: allahın izniyleeee herşey eskisi gibi olcakk ankesörlüye dönmiceksinizzz kuşummmmm
inşallah demetimmm inşallahhhh:( dualarını esirgeme olur mu:( şuan meraktan ölücem ne yaptı, şuan ne yapıyo.. Hiç bilmiyorum:( allahım sen yardım et yarabbim:(

Elhamdüllilah yeşimin bişeyi yok bebeğimde askeri sınıra gitmiş, tlfda kapalıymış yanında götürmemiş oyüzden dedim..

inşallah demetimmm inşallahhhh:KK43: dualarını esirgeme olur mu:KK43: şuan meraktan ölücem ne yaptı, şuan ne yapıyo.. Hiç bilmiyorum:KK43: allahım sen yardım et yarabbim:KK43:
aa haberim yok yavrum yaaa kıyamam ona da :(

yesimim elektrikler gitmistir belki? erdilerde de gitti dun sarji da yoktu hala konusamadik hala gelmemis olabilir elektrikler baya kar yagdiysa ceyhunlarinda orda da ondan olabilir kuzuum
elektrikler gitti oralar hep soguktur simdi :( allahim askerlerimiz usumesin :(

Canm kendıne sıkıntı yapma benm erkek arkadasmnda yok telı su an hatta 2 gune bı aradıgı oluyor .. Insan alısıyor . Ins bı sıkıntı cıkmasnda gerısı sorun degıl

Canm bence oyle bıse demesın bıle hıc .. Ozrunu dılesın ama bı sebep sunmasın sonucta onu dkkate alcagnı sanmam . Adam dese hadı sen gece uyusan nobet tutmasan o zaman km konuscak nısanlınla dıye kalır oyle . Ama özrunu dılesın tabii

Canm bence oyle bıse demesın bıle hıc .. Ozrunu dılesın ama bı sebep sunmasın sonucta onu dkkate alcagnı sanmam . Adam dese hadı sen gece uyusan nobet tutmasan o zaman km konuscak nısanlınla dıye kalır oyle . Ama özrunu dılesın tabii
Kuşum bnm nişanlım full gece çalışıyo zaten.. Gündüzleri uyuyo.. Nöbet diye bişey yok yani yarasa gibi gündüz uykuda gece nizamiyede:KK53: Hayırlısı bebeğim yaa şimdi daha aklı selim düşünmeye başladım vardır bundada bir hikmet diyorum.. Yine tlf sokulur allahın izniyle ordaki herkes kullanıyo çnkü.. Fakat adamların gözüne sokmucaksın işte.. Eşek kafa çağlar azıcık gözüne sokmuş komutanın gündüz vakti yatakta müzik dinliyomuş.. Sanki kendi evinde saftirik yaa:KK67: Bi daha arasa konuşsam rahatlıycam inşallahta bakalım.. Beklemedeyim..

Back
X