2014 Yarenleri! :)

Kuşum bnm nişanlım full gece çalışıyo zaten.. Gündüzleri uyuyo.. Nöbet diye bişey yok yani yarasa gibi gündüz uykuda gece nizamiyede:KK53: Hayırlısı bebeğim yaa şimdi daha aklı selim düşünmeye başladım vardır bundada bir hikmet diyorum.. Yine tlf sokulur allahın izniyle ordaki herkes kullanıyo çnkü.. Fakat adamların gözüne sokmucaksın işte.. Eşek kafa çağlar azıcık gözüne sokmuş komutanın gündüz vakti yatakta müzik dinliyomuş.. Sanki kendi evinde saftirik yaa:KK67: Bi daha arasa konuşsam rahatlıycam inşallahta bakalım.. Beklemedeyim..

Anladım bebegm sen içini ferah tut telefon bı sekılde hallolur .. yanı senınkıde tam dayaklıkmıs haa al telefonu der gibi .. Arar hayatm.. benmknn de yanında telı var ıphone goturdu sarz mı dayanr tel var ama sarz yok bu daha guzel dımıııı :)))))

Anladım bebegm sen içini ferah tut telefon bı sekılde hallolur .. yanı senınkıde tam dayaklıkmıs haa al telefonu der gibi .. Arar hayatm.. benmknn de yanında telı var ıphone goturdu sarz mı dayanr tel var ama sarz yok bu daha guzel dımıııı :)))))
Ayyy o da iyiymiş bebeğim:KK48: Ben internete girdiğim zamanlarda günde 2kere sarj ediyorum ıphone'umu.. Şarjı iyi giden bi tlf götüreymiş iyimiş:KK53:

Allahıııım kuzu o değilde evciye çıkarmak için izin alıcağmız komutan yakalamış tlf yaa.. Adam şimdi bide izin vermezse görürüz günümüzüüü.. Offf çağlar yaaa o kısacık saçlarını başlarını yolacam senin yaa:KK11: Gıcık şeeeeey:KK34:

Rabbim komutanın göğsüne merhamet versin beeğim yaa:KK43: inşallah bu sıkıntıyıda atlatırız allahın izniyle:KK43:

inşallah yeşimimmm inşallah.. Kaç kere aradım tlf hala açık:KK43: belki adam görürde insafa gelir:KK43: allahım sen banada, yeşimimede, pofuduuğumada yardım et nolur sevdiceklerimizin seslerini duyalım:

Canımcım ben haber aldım çok şükür Rabbime .. Sen haber alabildin mi kuzucuum

Yeşim hadi inşallahh haber alırsın tez zamanda sevdiceğinden kuzucuğummm :KK43:

Haber aldım bebeğim çok şükür iyiyim dedi sarjı bitmiş takamamış,, size noldu kuzucuum denizim niye öyle dedi konuşmadınız mı bugün

yesimim elektrikler gitmistir belki? erdilerde de gitti dun sarji da yoktu hala konusamadik hala gelmemis olabilir elektrikler baya kar yagdiysa ceyhunlarinda orda da ondan olabilir kuzuum
elektrikler gitti oralar hep soguktur simdi :KK43: allahim askerlerimiz usumesin :KK43:

Amin bebeğimm aklımız hep onlarda, kar yokmuş da bi şimşek çakıyor sanki önümüze düşüyor heryer aydınlanıyor demişti dün aklım askerciklerimizde.. Kuzucuum ben az önce haber aldım çok şükür :)
İşleri yoğunmuş komutanda olunca yazıhanede takamamış sarja
İnşallah seni de arar sevdiceğinnn.. Konuşmayınca insan bi acayip oluyor ya

Canımcım ben haber aldım çok şükür Rabbime .. Sen haber alabildin mi kuzucuum

Haber aldım bebeğim çok şükür iyiyim dedi sarjı bitmiş takamamış,, size noldu kuzucuum denizim niye öyle dedi konuşmadınız mı bugün

Amin bebeğimm aklımız hep onlarda, kar yokmuş da bi şimşek çakıyor sanki önümüze düşüyor heryer aydınlanıyor demişti dün aklım askerciklerimizde.. Kuzucuum ben az önce haber aldım çok şükür :)
İşleri yoğunmuş komutanda olunca yazıhanede takamamış sarja
İnşallah seni de arar sevdiceğinnn.. Konuşmayınca insan bi acayip oluyor ya
Yok bebeğim hala aramadı:( aramıycak mı acabakio_O Allahım arasın lütfeeeeen:KK43: Tlf hala açık.. Adam çekmeceye mekmeceye attı heralde.. Arıyorum ama yanıt veren, meşgule atan, kapatan yok..

Denizimmmm bende cok ozledm kz seni zeytn gozlum:) aynen kuzum dun ugurladk vardi şükür :)
Haydi rabbim yolunu açık etsin, karşısına hayırlı iyi insanlar çıkarsın inşallah kuzucum.. Nasılsın görüşmeyeli? Neler yaptınız fıstık anlatsanaa:KK51:

Ayyy o da iyiymiş bebeğim:KK48: Ben internete girdiğim zamanlarda günde 2kere sarj ediyorum ıphone'umu.. Şarjı iyi giden bi tlf götüreymiş iyimiş:KK53:

Allahıııım kuzu o değilde evciye çıkarmak için izin alıcağmız komutan yakalamış tlf yaa.. Adam şimdi bide izin vermezse görürüz günümüzüüü.. Offf çağlar yaaa o kısacık saçlarını başlarını yolacam senin yaa:KK11: Gıcık şeeeeey:KK34:

Onu soracaktm bebegm ben de evci işi nolacak die vala nerden tutsan elınde kalıo yaaa :((( Ins bı sorun ckmaz canm evci hakkı yani bi sıkıntı ckcagnı sanmam

Haydi rabbim yolunu açık etsin, karşısına hayırlı iyi insanlar çıkarsın inşallah kuzucum.. Nasılsın görüşmeyeli? Neler yaptınız fıstık anlatsanaa:KK51:
Sagik denizim AMIN hepsni iyi insanlarla karsilastrsn. Ya kaynbabayla ugrastk annem amlyt olack ona pek vakt ayiramadm ackcasi bde isten izin alamadm son gunlerde onada sinr oldm ama bunda da vardr bi hayr ya

Yok bebeğim hala aramadı:KK43: aramıycak mı acabakio_O Allahım arasın lütfeeeeen:KK43: Tlf hala açık.. Adam çekmeceye mekmeceye attı heralde.. Arıyorum ama yanıt veren, meşgule atan, kapatan yok..

Dolaba sıpıtıveriyorlar bebeğim ama niye açıkki yaaa seni umutlandırmak istemem ama vermicek olsa telefonunu kapat demez miydi :KK51: Allah ım noluur Çağlar enişte Denizimizi arasın
Seni çok iyi anlıyorum bebeğim haber beklemek çok zor

Sagik denizim AMIN hepsni iyi insanlarla karsilastrsn. Ya kaynbabayla ugrastk annem amlyt olack ona pek vakt ayiramadm ackcasi bde isten izin alamadm son gunlerde onada sinr oldm ama bunda da vardr bi hayr ya

Damlaaam Allah kavuştursun bebeğim su gibi geçsin günlerrrr :KK36:

Bir öyle bir böyle canım işte Hoppa
İyi yaptın canım, ben de donuyorum resmen yaa :KK17:

ALLAH evsizlere yardim etsin :( eee nasilsin kuzum :)

Selam kzlaaaar nassınız bakalmm? Cuma gunu erkek arkadasm gelecek 1 guncuk kalcak ama olsun .. Benden tahınlı kurabıye brownı kurabıye yesıl fasulye ıstedı bidee :))) Normalda et manyagıdır orda bkms etten :))

Canim HADI gozun Aydin :) 1gun 1gundur hic gormemekten iyidir Tatlim :) hem yemin tirenine gidecektin naptin bilet isini

Yok bebeğim hala aramadı:KK43: aramıycak mı acabakio_O Allahım arasın lütfeeeeen:KK43: Tlf hala açık.. Adam çekmeceye mekmeceye attı heralde.. Arıyorum ama yanıt veren, meşgule atan, kapatan yok..

Denizim noldii kiiii:(

Oooo Bir kacak gordum sankimmm:)

ALLAH evsizlere yardim etsin :KK43: eee nasilsin kuzum :)

Canim HADI gozun Aydin :) 1gun 1gundur hic gormemekten iyidir Tatlim :) hem yemin tirenine gidecektin naptin bilet isini

Denizim noldii kiiii:KK43:

O kacak geri dondu:) nasilsn balim

ALLAH evsizlere yardim etsin :KK43: eee nasilsin kuzum :)

Denizim noldii kiiii:KK43:

Yok tatlm ben gıdemcktm hanı bıletı gec saate aldgm ıcın uzuluodum ama yemın torenı saat 2 ye ertelenms aksam 7 de ucagı yanıma gelmesı 10 u bulur ama :)

Back
X