- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Damlacanımmmmmmmmmm seni çoooook özledim boncuk gözlümmmmmmmmmKizlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Damlacanımmmmmmmmmm seni çoooook özledim boncuk gözlümmmmmmmmmKizlar
Kuşum bnm nişanlım full gece çalışıyo zaten.. Gündüzleri uyuyo.. Nöbet diye bişey yok yani yarasa gibi gündüz uykuda gece nizamiyedeHayırlısı bebeğim yaa şimdi daha aklı selim düşünmeye başladım vardır bundada bir hikmet diyorum.. Yine tlf sokulur allahın izniyle ordaki herkes kullanıyo çnkü.. Fakat adamların gözüne sokmucaksın işte.. Eşek kafa çağlar azıcık gözüne sokmuş komutanın gündüz vakti yatakta müzik dinliyomuş.. Sanki kendi evinde saftirik yaa
Bi daha arasa konuşsam rahatlıycam inşallahta bakalım.. Beklemedeyim..
Ayyy o da iyiymiş bebeğimAnladım bebegm sen içini ferah tut telefon bı sekılde hallolur .. yanı senınkıde tam dayaklıkmıs haa al telefonu der gibi .. Arar hayatm.. benmknn de yanında telı var ıphone goturdu sarz mı dayanr tel var ama sarz yok bu daha guzel dımıııı :)))))
Bnde ozledm sizi demetim:) askerimi yolcu ettik dun gitti:)damlammm ozledik seni hosgeldin :)
nasil gidiyo kusum askerinle bol bol gorusebiliyomusun?
Denizimmmm bende cok ozledm kz seni zeytn gozlum:) aynen kuzum dun ugurladk vardi şükür :)Damlacanımmmmmmmmmm seni çoooook özledim boncuk gözlümmmmmmmmmAllah kavuştursun inşallah.. Uğurlamışsındır sevdiceği dimi?
Rabbim komutanın göğsüne merhamet versin beeğim yaainşallah bu sıkıntıyıda atlatırız allahın izniyle
inşallah yeşimimmm inşallah.. Kaç kere aradım tlf hala açıkbelki adam görürde insafa gelir
allahım sen banada, yeşimimede, pofuduuğumada yardım et nolur sevdiceklerimizin seslerini duyalım:
Yeşim hadi inşallahh haber alırsın tez zamanda sevdiceğinden kuzucuğummm![]()
yesimim elektrikler gitmistir belki? erdilerde de gitti dun sarji da yoktu hala konusamadik hala gelmemis olabilir elektrikler baya kar yagdiysa ceyhunlarinda orda da ondan olabilir kuzuum
elektrikler gitti oralar hep soguktur simdiallahim askerlerimiz usumesin
![]()
Yok bebeğim hala aramadıCanımcım ben haber aldım çok şükür Rabbime .. Sen haber alabildin mi kuzucuum
Haber aldım bebeğim çok şükür iyiyim dedi sarjı bitmiş takamamış,, size noldu kuzucuum denizim niye öyle dedi konuşmadınız mı bugün
Amin bebeğimm aklımız hep onlarda, kar yokmuş da bi şimşek çakıyor sanki önümüze düşüyor heryer aydınlanıyor demişti dün aklım askerciklerimizde.. Kuzucuum ben az önce haber aldım çok şükür :)
İşleri yoğunmuş komutanda olunca yazıhanede takamamış sarja
İnşallah seni de arar sevdiceğinnn.. Konuşmayınca insan bi acayip oluyor ya
Haydi rabbim yolunu açık etsin, karşısına hayırlı iyi insanlar çıkarsın inşallah kuzucum.. Nasılsın görüşmeyeli? Neler yaptınız fıstık anlatsanaaDenizimmmm bende cok ozledm kz seni zeytn gozlum:) aynen kuzum dun ugurladk vardi şükür :)
Ayyy o da iyiymiş bebeğimBen internete girdiğim zamanlarda günde 2kere sarj ediyorum ıphone'umu.. Şarjı iyi giden bi tlf götüreymiş iyimiş
Allahıııım kuzu o değilde evciye çıkarmak için izin alıcağmız komutan yakalamış tlf yaa.. Adam şimdi bide izin vermezse görürüz günümüzüüü.. Offf çağlar yaaa o kısacık saçlarını başlarını yolacam senin yaaGıcık şeeeeey
![]()
Sagik denizim AMIN hepsni iyi insanlarla karsilastrsn. Ya kaynbabayla ugrastk annem amlyt olack ona pek vakt ayiramadm ackcasi bde isten izin alamadm son gunlerde onada sinr oldm ama bunda da vardr bi hayr yaHaydi rabbim yolunu açık etsin, karşısına hayırlı iyi insanlar çıkarsın inşallah kuzucum.. Nasılsın görüşmeyeli? Neler yaptınız fıstık anlatsanaa![]()
Yok bebeğim hala aramadıaramıycak mı acabaki
Allahım arasın lütfeeeeen
Tlf hala açık.. Adam çekmeceye mekmeceye attı heralde.. Arıyorum ama yanıt veren, meşgule atan, kapatan yok..
Sagik denizim AMIN hepsni iyi insanlarla karsilastrsn. Ya kaynbabayla ugrastk annem amlyt olack ona pek vakt ayiramadm ackcasi bde isten izin alamadm son gunlerde onada sinr oldm ama bunda da vardr bi hayr ya
Hayrdr kuzum kotu bse yoktr INSALLAHYok bebeğim hala aramadıaramıycak mı acabaki
Tlf hala açık.. Adam çekmeceye mekmeceye attı heralde.. Arıyorum ama yanıt veren, meşgule atan, kapatan yok..
ALLAH razi olsun yesimim AMIN ALLAH hepsini kavustursun bzlere INSALLAH bebegimDamlaaam Allah kavuştursun bebeğim su gibi geçsin günlerrrr![]()
Bir öyle bir böyle canım işte
İyi yaptın canım, ben de donuyorum resmen yaa![]()
Selam kzlaaaar nassınız bakalmm? Cuma gunu erkek arkadasm gelecek 1 guncuk kalcak ama olsun .. Benden tahınlı kurabıye brownı kurabıye yesıl fasulye ıstedı bidee :))) Normalda et manyagıdır orda bkms etten :))
Yok bebeğim hala aramadıaramıycak mı acabaki
Sagik denizim AMIN hepsni iyi insanlarla karsilastrsn. Ya kaynbabayla ugrastk annem amlyt olack ona pek vakt ayiramadm ackcasi bde isten izin alamadm son gunlerde onada sinr oldm ama bunda da vardr bi hayr ya
O kacak geri dondu:) nasilsn balimALLAH evsizlere yardim etsineee nasilsin kuzum :)
Canim HADI gozun Aydin :) 1gun 1gundur hic gormemekten iyidir Tatlim :) hem yemin tirenine gidecektin naptin bilet isini
Denizim noldii kiiii
Oooo Bir kacak gordum sankimmm:)
ALLAH evsizlere yardim etsineee nasilsin kuzum :)
Canim HADI gozun Aydin :) 1gun 1gundur hic gormemekten iyidir Tatlim :) hem yemin tirenine gidecektin naptin bilet isini
Denizim noldii kiiii
Oooo Bir kacak gordum sankimmm:)
mrb kizlar..nasilsiniz bakalım
allah kavustursunnn damlammmm :) kurban olurum ne guzel beraberdinizzzBnde ozledm sizi demetim:) askerimi yolcu ettik dun gitti:)
hosgeldiiiin basagim kusuuummrb kizlar..nasilsiniz bakalım