2014 Yarenleri! :)

allah kavustursunnn damlammmm :) kurban olurum ne guzel beraberdinizzz

hosgeldiiiin basagim kusuuum iyiyim sukur sen nasilsin balimmm keyifler yerinde mi
Sagol demetimmm hic yoktan gordum cok sukur ne kadr vakt bulamasmda isten izn alamadm annem amlyt olack o la kosturmaca kaynbaba rahatsz hepsi birden denk geldi pek vakt gecrdk denilemez ama bunada sukur:)

O kacak geri dondu:) nasilsn balim

Tv izliyorum kuzum :) hadi ALLAH kavustursun canm :) konusabildniiz mi hic Nasil gecti gunler :)

Yok tatlm ben gıdemcktm hanı bıletı gec saate aldgm ıcın uzuluodum ama yemın torenı saat 2 ye ertelenms aksam 7 de ucagı yanıma gelmesı 10 u bulur ama :)

Hmmm anladim Tatlim ama sonucta yine goreceksin :) var mi heyecan :)

mrb kizlar..nasilsiniz bakalım

Zamansizim kuzum ben Iyiyim sen nasilsin asil :)

Hoşgeldin canımcımmm çok şükür iyiyim sen nasılsın
allah kavustursunnn damlammmm :) kurban olurum ne guzel beraberdinizzz

hosgeldiiiin basagim kusuuum iyiyim sukur sen nasilsin balimmm keyifler yerinde mi
hbuldum bal kaymaklar:) valla pek keyifli degilim aslinda..göksel bi garip..daha dogrusu bi soguk gibi,bilmeden bisey mi yaptım acaba diye düşünüyorum. ..msj atti biraz msjlastik uzatmadim muhabbeti fazla,ustune gitmemek adina..ee sizde ne var ne yok bakalim sekerler

Tv izliyorum kuzum :) hadi ALLAH kavustursun canm :) konusabildniiz mi hic Nasil gecti gunler :)

Sagol balim hepimznkini ALLAH kavustrsun INSALLAH. gorstk sukur pek firsat olmadi son gunlerde isten izn alamadm kaynbaba rahatsz annm amlyt olck onlrla kostrdk hep tek kalamadk yani ama gordum bunada sukur:)

balim nolsun yuvarlanıp gidiyorum havalarda yuvarlanmaya pek müsait

Sagol balim hepimznkini ALLAH kavustrsun INSALLAH. gorstk sukur pek firsat olmadi son gunlerde isten izn alamadm kaynbaba rahatsz annm amlyt olck onlrla kostrdk hep tek kalamadk yani ama gordum bunada sukur:)

Aynen kuzum oda birsey ayni havayi solumakta bir zevk :) ayyy rabbim hepimize zamani su gibi aktirsin kuzum ALLAH Razi Olsun :) Kar var mi oralarda ballim:)

oooo kuzum ozledim seni yaaa:) hg tekrar aramiza :) keyifler nasil bebeğim. .cok geçmiş olsun bu arada..

Amiiin inş bebeğimmmm.. Pislik şeyler yaa sıpıtı mı veriyolar kuşum

Bebeğim bende adam kapatma zahmetinde bile bulunmadığı için açıktır diyom oooof offff dağlarrrr nerelere gidem beeeenŞimdi aradı çağlar umut yok tlf aşkm dedi..
Hayrdr kuzum kotu bse yoktr INSALLAH
ALLAH evsizlere yardim etsin eee nasilsin kuzum :)

Canim HADI gozun Aydin :) 1gun 1gundur hic gormemekten iyidir Tatlim :) hem yemin tirenine gidecektin naptin bilet isini

Denizim noldii kiiii

Oooo Bir kacak gordum sankimmm:)
Güzellikler bizim bi zamzung ays cep tlfmuz vardı o artık yok Komutan yakalamış almış tlfnu yaa

Aynen kuzum oda birsey ayni havayi solumakta bir zevk :) ayyy rabbim hepimize zamani su gibi aktirsin kuzum ALLAH Razi Olsun :) Kar var mi oralarda ballim:)
AMIN balim aynen gormekte yeter cok sukur:) BUrda yagmir yagio zamanimz su gibi akip gecsin zaman yagmur gibi INSALLAH:)

Geri verir eger insafliysa komutan kuzum skma canini

Geri verir eger insafliysa komutan kuzum skma canini
Az önce aradı çağlar umut yok tlfdan aşkım dedi kuşum.. Adam tlf kapatma zahmetinde bile bulunmamış anasını satem yaa Sinir oluyorum şu askeriyeye yaaa.. Arkadaş burdur gibi bi yerde size ne zararı var o tlfnun yaa.. Bi yerlerinize mi battıı Valla çok sinir oldum tövbe tövbeee kötü kötü konuşturuyolar beni

Arada tribe giriyorlar tatlım biliyorsun kafana takma sakinliğini koru, çok doğru davranmışsın bebeğim biz de çok şükür iyiyiz canımcım, sevdicek nöbette çok üşüyormuş ona canım sıkıldı biraz.. Rabbim yardımcıları olsun

Kuzum skma canibi ara de ver lan telimi askima:) haha teli kapamdysa vrrir bence vermck olsa tumden kapatrdi. Bnce bugnluk vermz die dusunyor yarn verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…