2014 Yarenleri! :)

Kıııız buraya çok güzel kar yağdı kartopu oynadık hastane bahçesinde Kardan kadın yaptık adını kardelen koydum
Hahah deli kiz:) burya kar yagsa tum adanali cikar gorgusuz gbi bende dahi.d.d kar gormedk hic adanada keske yagsa burdada havucumu alr ckardm dsari kardn adm yapardm .d.d

Bebişiiiim üzülmeye ya biraz sıkıntı çekceksiniz konuşmakta ama bulursunuz bi telefon beee.. Çağlar eniştemiz de artık daha dikkatli olur müzik dinlerken kafayı yorganın altına soksun, Ceyhun beyciğim öyle yapıyor

aynn kuzum tripte ..bakalım kafasını dinlesin biraz...
ahh balim ya heo nobettekilere üzülüyorum ya,bnm sevdicek yemekhanede oldugu icin nobet tutmuyo..ama anlatiyo da çocuklar donuyo aşkım diyo Allahim hepsinin yardimcisi olsun..

bnmde sevdicek pas vermiyor bna ...kuzum yakalattı mi yaa tuhhh..üzülme bebekim tek sorun bu olsun. .yenisuni ayarlar carsiya cikinca fln sabir kuzum.
İnşallah kuşum yaa.. Valla kafamızı bozuyolar basalım mı kız askeriyeyi Bnmki yattığı yerden kaptırmış tlf eşek kafam benim.. Gidelim sen gölselin ben çağların saçlarını yolalım
Kuzum skma canibi ara de ver lan telimi askima:) haha teli kapamdysa vrrir bence vermck olsa tumden kapatrdi. Bnce bugnluk vermz die dusunyor yarn verir
Kız aradııım açsa diyecem sen kimsin lan tlfmuzu alıyosun getirtme beni orayaaa adam ollll aklını alırım seniiin Ama açmıyo çekmeceye fıydırmış tlf sanırım armut herif

Yolladım içliğini kazağını eldivenini ama yine de üşüyor kıyamam ya valla insanın o soğukta birlikte nöbet tutası geliyor, ben burda sıcacık evimde o dışarda nöbette canım benim ya bak ne güzel kendi kendini motive et böyle tripte ama geçecek

Armut herif ahahahah ayyy nasıl güldüm yaaaaa Allah da seni güldürsün denizimmmm

İşte buna kızıyom yavrum bende yaaa ulan saftirik çağlar sen evinde kendi yatağında mı yatıyosunda gel keyfim gel kulaklıkla takılıyosun Saftirik aramış aşkım sni çok seviyom diyo kızamadımda böyle diyinceeee içimde patladı öfkem

Kiz oyle desen artk teli alr vermeyi birak kirar hahah.d ama bnce bilerk bugn vermio teli dha dikktli olsn die yarn verir bnce skma canini

Kıyamazmış aşkısınaaa oy oy adamlar rahat bebikimmm nabıcan be kızanımmm dellenme sesini duydun ya nasıl güldü yüzün ohhh

Kiz oyle desen artk teli alr vermeyi birak kirar hahah.d ama bnce bilerk bugn vermio teli dha dikktli olsn die yarn verir bnce skma canini
Yok kuşum vermezmiş öyle dimişler.. 1 bardak buuuzzz gibi suyu içtik tşfnun üstüne yapçek bişi yok gari napalım Baari hatımızı vereydi pislik şeyyy Neyse neyse bu karda bende çok görmediğimden attım kendimi dün bahçeye hastaları mastaları bıraktım ayolBak dünden hatıraaa

Eklentiler

• image.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 121
Armut herif ahahahah ayyy nasıl güldüm yaaaaa Allah da seni güldürsün denizimmmm
Amin yeşimiiimmm allah hepimizi güldürsün
Kıyamazmış aşkısınaaa oy oy adamlar rahat bebikimmm nabıcan be kızanımmm dellenme sesini duydun ya nasıl güldü yüzün ohhh
Valla kıııız sesini duydum direk değiştim dimi Seviyommmm ama yaaa Kızıyom ediyom ama kıyamıyom hihihihihi

Anam gecmis olsun Denizim komutanin insafina gelirde verir Geri ballim hem bu arada Tatlim aramalar cok sk oluyor

AMIN balim aynen gormekte yeter cok sukur:) BUrda yagmir yagio zamanimz su gibi akip gecsin zaman yagmur gibi INSALLAH:)

Az onceki mesajimda demeyi unutmsuum Gecmis olsun kuzum :) amin amin inşallah tatlimmmm:)

oyy balim sabah ise giderkn iliklerime kdr dondum valla..Allah dışarıda olanlara yardım etsin

Ayyy kuzu dikkat Et yollar baya kotu buz icinde Her yer

MASSALLAH cok gzl ckmssn kuzum ya:) kz cizdgn kardan admn burnuna civi mi kattn hahaha

Nasipten çıkmış gari kuşum yaa sağlığımız yerinde olsun napalım

Sagol balim dusunmen yeter:)

ALLAH evsizlere yardim etsin eee nasilsin kuzum :)

Canim HADI gozun Aydin :) 1gun 1gundur hic gormemekten iyidir Tatlim :) hem yemin tirenine gidecektin naptin bilet isini

Denizim noldii kiiii

Oooo Bir kacak gordum sankimmm:)

Amin canım benim telefonda - 3 derece diyor
uykuluyum uyucam birazdan, sen nasılsin napiyon bacumm

Sevdicekte bugün hiç açmadı telefonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…