Hahah deli kiz:) burya kar yagsa tum adanali cikar gorgusuz gbi bende dahi.d.d kar gormedk hic adanada keske yagsa burdada havucumu alr ckardm dsari kardn adm yapardm .d.dKıııız buraya çok güzel kar yağdı kartopu oynadık hastane bahçesindeKardan kadın yaptık adını kardelen koydum
Amiiin inş bebeğimmmm.. Pislik şeyler yaa sıpıtı mı veriyolar kuşum
Bebeğim bende adam kapatma zahmetinde bile bulunmadığı için açıktır diyom oooof offff dağlarrrr nerelere gidem beeeenŞimdi aradı çağlar umut yok tlf aşkm dedi..
Güzellikler bizim bi zamzung ays cep tlfmuz vardı o artık yokKomutan yakalamış almış tlfnu yaa
aynn kuzum tripte ..bakalım kafasını dinlesin biraz...Arada tribe giriyorlar tatlım biliyorsun kafana takma sakinliğini koru, çok doğru davranmışsın bebeğimbiz de çok şükür iyiyiz canımcım, sevdicek nöbette çok üşüyormuş ona canım sıkıldı biraz.. Rabbim yardımcıları olsun
Izin idare eder kuzu ya kostrmaca isten son gunlerde iznde alamadm malsf insafszlar vermedler. Tek kalamadk hc ama gormek bile yetti sukur:) 7gun hemen gectiiim bebeğim. .sen nasilsin bakalim. .nasil gecti izin:)
yetmez mi beee ahh efkarlandimIzin idare eder kuzu ya kostrmaca isten son gunlerde iznde alamadm malsf insafszlar vermedler. Tek kalamadk hc ama gormek bile yetti sukur:) 7gun hemen gecti
İnşallah kuşum yaa.. Valla kafamızı bozuyolar basalım mı kız askeriyeyibnmde sevdicek pas vermiyor bna...kuzum yakalattı mi yaa tuhhh..üzülme bebekim tek sorun bu olsun. .yenisuni ayarlar carsiya cikinca fln sabir kuzum.
Kız aradııım açsa diyecem sen kimsin lan tlfmuzu alıyosun getirtme beni orayaaa adam ollll aklını alırım seniiinKuzum skma canibi ara de ver lan telimi askima:) haha teli kapamdysa vrrir bence vermck olsa tumden kapatrdi. Bnce bugnluk vermz die dusunyor yarn verir
aynn kuzum tripte ..bakalım kafasını dinlesin biraz...
ahh balim ya heo nobettekilere üzülüyorum ya,bnm sevdicek yemekhanede oldugu icin nobet tutmuyo..ama anlatiyo da çocuklar donuyo aşkım diyoAllahim hepsinin yardimcisi olsun..
İnşallah kuşum yaa.. Valla kafamızı bozuyolar basalım mı kız askeriyeyiBnmki yattığı yerden kaptırmış tlf eşek kafam benim.. Gidelim sen gölselin ben çağların saçlarını yolalım
Kız aradııım açsa diyecem sen kimsin lan tlfmuzu alıyosun getirtme beni orayaaa adam ollll aklını alırım seniiinAma açmıyo çekmeceye fıydırmış tlf sanırım armut herif
Efkarlanma kuzum gene sizinki izne gelck bnmki gelmeyi dusunmuoyetmez mi beee ahh efkarlandim
İşte buna kızıyom yavrum bende yaaa ulan saftirik çağlar sen evinde kendi yatağında mı yatıyosunda gel keyfim gel kulaklıkla takılıyosunBebişiiiim üzülmeye ya biraz sıkıntı çekceksiniz konuşmakta ama bulursunuz bi telefon beee.. Çağlar eniştemiz de artık daha dikkatli olur müzik dinlerken kafayı yorganın altına soksun, Ceyhun beyciğim öyle yapıyor
Kiz oyle desen artk teli alr vermeyi birak kirar hahah.d ama bnce bilerk bugn vermio teli dha dikktli olsn die yarn verir bnce skma caniniİnşallah kuşum yaa.. Valla kafamızı bozuyolar basalım mı kız askeriyeyiBnmki yattığı yerden kaptırmış tlf eşek kafam benim.. Gidelim sen gölselin ben çağların saçlarını yolalım
Kız aradııım açsa diyecem sen kimsin lan tlfmuzu alıyosun getirtme beni orayaaa adam ollll aklını alırım seniiinAma açmıyo çekmeceye fıydırmış tlf sanırım armut herif
İşte buna kızıyom yavrum bende yaaa ulan saftirik çağlar sen evinde kendi yatağında mı yatıyosunda gel keyfim gel kulaklıkla takılıyosunSaftirik aramış aşkım sni çok seviyom diyo kızamadımda böyle diyinceeee içimde patladı öfkem
Yok kuşum vermezmiş öyle dimişler.. 1 bardak buuuzzz gibi suyu içtik tşfnun üstüne yapçek bişi yok gari napalımKiz oyle desen artk teli alr vermeyi birak kirar hahah.d ama bnce bilerk bugn vermio teli dha dikktli olsn die yarn verir bnce skma canini
Amin yeşimiiimmm allah hepimizi güldürsünArmut herif ahahahah ayyy nasıl güldüm yaaaaa Allah da seni güldürsün denizimmmm
Valla kıııız sesini duydum direk değiştim dimiKıyamazmış aşkısınaaa oy oyadamlar rahat bebikimmm nabıcan be kızanımmm dellenme sesini duydun ya nasıl güldü yüzün ohhh
Amiiin inş bebeğimmmm.. Pislik şeyler yaa sıpıtı mı veriyolar kuşum
Bebeğim bende adam kapatma zahmetinde bile bulunmadığı için açıktır diyom oooof offff dağlarrrr nerelere gidem beeeenŞimdi aradı çağlar umut yok tlf aşkm dedi..
Güzellikler bizim bi zamzung ays cep tlfmuz vardı o artık yokKomutan yakalamış almış tlfnu yaa
AMIN balim aynen gormekte yeter cok sukur:) BUrda yagmir yagio zamanimz su gibi akip gecsin zaman yagmur gibi INSALLAH:)
oyy balim sabah ise giderkn iliklerime kdr dondum valla..Allah dışarıda olanlara yardım etsin
Yok kuşum vermezmiş öyle dimişler.. 1 bardak buuuzzz gibi suyu içtik tşfnun üstüne yapçek bişi yok gari napalımBaari hatımızı vereydi pislik şeyyy Neyse neyse bu karda bende çok görmediğimden attım kendimi dün bahçeye hastaları mastaları bıraktım ayol Bak dünden hatıraaaEki Görüntüle 1365791 Bu da kardelenEki Görüntüle 1365794
MASSALLAH cok gzl ckmssn kuzum ya:) kz cizdgn kardan admn burnuna civi mi kattn hahahaYok kuşum vermezmiş öyle dimişler.. 1 bardak buuuzzz gibi suyu içtik tşfnun üstüne yapçek bişi yok gari napalımBaari hatımızı vereydi pislik şeyyy Neyse neyse bu karda bende çok görmediğimden attım kendimi dün bahçeye hastaları mastaları bıraktım ayol Bak dünden hatıraaaEki Görüntüle 1365791 Bu da kardelenEki Görüntüle 1365794
Nasipten çıkmış gari kuşum yaa sağlığımız yerinde olsun napalımAnam gecmis olsun Denizimkomutanin insafina gelirde verir Geri ballim hem bu arada Tatlim aramalar cok sk oluyor
Az onceki mesajimda demeyi unutmsuum Gecmis olsun kuzum :) amin amin inşallah tatlimmmm:)
Ayyy kuzu dikkat Et yollar baya kotu buz icinde Her yer
Sagol balim dusunmen yeter:)Anam gecmis olsun Denizimkomutanin insafina gelirde verir Geri ballim hem bu arada Tatlim aramalar cok sk oluyor
Az onceki mesajimda demeyi unutmsuum Gecmis olsun kuzum :) amin amin inşallah tatlimmmm:)
Ayyy kuzu dikkat Et yollar baya kotu buz icinde Her yer
ALLAH evsizlere yardim etsineee nasilsin kuzum :)
Canim HADI gozun Aydin :) 1gun 1gundur hic gormemekten iyidir Tatlim :) hem yemin tirenine gidecektin naptin bilet isini
Denizim noldii kiiii
Oooo Bir kacak gordum sankimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?