Bakyorm unuttun beni girmyrm pek die cevap bile vermiyon yazdgma deniz hanm bylemi oldukHmmmm nerden başlasam menüyeeeeŞimdi çorba yaptım bebeğimmm pilav yaptım zeytinyağlı olarak bamya yaptım (dolabımda vardıda) patlıcanlı cevizli bi meze yaptım yarında fırında ya orman kebabı yapıcam yada poşette baget yapıcam.. Akşam çayın yanına ikram olarakta börek yaptım bide tatlı olarak sadrazam lokumu yaptım
Iyi bakalm gozun aydin simdiden:) heycandn uyuyamanda sen:) seninki daha acemidemi?
Anladm canim hadi gozun aydin tekrar :) dolu doku gecirn gunlernizi:)Evet canm 3 hafta oldu ıste gıdelı yarın antalya da son işte istanbula gececek s
Hmmmm nerden başlasam menüyeeeeŞimdi çorba yaptım bebeğimmm pilav yaptım zeytinyağlı olarak bamya yaptım (dolabımda vardıda) patlıcanlı cevizli bi meze yaptım yarında fırında ya orman kebabı yapıcam yada poşette baget yapıcam.. Akşam çayın yanına ikram olarakta börek yaptım bide tatlı olarak sadrazam lokumu yaptım
Anladm canim hadi gozun aydin tekrar :) dolu doku gecirn gunlernizi:)
Kz pilavi niye bugunden yaptn saskin.dHmmmm nerden başlasam menüyeeeeŞimdi çorba yaptım bebeğimmm pilav yaptım zeytinyağlı olarak bamya yaptım (dolabımda vardıda) patlıcanlı cevizli bi meze yaptım yarında fırında ya orman kebabı yapıcam yada poşette baget yapıcam.. Akşam çayın yanına ikram olarakta börek yaptım bide tatlı olarak sadrazam lokumu yaptım
1gun bile insana ilac gbi gelir yaa ne diyon sen:)))Pazar sabah gıdıo canm 1 gün gecircez ama olsun :)
Yok kuşum sıkmıyorm canımı bende aynı şekilde düşünüyorum.. Var bunun bir hikmetiCanim gelmemesi dha hayrlidir belki vardr hunda bi hayr bde sogkta cocuk onca y o lu cekeck onada gunah skma canini tatlm
Aynen kuzum hem cok sukur baska iznleride var onu kullanr daha fazlasyla kalir iki gun gelo gtmek zor hemn geciio zor olyir vedalasmkYok kuşum sıkmıyorm canımı bende aynı şekilde düşünüyorum.. Var bunun bir hikmeti
Yaa yarın uğraşmıyım dedim bebeğim mutfağa girmişken onu da yaptım.. Yarına bi tek ana yemeği fırına vermel kaldıOoooo güzel hayatm sadrazam lokumunu çok severm bende ..Pilavı fln da mı bugunden yaptn canm ? Bende yarın yapcam ogleden sonra kurabiyelerimi.
mutfağa girmişken hızımı alamadım onuda yaptım kuşumKz pilavi niye bugunden yaptn saskin.d
1gun bile insana ilac gbi gelir yaa ne diyon sen:)))
Ellerine saglik hamarat gelin:))Yaa yarın uğraşmıyım dedim bebeğim mutfağa girmişken onu da yaptım.. Yarına bi tek ana yemeği fırına vermel kaldıSen ne kurabiyesi yapıcaktın fıstığımmm?
mutfağa girmişken hızımı alamadım onuda yaptım kuşum
Boynuna atlcn tabi direk:) ay insan gornce sok olyor geldgne inanamio o kadr ay kaliyorlar alstk ama cok sukur ya:)tabisi bebek kapıdan grdıgı an nasıl tepkı verecem blmyrm :)) Gecen sene yurtdısına gtmstı 1 bucuk ay sora flln kapı caldı baktm karsmda ben sok :)) Saskn ordek gbı olmstm smdıde azck oyleym :))
Yaa yarın uğraşmıyım dedim bebeğim mutfağa girmişken onu da yaptım.. Yarına bi tek ana yemeği fırına vermel kaldıSen ne kurabiyesi yapıcaktın fıstığımmm?
mutfağa girmişken hızımı alamadım onuda yaptım kuşum
Afiyet olucaaaakkkkk bebeğimmm:) becerikli boncuk göz:) yorulmuşum allahııım sırtım ağrımışşş:)Ellerine saglik hamarat gelin:))
Boynuna atlcn tabi direk:) ay insan gornce sok olyor geldgne inanamio o kadr ay kaliyorlar alstk ama cok sukur ya:)
Afiyetle yarn yerken tadini ckarrsn kuzum bunlar tatli yorlmalar :) dnlen uzan zeytn goz:)Afiyet olucaaaakkkkk bebeğimmm:) becerikli boncuk göz:) yorulmuşum allahııım sırtım ağrımışşş:)
Alemsn kz .d biraz hipnoz olyon etki gecnce atlrsn boynuna haha.dBen atlayamıom ıste annem o an kalıomm :))) Askm yaa alısmam lazm ama dyrm hihihihi :)))
Gel kızzz sadrazam lokumu yidiriyim sanaahaha deliisin :)) Lezzetnden catlayan misss gibi tahinli kurabiye ve askımın bayıldgı browni kurabıyelerım .. Benımkı azck gurmedır begenmez ha öyle cok ama browni kurabye yapmstm yedı cok ıyı ya bu dedi :) offf canm ıstedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?