2014 Yarenleri! :)

Kuzum burdan belkı paylasmam ınstagrama atyrm ya ama ozelden atarmm olmadı :) sana ınstagram ac dıom bak güzel güzel mamalar paylasıom gel orda bana yoldas ol dıom yok dıon anlamıooooooom seni ((

Kuzum burdan belkı paylasmam ınstagrama atyrm ya ama ozelden atarmm olmadı :) sana ınstagram ac dıom bak güzel güzel mamalar paylasıom gel orda bana yoldas ol dıom yok dıon anlamıooooooom seni ((
At özelden at bebeğimmm özel özel konuşalımBöyle giderse açtırıcan bana bi instagram be yavruuuummmm

Su an pc basında halimi görsenız var ya işkencenın diğer adı :)) Evde stoklar da bıttı gidip reçele dadanacam ya da çikiletaya :))
Ahahahahaha çikiletaaaaaya muııı
Ahhh keske yakın olsak tepsinin yarısını btrrm affetmem :)))
ye yavrummm yeeeee sadrazam lokumları feda olsunnn sanaa

Duygucan ve damlacannnnnn benim çok uykum geldi kızlaaarrr.. Yatem gari ben.. Çok çok öpüyorummmm.. İyi geceleeeerrr inşallah sevdiceklerimizi görürüz rüyalarımızdaaa:)

canim ilac dedigin dogum kontrol hapi mi

Yok canım onu bıraktım kullanmıştım ama şimdi başka kullanıcam

Ooo hamarat denizzz:) naptın menü nedir

Canm benm normal bı zamanda oldu yanı durduk yere anlamadm zaten gecen ay 1 aylık ilaç kullandm sadece adetım bttı 2 hafta sora ara ara kanama ve siyah lekelenme oldu anlamadm vala

Hmmm belki kalanlar sökülmüştür sanırım bilemedim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…