Gel kızzz sadrazam lokumu yidiriyim sanaOhhhh siz tencere kapak olmuşsunuz ozmn kıııız.. O gurme sen aşçıbaşı
Buarada browni kurabiyeleri merak ettim ayol nası bişi oluyo aceppYarın yapınca resim atsanaaaaa baby
Bende cok gzl aglayan pasta yaparm kzlar.d
Sus kiz konuyu ben mi actm.d seker parede super yaparm ben ay gec olmasydi yapip yerdmBende pis aglatrm baby :))) Leen susun canm asırı tatlı bısıler cektı ya of
At özelden at bebeğimmm özel özel konuşalımKuzum burdan belkı paylasmam ınstagrama atyrm ya ama ozelden atarmm olmadı :) sana ınstagram ac dıom bak güzel güzel mamalar paylasıom gel orda bana yoldas ol dıom yok dıon anlamıooooooom seni((
Sus kiz konuyu ben mi actm.d seker parede super yaparm ben ay gec olmasydi yapip yerdm
Kıııız atla gel bana miss gibi sadrazam lokumlarım var yîyek beraberBende pis aglatrm baby :))) Leen susun canm asırı tatlı bısıler cektı ya of
At özelden at bebeğimmm özel özel konuşalımBöyle giderse açtırıcan bana bi instagram be yavruuuummmm
Kıııız atla gel bana miss gibi sadrazam lokumlarım var yîyek beraber
Kıııız atla gel bana miss gibi sadrazam lokumlarım var yîyek beraber
Bendensin babyOnu yap sen ben yimeem :) ben serbetlı tatlıları pek sevmem kremalı ve zütlü datlu severm ben :)))
Bnmde tatlyla arm yok ama seker pare. Kunefeye baylrm hele kunefenin ustnde dondrma oldmu allah yemede yannda yat.dOnu yap sen ben yimeem :) ben serbetlı tatlıları pek sevmem kremalı ve zütlü datlu severm ben :)))
Ahahahahaha çikiletaaaaaya muıııSu an pc basında halimi görsenız var ya işkencenın diğer adı :)) Evde stoklar da bıttı gidip reçele dadanacam ya da çikiletaya :))
ye yavrummm yeeeee sadrazam lokumları feda olsunnn sanaaAhhh keske yakın olsak tepsinin yarısını btrrm affetmem :)))
Bnmde tatlyla arm yok ama seker pare. Kunefeye baylrm hele kunefenin ustnde dondrma oldmu allah yemede yannda yat.d
Duygucan ve damlacannnnnn benim çok uykum geldi kızlaaarrr.. Yatem gari ben.. Çok çok öpüyorummmm.. İyi geceleeeerrr inşallah sevdiceklerimizi görürüz rüyalarımızdaaa:)
Bak yaa kz sen acktrcan beni gece gece of olsada yesem.dKünefeyi affetmem o zaman benden sana bi künefe gelsin :) Eki Görüntüle 1367112
Iyi geceler denizzzcan :) ALLAH rahatlik versin opuyorm kocamannnDuygucan ve damlacannnnnn benim çok uykum geldi kızlaaarrr.. Yatem gari ben.. Çok çok öpüyorummmm.. İyi geceleeeerrr inşallah sevdiceklerimizi görürüz rüyalarımızdaaa:)
canim ilac dedigin dogum kontrol hapi mi
Kızlaaar selamün aleyküüüüüümmmanca çıktım mutfaktan Allaahhhııım yarınki tüm menümü hazır ettimmmm çok şüküüüürrr Sevdicek gelemiyo buarada komutan bu soğukta ne yapıcan oğlum fln demiş o da ısrar etmemiş.. Bende artk bi hikmeti vardır diye düşünüyorum oyüzdn gelmemesi daha hayorlı gibi hissediyorum.. Yollar gerçekten buzlu.. Bu soğukta kapı dışarı çıkamıycaktık zaten Siz napıosunuz bakalım?
Canm benm normal bı zamanda oldu yanı durduk yere anlamadm zaten gecen ay 1 aylık ilaç kullandm sadece adetım bttı 2 hafta sora ara ara kanama ve siyah lekelenme oldu anlamadm vala
Yapma böyle salvommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?