kuzum zaten izin aldim erdi geliyo diye insallah 31ocak trye gelcem bide simdi gitmezsem işe cok dikkat ceker
evet bebegimm insallahhhh :) korkuyorum ama ya kavusamazsak diyeAaaa canım ne güzel az kalmış kavuşmanızaaa
evet bebegimm insallahhhh :) korkuyorum ama ya kavusamazsak diye
bileti alicaz onumuzde ki hafta kuzum ama bilmiyorum.. sevmedigim bi kuzenim var babasina herkese anlatmis bizi, ben ordayken surekli arayip nerdesin diye hesap sormaya baslamisti dayim babama bile laf atiyormus demet nerde bu saat oldu niye gelmedi falan babamda kizmis noluyo ben varken kimseye laf dusmez falan.. simdi ayni seyleri tekrar yasicaz o kuzenim gene ortaligi karistircak inan erdi olmasa hic gidesim yok istanbulaNiye öyle bir şey olsunki tatlımm bilet alıcaktın en son aldın mı
bileti alicaz onumuzde ki hafta kuzum ama bilmiyorum.. sevmedigim bi kuzenim var babasina herkese anlatmis bizi, ben ordayken surekli arayip nerdesin diye hesap sormaya baslamisti dayim babama bile laf atiyormus demet nerde bu saat oldu niye gelmedi falan babamda kizmis noluyo ben varken kimseye laf dusmez falan.. simdi ayni seyleri tekrar yasicaz o kuzenim gene ortaligi karistircak inan erdi olmasa hic gidesim yok istanbulaistanbul asigiyim soguttular resmen
olmuyo tatlim olmuyo inan orda sinir stres oluyoruzAmmmaan canım milletin ağzı torba değilki büzesin. Aylardır ayrısın sevdiğinden başkaları için hiç mutluluğunu bozma sen boşveeerrr :) Ailenden yana sıkıntın yoksa hiç takma başkalarının dediklerini
olmuyo tatlim olmuyo inan orda sinir stres oluyoruzanneme soyledim erdiyi biliyo bakalim bulusmamiza ne tepki verecek onu bilemiyorum kuzum bekleyip gorucez
sen napiyosun kusum nasilsin
insallah yavrumm :) 31 ocak 14 subata kadar kuzumDoğru diyosun canım insanın canını sıkmaktan huzur kaçırmaktan başka bir şeye yaramıyoe böyleleri. İnşallah sorun çıkmaz canımm geldiğinde ne kadar kalıcaksın ? Bende napimm canım iş ve ev arasında gidip geliyorum son derece sıkıcı bir hayatım var
insallah yavrumm :) 31 ocak 14 subata kadar kuzum
alistik artik canim geldigim gun gidecgimi dusunup uzuluyoruz
temmuzda olur buyuk ihtimalle kuzum ama iş yerini bilmiyorum izin alabilirmiyimKeyfini çıkarmaya bak canım bidaha ne zaman geliceksin
Kuzum:) ayni seyi yazdk.d naslsn tatlmkizlarrrr
kizlarrrr
hosgeldiniz fistiklarimmmKizlaaar:)
Demetiim hos buldun guzelim naslsn tatlm:)hosgeldiniz fistiklarimmm
cok hastayimmm ama iyiyim ona ragmen balimmmm :) sen nasilsinnnDemetiim hos buldun guzelim naslsn tatlm:)
Cok gecmis olsun demetim insallah muhim bseyin yoktr kuzucok hastayimmm ama iyiyim ona ragmen balimmmm :) sen nasilsinnn
gribim cok fena yavrum gozlerimde yasariyo surekliCok gecmis olsun demetim insallah muhim bseyin yoktr kuzubnde iyiym cok sukur kostrmaca is guc:)
Gecms 9lsn tatln gava don don ay buz gbi dkkat et sende dusun balim zatn he dusunyrz die icmzde oyle tebessm olyor raht edyorz cok sukur):)gribim cok fena yavrum gozlerimde yasariyo surekli
ama erdiyi dusunup iyi oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?