2014 Yarenleri! :)

Niye öyle bir şey olsunki tatlımm bilet alıcaktın en son aldın mı
bileti alicaz onumuzde ki hafta kuzum ama bilmiyorum.. sevmedigim bi kuzenim var babasina herkese anlatmis bizi, ben ordayken surekli arayip nerdesin diye hesap sormaya baslamisti dayim babama bile laf atiyormus demet nerde bu saat oldu niye gelmedi falan babamda kizmis noluyo ben varken kimseye laf dusmez falan.. simdi ayni seyleri tekrar yasicaz o kuzenim gene ortaligi karistircak inan erdi olmasa hic gidesim yok istanbula istanbul asigiyim soguttular resmen

Kızlaaaaaarrr iyi akşamlarrr,yazamıyodum kaç gündürr sınavlarım vardı. Neyseki bugün bitti ama bütler başlıyo :)

Ammmaan canım milletin ağzı torba değilki büzesin. Aylardır ayrısın sevdiğinden başkaları için hiç mutluluğunu bozma sen boşveeerrr :) Ailenden yana sıkıntın yoksa hiç takma başkalarının dediklerini

olmuyo tatlim olmuyo inan orda sinir stres oluyoruz anneme soyledim erdiyi biliyo bakalim bulusmamiza ne tepki verecek onu bilemiyorum kuzum bekleyip gorucez
sen napiyosun kusum nasilsin

olmuyo tatlim olmuyo inan orda sinir stres oluyoruz anneme soyledim erdiyi biliyo bakalim bulusmamiza ne tepki verecek onu bilemiyorum kuzum bekleyip gorucez
sen napiyosun kusum nasilsin

Doğru diyosun canım insanın canını sıkmaktan huzur kaçırmaktan başka bir şeye yaramıyoe böyleleri. İnşallah sorun çıkmaz canımm geldiğinde ne kadar kalıcaksın ? Bende napimm canım iş ve ev arasında gidip geliyorum son derece sıkıcı bir hayatım var

insallah yavrumm :) 31 ocak 14 subata kadar kuzum
alistik artik canim geldigim gun gidecgimi dusunup uzuluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…