2014 Yarenleri! :)

nasılsın fıstığımmm
yerimm seni ya hihihih özel özel çoookk özelll bakalım nasipse evlenince problem olacak mı bu mevzuuu, aslında bunu takıyorum kafaya
İyiyim allaha şükür bitanemmm hastanedeyimmm çalışıyrummm.. Ayy hasta olucam sanırım her yerim ağrıyo yaa ve çok üşüyorummm

Yok kıııız problem mroblem olmaz evlenince.. Önemli olan işleviiii Hihihihihihi utandımmmm Şaka kuşum şaka
ooo başın kalabalık desene ..hazırlıklara başladınmı canım ahhh yakın olsaydık gelirdim yardıma kuzuzcum :) ne ii olurdu valla
Canım beniiiiiiiimmmm çok tşk ederimmm düşünüp bunu söylemen bile yeterrr banaaa keşke yakın olsaydıkkk 2lafın belini kırardık kıııız 2dedikodu 1 fısıltıııı

Hazırlıklarım tamam sayılır kuzucummm bi tek ana yemeğim kaldı.. Dün bütün akşam mutfaktaydım Ayy azıcık heycanlanıyorummmm Bugünde biraz erken çıkmayı düşünüyorum işten gidiyim duşa falan giriyim saçımı fln yapıyım kendi hazırlıklarımı yapayım istiyorum

Afiyet olucak bebeğimmmmm gel sendeeeeeeeee hep beraber yiriz O üzgün suratın yanlışlıkla oldğnu farkettim zaten kuşum hihihihihi

Sadrazam lokumunu ben çoook seviyorum yaaa hııımmmmm Hem sunumu şık oluyo bebeğim hemde tadı biirr harikaaa

tam zamanını buldun kuzucuumm hasta olacak ben de öyle çok üşüyordum 2 gündür dedim kesin hasta olucam, kendimi meyveye bağladım çok şükür atlattım.. ayyy o mevzuda da hihiih ben de çok utandımm herhalde tahmin ediyordur orda da olabileceğiniiiii
kayınvalidemle abim gelecek demişsin bebeğimm kayınpederin gelmiyor mu ?
hamarat kızımm benim ya bitirdi işlerini şimdi sıra kendi süsünde

Yok kuşum babasının işi uzamışta oyüzdn gelemiycek.. Anniş ve abiş geliyolar Ufff sorma bebeğimm yaa bende adaçayı yaptım şimdi kendime içtim ettim azcık boğazım yumuşadı

Yok kuşum babasının işi uzamışta oyüzdn gelemiycek.. Anniş ve abiş geliyolar Ufff sorma bebeğimm yaa bende adaçayı yaptım şimdi kendime içtim ettim azcık boğazım yumuşadı

ayy hasta olma kuşuuum yani enerji toplaman lazımmm denizimmm hasta olmasınnn heyecan var mı heyecaannn

saol tatlimmmm iyiyim cok sukur biraz hastayim ama iyi sayilirim yavrucum sen nasilsin

kusuuuuum iyiyimmmm sen nasilsinnn? yemekler fln yapmissin gordum oralarii neler oldu anlat bakimmm :)

çok şükür bebeğimm iyiyim ben de, çalışıyorum devamm

fıstığımm popo kaldır bacak incelt yaparken beli incittik iyi miiii

Oyyy kuzum KIYAMAM yaaa dikkat et KENDINE Hangisini yapiyordun ki squart mu ne onu mu:)

:))) anammm misafir perver Denizim :) ellerine saglik yemis kadar oldum :) Hemen denicem ozamannn

Oyyy kuzum KIYAMAM yaaa dikkat et KENDINE Hangisini yapiyordun ki squart mu ne onu mu:)

:))) anammm misafir perver Denizim :) ellerine saglik yemis kadar oldum :) Hemen denicem ozamannn

teşekkür ederim bebeğiimm victoria secret workout full body videosuyla çalışıyorum bebeğiim için de squat da var evet

kizlar doktordan geliyorum cok fenayim gozlerim surekli sulaniyo burnum cok fena surekli hapsuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…