2014 Yarenleri! :)

Aynen tatlm :) bende iyiym balim cok sukur is guc kosturmaca cok yogn gecyr bde daarsda buz gbi yaa ellerm donuo dsari cknca

Burasi da oyle kuzumm eldivenlerimi unutmusum Bende ise donarak gittim vala ALLAH evsizlere yardim etsin

kızlar yaa yarın veli toplantısı var oraya gideceğim, bu akşam da kayınvalidemlerdeydim iş desen klasik yoğundu, uğrayamadım hiiçç.. biz bugün 6nın son karesini karaladık yarın 3ü karalamaya başlıyoruzz başka da yook atarsa 114 çok keyifliyimm hamdolsunn sizler napıyosunuzz?

Pofisss:) iyiyiz Cok SUKUR sen nasilsin :) Bende COK heyecanliyim cunku artikk 100ler bitiyorr atarsa 99 yarin benm askeri islanmasi var ama has taaa olacak yaaa

:) sevndm tatlm darisi tezkeresni almasina olsn. Is he o yogun olur annem ya ayn i bzmde:)

Pofisss:) iyiyiz Cok SUKUR sen nasilsin :) Bende COK heyecanliyim cunku artikk 100ler bitiyorr atarsa 99 yarin benm askeri islanmasi var ama has taaa olacak yaaa
99mu MASSALLAH bitti desene:) nye kz yarn islatcklrmi .d bnm askerde acmlk bttgnde tras kopgyle sabah erkn uyanms ellerni kopk yapms askerlern ay ne keyiflidr

300lerden düştüüüüüüüüüüüüüğğğğğğkkkkkkkkk şafak 299. Allahım 99ları 19 ları 9 ları da göstersin inşalllaaaahh. Rabbime şükürlerrrr olsun yaaaaa

AMIN kuzum ya bz enazndan evmze gelyorz evsizler napsn ALLAH yardm etsn hepsine

Aminnn kuzum amiiiinnn:)

99mu MASSALLAH bitti desene:) nye kz yarn islatcklrmi .d bnm askerde acmlk bttgnde tras kopgyle sabah erkn uyanms ellerni kopk yapms askerlern ay ne keyiflidr

Aminnn kuzum darısı başınıza inşallahhh 200den düşünce üst baş yırtılıyor :) 100den düşünce ıslatıyorlarrr Kütahya da havalar -18 mişş hasta olacak yaaa traş köpüğü yapsalar daha iyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…