- 13 Ağustos 2014
- 5.598
- 2.448
- 448
damlammBasagiiiin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
damlammBasagiiiin
insallah tatlm ne bakimi.kuzum banyodan snra yaplmazmi kz bakim.d.dkusum napayim bakim yapip banyoya giricem hazirlaniyorum
oy kusum uzulme acar yine iletilir canim benimmm
aa canim cok sevindimmm gozunuz aydinnnn :)
Naslsn kuzucuuum:)damlamm![]()
inşallah hayatım yaaaa inşallah çok uzak gibi geliyor amaskma canini kusum yaa insallah sizde halledeceksiniz hemencikk![]()
aynen git bence de yok kız biliyorum şakasına diyorlar daha neler diyorlar bilsennnSakasna taklyodr senle kz bn gidm haftasonunuda beklmym isten direk gidm yanina.d.d
Yaaaaaa demetimmm ama çok komiiiikkkkkdenizimmm totona totonaaa vurcam simdi heee hahah![]()
Hahahaha:) anam bzde saka yapamioz pek smdiden .d.dinşallah hayatım yaaaa inşallah çok uzak gibi geliyor ama
aynen git bence de yok kız biliyorum şakasına diyorlar daha neler diyorlar bilsennn![]()
ahahaa yok kızz naptın sen okadarrAyyy inşallah kuzucum yaaBiz hala askerlik için şafak sayarken sen çoktaaaaan evlenip belkide hamile kalıp çocuğa çombalağa kavuşucan kııııızzz
Eylüldeydi düğün dimiii fıstığım
![]()
Çok sağol canım benimmmkusum napayim bakim yapip banyoya giricem hazirlaniyorum
oy kusum uzulme acar yine iletilir canim benimmm
aa canim cok sevindimmm gozunuz aydinnnn :)
Kuşuuum en kötü ihtimalle seneye oluurr geç olsn güç olmasın yeterkiiii.. Hele bi sevdiceğin gelsin ozmn böyle olumsuz bakmıycaksın birbirinize güç vericeksinizzz bebişşşşşinşallah hayatım yaaaa inşallah çok uzak gibi geliyor ama
aynen git bence de yok kız biliyorum şakasına diyorlar daha neler diyorlar bilsennn![]()
İnşallah bebeyimmmmBitir kuzun allahtn büt. Yapmslar dusuk olrsa gir gecrrler onda insaf edip:) btrirsn INSALLAH. KUZU
Kz ksmtse bzmki tezkryi alna kadr evlenp gidersn belki bebelrnde olur .dİnşallah bebeyimmmmSonra gelsin halaylar gelsin davullar
![]()
Ayyyy canım beniiiim tahmin edebiliyoruuuum çok mutlu olmuşsunduuuuurahahaa yok kızz naptın sen okadarrherşeyi birlikte yaşıcaz yardımlaşcaz
Eylülde kuzum bizim isteğimiz erkk arkdşmn ailesnn istegği öyle ama babamla nisanda konuscz gelnce o ne der bilmiyorum yılbasında seneyede sevgnn evinde oluruz belki dedi o cümlesi beni çok umutlandırdı ya bakalım herşeyin hayırlısı
![]()
Bebeler az beklesinKz ksmtse bzmki tezkryi alna kadr evlenp gidersn belki bebelrnde olur .d
İnşallah bebegimm mutlu olalım sağlıklı olalım geri kalan herşey hallolurAyyyy canım beniiiim tahmin edebiliyoruuuum çok mutlu olmuşsunduuuuurKuşum beniiiim inşallah yardımlaşıcaaaz tabi yaaa sen bizim zamanımıza kadar yuvanı kurmuş olucağın için senin güzel tecrübelerinden yararlanıcaaax yardm edicen sen bizeeee
![]()
Umarz untmazsn burayi geldgnde untma ha bizideBebeler az beklesin![]()
iim bebekim, sen nasılsın?Naslsn kuzucuuum:)
Bende cok sukur iyiym kuzum sonuyorm hava buz gibiiim bebekim, sen nasılsın?
bnde kuzum yaa..sinava girdigim okulda cok soğuktu.. .icim isinmadi halaBende cok sukur iyiym kuzum sonuyorm hava buz gibi![]()
Aynen bitanem yaaa allah sağlık versin gerisi hallolur inşallah yaa.. Kııız çeyiz işlerin nasıl gidiyo?İnşallah bebegimm mutlu olalım sağlıklı olalım geri kalan herşey hallolur![]()
Ayy sorma kuzu ise gtmek icn solms bekldm gelmedi 25dka falan artk buzlanacktm oyle heyklmi alp gdeceklerdi o derece oldum hahahabnde kuzum yaa..sinava girdigim okulda cok soğuktu.. .icim isinmadi hala![]()