2014 Yarenleri! :)

Ayyy inşallah kuzucum yaa:KK19: Biz hala askerlik için şafak sayarken sen çoktaaaaan evlenip belkide hamile kalıp çocuğa çombalağa kavuşucan kııııızzz:KK53: Eylüldeydi düğün dimiii fıstığım:KK36:
ahahaa yok kızz naptın sen okadarr :KK45::KK45: herşeyi birlikte yaşıcaz yardımlaşcaz :KK19::KK19: Eylülde kuzum bizim isteğimiz erkk arkdşmn ailesnn istegği öyle ama babamla nisanda konuscz gelnce o ne der bilmiyorum yılbasında seneyede sevgnn evinde oluruz belki dedi o cümlesi beni çok umutlandırdı ya bakalım herşeyin hayırlısı:KK51:

inşallah hayatım yaaaa inşallah çok uzak gibi geliyor ama

aynen git bence de yok kız biliyorum şakasına diyorlar daha neler diyorlar bilsennn:KK48::KK48:
Kuşuuum en kötü ihtimalle seneye oluurr geç olsn güç olmasın yeterkiiii.. Hele bi sevdiceğin gelsin ozmn böyle olumsuz bakmıycaksın birbirinize güç vericeksinizzz bebişşşşş:KK45:

ahahaa yok kızz naptın sen okadarr :KK45::KK45: herşeyi birlikte yaşıcaz yardımlaşcaz :KK19::KK19: Eylülde kuzum bizim isteğimiz erkk arkdşmn ailesnn istegği öyle ama babamla nisanda konuscz gelnce o ne der bilmiyorum yılbasında seneyede sevgnn evinde oluruz belki dedi o cümlesi beni çok umutlandırdı ya bakalım herşeyin hayırlısı:KK51:
Ayyyy canım beniiiim tahmin edebiliyoruuuum çok mutlu olmuşsunduuuuur:KK60: Kuşum beniiiim inşallah yardımlaşıcaaaz tabi yaaa sen bizim zamanımıza kadar yuvanı kurmuş olucağın için senin güzel tecrübelerinden yararlanıcaaax yardm edicen sen bizeeee:KK19:

Ayyyy canım beniiiim tahmin edebiliyoruuuum çok mutlu olmuşsunduuuuur:KK60: Kuşum beniiiim inşallah yardımlaşıcaaaz tabi yaaa sen bizim zamanımıza kadar yuvanı kurmuş olucağın için senin güzel tecrübelerinden yararlanıcaaax yardm edicen sen bizeeee:KK19:
İnşallah bebegimm mutlu olalım sağlıklı olalım geri kalan herşey hallolur:KK66::KK19:

Back
X