benim kayınpederim ve kayınlarım öyle bir yaparlar ki aklın hayalin şaşar ama ben de onlardan aşağı kalmam o yüzden hep şakalaşıyoruzKz kaynanam bana yapar cok hele kaynm ohoo ben cok sık yapmam ama o yapnca anca.d.d

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kayınpederim ve kayınlarım öyle bir yaparlar ki aklın hayalin şaşar ama ben de onlardan aşağı kalmam o yüzden hep şakalaşıyoruzKz kaynanam bana yapar cok hele kaynm ohoo ben cok sık yapmam ama o yapnca anca.d.d
Kahvaltı takımım var bebeğim.. Misafir içinde var 12kişilik.. Dediğin gibi bu spor bi günlük yemek takımı yanına klasik bi 6kişilik daha alıp bu bahsi kapatayım benTatlım yemek takımı olarak 1 tane 12 kişilik yemek misafir yemek takımı aldım...Günlüğü bnde almadım daha kuzum... ama 6 kişilik yetmiyor dediğin gibi
Canım 1 takımın varsa günlük onu 12 ye tamamla dediğin gibi ama şöye yapabilirsin. Aynı model almak yerine mesela elindeki model sporsa klasik bi model alı aynı zamanda servislerini kahvaltı da ve mısafirde servis tabagı olarak kullanabilirsin kuzum. Günlükte size yetmediği zamanda ondan ilave edersin.
En iyisi.d.ddbenim kayınpederim ve kayınlarım öyle bir yaparlar ki aklın hayalin şaşar ama ben de onlardan aşağı kalmam o yüzden hep şakalaşıyoruz![]()
yani kızım şakayla karışık alttan alttan veriyorum odunu bazenEn iyisi.d.dd
Ay delisn kz smdiden korkutma .d.dyani kızım şakayla karışık alttan alttan veriyorum odunu bazen![]()
Aynen kuzum öyle yap bencede. Zor durumlarda kurtarıcın olurKahvaltı takımım var bebeğim.. Misafir içinde var 12kişilik.. Dediğin gibi bu spor bi günlük yemek takımı yanına klasik bi 6kişilik daha alıp bu bahsi kapatayım benÇoook zevkli bişi şu çeyiz işi yaa.. Bugün çeyizlik yatak örtülerine baktımmm pudra pembesi beğendiiimm allahııım çoook güzeldiii
Ama en son alıcam o yatak örtüsünü yatak odamın dekorasyonuna göre.. Gerçi beyaz istiyorum yatak odasını kafamda bişiler var ana olsnm.. Ayy yatak örtülerinde byle gelinlik gibi olanlar vardıı hiç beğenmedim onları
Çok demode
![]()
biter kusum allahin izniyle hic skma caniniii
bak o askerden geliyo ama biz sadece bi iki gunluk kavusabilcez sonra ben gene safak saycamevlenene kadar dogru duzgun hasret gidermek yok bize balim
sizin safak kac kusuuum :)
Aynen kuzum btti ya cok sukr sizn darsi bzlere olsn:)
aa süperrr hayatım gitti mi şimdi?? gittiyse Allah kavuştursun eminim harika zamanlar geçirmişsinizdiiir
amiiinn inşallah teşekkür ederiz kuzumm, öyle mi dersin ya ayrı ayrı mı göndersem ben de 3ünü 1 arada mı çıkarsam hiç bilemiyorum yahu 3ünü 1 arada gönderirsem eğer zaten dolu dolu bir koli olur her telden şeyler çıkar içinden
aynen öyle hayatıımm![]()
Aynen aynen fıstık güpürlü olanları beğendiiiiimmmm bendeeeAynen kuzum öyle yap bencede. Zor durumlarda kurtarıcın olurEvet kuzum yaa insanın kendi evine alması o günleri hayal edip alması çok farklı birşey
Bencede kuzu o gelinlik modeller tarihte kaldı artık şimdi güpürlü fransız dantelli yatak örtüleri moda
![]()
umrumda değil yaa benim kayınvalidem çok ezilmiş erkek tarafına, hep bana diyor ki bize bile bakma ben hiç söyleyemedim lafımı ama sen söyle kafana yatmayan bir şey olduğunda diyor ben de söyleyiveriyorumAy delisn kz smdiden korkutma .d.d
ne göndereceğimi bulursam gönderirimAtarsa 97 kuzu :) Allah'ım 94/1ler gittiğinde plakalara geçiyoruz nasipseeee:))
Amin kuzu aminnn Allah razı olsın :) gelir canm ya ben daha dün gibi hatırlıyorm 200 sayıyordum
Ayrı ayrı gönder şaşırsın hemde sevinsin kuzu Hehehe![]()
Kuşuuuuummm bişicik kalmamış yaaaa maşallahhhAtarsa 97 kuzu :) Allah'ım 94/1ler gittiğinde plakalara geçiyoruz nasipseeee:))
Amin kuzu aminnn Allah razı olsın :) gelir canm ya ben daha dün gibi hatırlıyorm 200 sayıyordum
Evet kuzu yaa Rabbim ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin ogünleri inşallahAynen aynen fıstık güpürlü olanları beğendiiiiimmmm bendeee
Ben hîç böyle olcağmı düşünmezdiiiimmm.. En basitinden bi nevresim takımı alıyosuun havalara uçuyosun mutluluktan yaaMobilyaları alıp evi dekore etmek kim bilir nasıl zevklidiiiir
![]()
kuzum benim hem once hem sonra bakimlarim varr anlarsin yaainsallah tatlm ne bakimi.kuzum banyodan snra yaplmazmi kz bakim.d.d
hahahah yerim senin totonuu kusuuuuum hahahYaaaaaa demetimmm ama çok komiiiikkkkkVurma menim totomaaaaa
![]()
Saatler olsun kuzcum sac bakimi nasl kuzu onerecgn bse varmi sacmin anasni aglatti kuafrler yaakuzum benim hem once hem sonra bakimlarim varr anlarsin yaatemizlik falan yaptim yuzume sacima maske yaptim, simdi dusa gidiyorum dustan sonra da kremlenicem
hahahah yerim senin totonuu kusuuuuum hahah![]()
Ay yazk kadnda.illa bana laf soyle.diyor yani hahahaumrumda değil yaa benim kayınvalidem çok ezilmiş erkek tarafına, hep bana diyor ki bize bile bakma ben hiç söyleyemedim lafımı ama sen söyle kafana yatmayan bir şey olduğunda diyor ben de söyleyiveriyorum![]()
Yaa bak nasl gecivermis.kusum zaman hemen geciyor cok sukur:)Atarsa 97 kuzu :) Allah'ım 94/1ler gittiğinde plakalara geçiyoruz nasipseeee:))
kuzum benim hem once hem sonra bakimlarim varr anlarsin yaatemizlik falan yaptim yuzume sacima maske yaptim, simdi dusa gidiyorum dustan sonra da kremlenicem
hahahah yerim senin totonuu kusuuuuum hahah![]()
Saatler olsun kuzcum sac bakimi nasl kuzu onerecgn bse varmi sacmin anasni aglatti kuafrler yaa
ne göndereceğimi bulursam gönderirim![]()
Kuşuuuuummm bişicik kalmamış yaaaa maşallahhhSiz 94/1 devremiydiniz fıstık?
Yaa bak nasl gecivermis.kusum zaman hemen geciyor cok sukur:)