2014 Yarenleri! :)

Tatlım yemek takımı olarak 1 tane 12 kişilik yemek misafir yemek takımı aldım...Günlüğü bnde almadım daha kuzum... ama 6 kişilik yetmiyor dediğin gibi:KK43:
Canım 1 takımın varsa günlük onu 12 ye tamamla dediğin gibi ama şöye yapabilirsin. Aynı model almak yerine mesela elindeki model sporsa klasik bi model alı aynı zamanda servislerini kahvaltı da ve mısafirde servis tabagı olarak kullanabilirsin kuzum. Günlükte size yetmediği zamanda ondan ilave edersin.
Kahvaltı takımım var bebeğim.. Misafir içinde var 12kişilik.. Dediğin gibi bu spor bi günlük yemek takımı yanına klasik bi 6kişilik daha alıp bu bahsi kapatayım ben:KK19:Çoook zevkli bişi şu çeyiz işi yaa.. Bugün çeyizlik yatak örtülerine baktımmm pudra pembesi beğendiiimm allahııım çoook güzeldiii:KK45: Ama en son alıcam o yatak örtüsünü yatak odamın dekorasyonuna göre.. Gerçi beyaz istiyorum yatak odasını kafamda bişiler var ana olsnm.. Ayy yatak örtülerinde byle gelinlik gibi olanlar vardıı hiç beğenmedim onları :63: Çok demode:63:

Kahvaltı takımım var bebeğim.. Misafir içinde var 12kişilik.. Dediğin gibi bu spor bi günlük yemek takımı yanına klasik bi 6kişilik daha alıp bu bahsi kapatayım ben:KK19:Çoook zevkli bişi şu çeyiz işi yaa.. Bugün çeyizlik yatak örtülerine baktımmm pudra pembesi beğendiiimm allahııım çoook güzeldiii:KK45: Ama en son alıcam o yatak örtüsünü yatak odamın dekorasyonuna göre.. Gerçi beyaz istiyorum yatak odasını kafamda bişiler var ana olsnm.. Ayy yatak örtülerinde byle gelinlik gibi olanlar vardıı hiç beğenmedim onları :63: Çok demode:63:
Aynen kuzum öyle yap bencede. Zor durumlarda kurtarıcın olur :KK19: Evet kuzum yaa insanın kendi evine alması o günleri hayal edip alması çok farklı birşey :oops: Bencede kuzu o gelinlik modeller tarihte kaldı artık şimdi güpürlü fransız dantelli yatak örtüleri moda:KK19::KK56:

biter kusum allahin izniyle hic skma caniniii :KK43:
bak o askerden geliyo ama biz sadece bi iki gunluk kavusabilcez sonra ben gene safak saycam :KK43: evlenene kadar dogru duzgun hasret gidermek yok bize balim

sizin safak kac kusuuum :)

Atarsa 97 kuzu :) Allah'ım 94/1ler gittiğinde plakalara geçiyoruz nasipseeee:))

Aynen kuzum btti ya cok sukr sizn darsi bzlere olsn:)

Amin kuzu aminnn Allah razı olsın :) gelir canm ya ben daha dün gibi hatırlıyorm 200 sayıyordum :KK43:

aa süperrr hayatım gitti mi şimdi?? gittiyse Allah kavuştursun eminim harika zamanlar geçirmişsinizdiiir:KK68:

amiiinn inşallah teşekkür ederiz kuzumm, öyle mi dersin ya ayrı ayrı mı göndersem ben de 3ünü 1 arada mı çıkarsam hiç bilemiyorum yahu 3ünü 1 arada gönderirsem eğer zaten dolu dolu bir koli olur her telden şeyler çıkar içinden :KK48::KK48:

aynen öyle hayatıımm:KK48:

Ayrı ayrı gönder şaşırsın hemde sevinsin kuzu Hehehe :-)

Aynen kuzum öyle yap bencede. Zor durumlarda kurtarıcın olur :KK19: Evet kuzum yaa insanın kendi evine alması o günleri hayal edip alması çok farklı birşey :oops: Bencede kuzu o gelinlik modeller tarihte kaldı artık şimdi güpürlü fransız dantelli yatak örtüleri moda:KK19::KK56:
Aynen aynen fıstık güpürlü olanları beğendiiiiimmmm bendeee:KK51:

Ben hîç böyle olcağmı düşünmezdiiiimmm.. En basitinden bi nevresim takımı alıyosuun havalara uçuyosun mutluluktan yaa:KK36: Mobilyaları alıp evi dekore etmek kim bilir nasıl zevklidiiiir:KK37:

Ay delisn kz smdiden korkutma .d.d
umrumda değil yaa benim kayınvalidem çok ezilmiş erkek tarafına, hep bana diyor ki bize bile bakma ben hiç söyleyemedim lafımı ama sen söyle kafana yatmayan bir şey olduğunda diyor ben de söyleyiveriyorum:KK70:

Amin kuzu aminnn Allah razı olsın :) gelir canm ya ben daha dün gibi hatırlıyorm 200 sayıyordum :KK43:

ne göndereceğimi bulursam gönderirim:KK70:

Kuşuuuuummm bişicik kalmamış yaaaa maşallahhh:nazar: Siz 94/1 devremiydiniz fıstık?

Aynen aynen fıstık güpürlü olanları beğendiiiiimmmm bendeee:KK51:

Ben hîç böyle olcağmı düşünmezdiiiimmm.. En basitinden bi nevresim takımı alıyosuun havalara uçuyosun mutluluktan yaa:KK36: Mobilyaları alıp evi dekore etmek kim bilir nasıl zevklidiiiir:KK37:
Evet kuzu yaa Rabbim ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin ogünleri inşallah :KK22: hem çok telaşlı hem çok güzel zamanlar bunlar :KK51:
Bugüne kdr herşeyi ikimiz beğenerek aldık ona sormak bile hosuma gidiyo bazen bilerek sevmediği şeyleri alcam diyorumm :KK48::KK48:

insallah tatlm ne bakimi.kuzum banyodan snra yaplmazmi kz bakim.d.d
kuzum benim hem once hem sonra bakimlarim varr anlarsin yaa :KK48: temizlik falan yaptim yuzume sacima maske yaptim, simdi dusa gidiyorum dustan sonra da kremlenicem :KK48:
Yaaaaaa demetimmm ama çok komiiiikkkkk:KK53: Vurma menim totomaaaaa:KK53:
hahahah yerim senin totonuu kusuuuuum hahah:KK48::KK48:

kuzum benim hem once hem sonra bakimlarim varr anlarsin yaa :KK48: temizlik falan yaptim yuzume sacima maske yaptim, simdi dusa gidiyorum dustan sonra da kremlenicem :KK48:

Saatler olsun kuzcum sac bakimi nasl kuzu onerecgn bse varmi sacmin anasni aglatti kuafrler yaa

umrumda değil yaa benim kayınvalidem çok ezilmiş erkek tarafına, hep bana diyor ki bize bile bakma ben hiç söyleyemedim lafımı ama sen söyle kafana yatmayan bir şey olduğunda diyor ben de söyleyiveriyorum:KK70:
Ay yazk kadnda.illa bana laf soyle.diyor yani hahaha

Yaa bak nasl gecivermis.kusum zaman hemen geciyor cok sukur:)

Paylaş bizimle güzellik sırlarınıııı :KK19::KK19:

Saatler olsun kuzcum sac bakimi nasl kuzu onerecgn bse varmi sacmin anasni aglatti kuafrler yaa

Back
X