Kuzu sac icn yazacktn bana onercgn bse yokmumen dedim
aman yavrum riske girmeyelim baktim netten simdi pek iyi seyler yazmamislarrr :) dis macunu sur sen dis macunu zararsizdirraman diyim kuzu sevdicek gelcek subatta:)
balimm sacinin neyi var yaz ona gore bisey diyeyim yazdim onceki sayfada gordun mu onlari?Kuzu sac icn yazacktn bana onercgn bse yokmu
Ay gormedm kuzum bakarm smdi ya uclarini yakti kuafr boyatmstm smdi eskisne nazrn duzeldi uclari ama hala yank var brazbalimm sacinin neyi var yaz ona gore bisey diyeyim yazdim onceki sayfada gordun mu onlari?
normlde cok aşırı yokta sevdicek gittiginden brri böyle ..stresten midir nediraman yavrum riske girmeyelim baktim netten simdi pek iyi seyler yazmamislarrr :) dis macunu sur sen dis macunu zararsizdirr
Massallah suslu demetim benim:) bnde uygulyrm yag filan banyodan once ama hakiki yag iyi gelio diolar da baklmanlatayim yavrular :) once kil tüy islerini hallettim sonra sacimla devam ettim. ben sacimi bu zamana kadar hic boyatmadim boyatmayi da dusunmuyorum :) saclarim cok kotu durumda degiller ama duzlestirdigim icin haliyle kiriklar oluyoroyuzden oyle 2 haftada bir maskeler var hazir onlardan aliyorum tek seferlik kucuk bi tüpün icinde onu saclarima suruyorum banyodan once (tabi biraz islatiyorum once) oyle cok pahali bisey de degil burda kruidvat magazasi var ordan aliyorum 1 euro falan tanesi (watsons diye bi marka var istanbulda heryerde varmi bilmiyorum orda kruidvat urunleri satildigini gordum ben bakin isterseniz bi :) )
ondan sonra yuzume peeling yaptim soyulma falan olmasin diye kizlar simdi dusa giricem ciktiktan sonra vucut yagi var garnierin yeni kesfettim onu kullaniyorum yag birakmiyo vucut hemen emiyo kizlar :)
son olarakta sacimi kurutmadan once sac uclarina yag suruyorum kirigi engellesin diye
bunlari tabi hergun yapmiyorum yavrular dedigim gibi 2 haftada 1 haftada bir falan degisiyor :)
yaglii saclara da cozum buldum isteyen olursa yardimci olabilirimmmm :)
oyi geceler balim sana da sevdicekli ruyalar:)fistiklar bn yatıyorum artik..hepinize iyi geceler,sevdicekli rüyalar
ah o kuaforler yaaaAy gormedm kuzum bakarm smdi ya uclarini yakti kuafr boyatmstm smdi eskisne nazrn duzeldi uclari ama hala yank var braz
strestendir o kusumnormlde cok aşırı yokta sevdicek gittiginden brri böyle ..stresten midir nedirdis macunu surim bakim :)
iyi geceleeer hayatimmm mucxxxxfistiklar bn yatıyorum artik..hepinize iyi geceler,sevdicekli rüyalar
yok kizzz okadar degil hergun yapan var bunlariiMassallah suslu demetim benim:) bnde uygulyrm yag filan banyodan once ama hakiki yag iyi gelio diolar da baklm
Yok kiz hakiki yag cikar ben hep kullandm yikandktn snra gecio:) serumlari ecznede bulablrm ama.dmi kuzumah o kuaforler yaaa
balim sadece uclara surulen serumlar var onlardan mutlaka kullanmalisin sadece uclarina ama
strestendir o kusumdis macunu iyidir dene bakalim yavrum
iyi geceleeer hayatimmm mucxxxx
yok kizzz okadar degil hergun yapan var bunlariihakiki yag cikmaz diye denemedim hic yavrum ben
Nasl kz vanada de bnde yapm:)
Kuzum git kadn ara byle seylerde bak oyle diyomski gelmeni istyr belliki git bence
anlatayim yavrular :) once kil tüy islerini hallettim sonra sacimla devam ettim. ben sacimi bu zamana kadar hic boyatmadim boyatmayi da dusunmuyorum :) saclarim cok kotu durumda degiller ama duzlestirdigim icin haliyle kiriklar oluyoroyuzden oyle 2 haftada bir maskeler var hazir onlardan aliyorum tek seferlik kucuk bi tüpün icinde onu saclarima suruyorum banyodan once (tabi biraz islatiyorum once) oyle cok pahali bisey de degil burda kruidvat magazasi var ordan aliyorum 1 euro falan tanesi (watsons diye bi marka var istanbulda heryerde varmi bilmiyorum orda kruidvat urunleri satildigini gordum ben bakin isterseniz bi :) )
ondan sonra yuzume peeling yaptim soyulma falan olmasin diye kizlar simdi dusa giricem ciktiktan sonra vucut yagi var garnierin yeni kesfettim onu kullaniyorum yag birakmiyo vucut hemen emiyo kizlar :)
son olarakta sacimi kurutmadan once sac uclarina yag suruyorum kirigi engellesin diye
bunlari tabi hergun yapmiyorum yavrular dedigim gibi 2 haftada 1 haftada bir falan degisiyor :)
yaglii saclara da cozum buldum isteyen olursa yardimci olabilirimmmm :)
Kiz bu saydklarni ben nerden bulacam:)) bncde git tatlm en kisa zamanda :)Sinemaki otu
Çam terabenti
Badem Yağı
Bemiks ampül
Bir tutam otu kaynayan suya at 1taşım daha kaynat. Soğumaya bırak. Soğuduktan sonra içine 1tane ampül 1kapak çam 1kapak badem ilave et temiz saça sür. 2 saat beklet:) şampuanımda oticinin argan özlü olanı..
Arıyorum kuzuda gidemiyorum iştehava erken kararıyor babamın çalışma saatleri hep Değişiyor ama kısa zamanda gitmem gerek ortanca kardeşi askere gidecek gidip hepsini göreyim bir :)))
Kiz bu saydklarni ben nerden bulacam:)) bncde git tatlm en kisa zamanda :)
Tamam kuzum denicem dedgni ay INSALLAH ise yarar ya uclari duzelsn saglam bi kuafrde uclarina sari attiracmda duzelmsni beklyrm:)Bemiks ampül ve şampuan eczaneden Diğerlerini aktardan :) hafta 1 defa ve 4hafta sonunda Saçı kendine bırakacan :) dinlenme süresini hatırlamayadım kuzu arkadas sorcam yarın yazarım :) bu Kür Saçı toparlamak uzatmak için :)
Tamam kuzum denicem dedgni ay INSALLAH ise yarar ya uclari duzelsn saglam bi kuafrde uclarina sari attiracmda duzelmsni beklyrm:)
Tamam balim tskr.ederm:) iyi geceler ALLAH rahatlk versin kuzum8hafta kullanımıda dinlenmeside var kuzu inşallah düzelir :) bende boyamayı bıraktımda ondan uçları çatallaştı üstelik kaç kere uçlarından aldırdığım haldebalım ben çıkıyom malum yarın iş Var iyi gecelr Allah rahatlık versin:)
yok yavrum eczaneye gerek yok dur bak benimkini gostereyim biraz pahali ama yani bana resmen 1 sene gidiyo cunku bir iki damla yetiyo da artiyoYok kiz hakiki yag cikar ben hep kullandm yikandktn snra gecio:) serumlari ecznede bulablrm ama.dmi kuzum
tatlim cok guzel bi yunan sampuani buldum :) ben ki nerdeyse hergun sacimi yikiyordummmm simdii nerdeyse 3 gunde bir yikiyorum kusuum :) baya etkili bi sampuan saclarimi dogru duzgun tarayamiyorum ama yagdan eser kalmadi cok sukurrrr :) onunda resmi siyahli sise bak tatlimmYağlı saçlar için ne Çözümün Var kuzuuuu:)
Kuzum bu elseve markettede var bzm yarn bakm alim ben ya kullanm bakm:)yok yavrum eczaneye gerek yok dur bak benimkini gostereyim biraz pahali ama yani bana resmen 1 sene gidiyo cunku bir iki damla yetiyo da artiyo
tatlim cok guzel bi yunan sampuani buldum :) ben ki nerdeyse hergun sacimi yikiyordummmm simdii nerdeyse 3 gunde bir yikiyorum kusuum :) baya etkili bi sampuan saclarimi dogru duzgun tarayamiyorum ama yagdan eser kalmadi cok sukurrrr :) onunda resmi siyahli sise bak tatlimm
kullan yavrucum bana da haber ver 1 2 hafta sonra bakalim faydasini gorcekmisin :) illa gorursun de gani gozle gorulur bi sekilde olur insallah :)Kuzum bu elseve markettede var bzm yarn bakm alim ben ya kullanm bakm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?