- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Amin bitanemmmm.. Bizimde evle ilgili zevklerimiz çok benziyo aşkitoylaaEvet kuzu yaa Rabbim ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin ogünleri inşallahhem çok telaşlı hem çok güzel zamanlar bunlar
Bugüne kdr herşeyi ikimiz beğenerek aldık ona sormak bile hosuma gidiyo bazen bilerek sevmediği şeyleri alcam diyorumm
Hee kuzu bakimdan konusyrz sac icn onercgn varmi dedm demetime beklyrm sabrszlkla .d.dbiri bakim mi dedi
Iyiym cok sukur balim bn uydm demn can msj atti uyandgmda cvp verdm iletlmedi teli kapalydiAynen herşeye çok şükür kuzum :) eee nasılsın bakalım :)
Hee kuzu bakimdan konusyrz sac icn onercgn varmi dedm demetime beklyrm sabrszlkla .d.d
Amiiiin fıstığım yaaaaFikir verdim ya balım okadareşortman takımı alabilirsin :)
Yok kuzu 94/2 devreyiz tatlımm :) Allah razı olsun darısı asker bekleyen tüm yarenlerimizin başına :)
hahahaaAmin bitanemmmm.. Bizimde evle ilgili zevklerimiz çok benziyo aşkitoylaaZaten benim beğendiğim şeyi beğenmese saçını yolarım onun Benzemek zorunda
Bizzz didikkk bizzzzbiri bakim mi dedi
Iyiym cok sukur balim bn uydm demn can msj atti uyandgmda cvp verdm iletlmedi teli kapalydikaymvalideckte bana dargn bugn ardm ne gelyn ne bse dedi haklida kadn gtmek.lazm.d.d sen naslsn kuzucumm
Amiiiin fıstığım yaaaaRabbim bizede göstersin o günleriiiiii
Saatler olsun kuzcum sac bakimi nasl kuzu onerecgn bse varmi sacmin anasni aglatti kuafrler yaa
Paylaş bizimle güzellik sırlarınıııı
men dedimbiri bakim mi dedi
Katlanacaklar tabiiii hele bi katlanmasınlaaaaarrrrr kadınlar birliği yapıp dalarız onlarahahahaadimii kızz bncedee Bende soruyorum begenmedim diyo başlıyorum laf söylemeye Niye soruyosun ozmn diyo Napsınlar katlancaklarrr baska caree yookk
Geçiyo be kuzuuuummmm çooooook özlüyorum amaaaaAminnn kuzum aminnnn :))) geçiyor bir şekilde balım :/
elbetteeee kzuuuum :) oksijenli su mucizeee :) bende yok sivilce ama arkadasimdan biliyorum basagimsivilce icin var mi bisey
yakmaz dimi kuzuelbetteeee kzuuuum :) oksijenli su mucizeee :) bende yok sivilce ama arkadasimdan biliyorum basagim
valla balim arastirmak lazim arkadasim kullanmis memnun kalmisti simdi yanlis bilgi de vermek istemem :)yakmaz dimi kuzu
aman diyim kuzu sevdicek gelcek subatta:)valla balim arastirmak lazim arkadasim kullanmis memnun kalmisti simdi yanlis bilgi de vermek istemem :)
Nasl kz vanada de bnde yapm:)Ben dün yaptııım :))
Kuzum git kadn ara byle seylerde bak oyle diyomski gelmeni istyr belliki git benceHmm anladım kuZu üzülme açtığında sana cevap verir:) valla benm kayınvalide de diyorda gelmiyon diye şimdi arada me söz var ne bisi laf olmasın diye gitmiyorm en son 2ay önce gitmiştim :) hem işten çıkıyorm hava kararıyor aramızda 45dkkalık yol Minibüsle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?