2014 Yarenleri! :)

Amin bitanemmmm.. Bizimde evle ilgili zevklerimiz çok benziyo aşkitoylaa Zaten benim beğendiğim şeyi beğenmese saçını yolarım onun Benzemek zorunda

Aynen herşeye çok şükür kuzum :) eee nasılsın bakalım :)
Iyiym cok sukur balim bn uydm demn can msj atti uyandgmda cvp verdm iletlmedi teli kapalydi kaymvalideckte bana dargn bugn ardm ne gelyn ne bse dedi haklida kadn gtmek.lazm.d.d sen naslsn kuzucumm

Amin bitanemmmm.. Bizimde evle ilgili zevklerimiz çok benziyo aşkitoylaa Zaten benim beğendiğim şeyi beğenmese saçını yolarım onun Benzemek zorunda
hahahaa dimii kızz bncedee Bende soruyorum begenmedim diyo başlıyorum laf söylemeye Niye soruyosun ozmn diyo Napsınlar katlancaklarrr baska caree yookk

Iyiym cok sukur balim bn uydm demn can msj atti uyandgmda cvp verdm iletlmedi teli kapalydi kaymvalideckte bana dargn bugn ardm ne gelyn ne bse dedi haklida kadn gtmek.lazm.d.d sen naslsn kuzucumm

Hmm anladım kuZu üzülme açtığında sana cevap verir:) valla benm kayınvalide de diyorda gelmiyon diye şimdi arada me söz var ne bisi laf olmasın diye gitmiyorm en son 2ay önce gitmiştim :) hem işten çıkıyorm hava kararıyor aramızda 45dkkalık yol Minibüsle

Saatler olsun kuzcum sac bakimi nasl kuzu onerecgn bse varmi sacmin anasni aglatti kuafrler yaa

Paylaş bizimle güzellik sırlarınıııı

anlatayim yavrular :) once kil tüy islerini hallettim sonra sacimla devam ettim. ben sacimi bu zamana kadar hic boyatmadim boyatmayi da dusunmuyorum :) saclarim cok kotu durumda degiller ama duzlestirdigim icin haliyle kiriklar oluyor oyuzden oyle 2 haftada bir maskeler var hazir onlardan aliyorum tek seferlik kucuk bi tüpün icinde onu saclarima suruyorum banyodan once (tabi biraz islatiyorum once) oyle cok pahali bisey de degil burda kruidvat magazasi var ordan aliyorum 1 euro falan tanesi (watsons diye bi marka var istanbulda heryerde varmi bilmiyorum orda kruidvat urunleri satildigini gordum ben bakin isterseniz bi :) )

ondan sonra yuzume peeling yaptim soyulma falan olmasin diye kizlar simdi dusa giricem ciktiktan sonra vucut yagi var garnierin yeni kesfettim onu kullaniyorum yag birakmiyo vucut hemen emiyo kizlar :)

son olarakta sacimi kurutmadan once sac uclarina yag suruyorum kirigi engellesin diye

bunlari tabi hergun yapmiyorum yavrular dedigim gibi 2 haftada 1 haftada bir falan degisiyor :)

yaglii saclara da cozum buldum isteyen olursa yardimci olabilirimmmm :)

hahahaa dimii kızz bncedee Bende soruyorum begenmedim diyo başlıyorum laf söylemeye Niye soruyosun ozmn diyo Napsınlar katlancaklarrr baska caree yookk
Katlanacaklar tabiiii hele bi katlanmasınlaaaaarrrrr kadınlar birliği yapıp dalarız onlara Ayy ama ben aşkıma kıyamaaaaammmm Boşver boşver dalmayalım vazgeçtim
Aminnn kuzum aminnnn :))) geçiyor bir şekilde balım :/
Geçiyo be kuzuuuummmm çooooook özlüyorum amaaaa Burnumda tütüyo kokusuuuuuuu

Kuzum git kadn ara byle seylerde bak oyle diyomski gelmeni istyr belliki git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…