2014 Yarenleri! :)

Kahvaltı takımım var bebeğim.. Misafir içinde var 12kişilik.. Dediğin gibi bu spor bi günlük yemek takımı yanına klasik bi 6kişilik daha alıp bu bahsi kapatayım benÇoook zevkli bişi şu çeyiz işi yaa.. Bugün çeyizlik yatak örtülerine baktımmm pudra pembesi beğendiiimm allahııım çoook güzeldiii Ama en son alıcam o yatak örtüsünü yatak odamın dekorasyonuna göre.. Gerçi beyaz istiyorum yatak odasını kafamda bişiler var ana olsnm.. Ayy yatak örtülerinde byle gelinlik gibi olanlar vardıı hiç beğenmedim onları Çok demode

Aynen kuzum öyle yap bencede. Zor durumlarda kurtarıcın olur Evet kuzum yaa insanın kendi evine alması o günleri hayal edip alması çok farklı birşey Bencede kuzu o gelinlik modeller tarihte kaldı artık şimdi güpürlü fransız dantelli yatak örtüleri moda

biter kusum allahin izniyle hic skma caniniii
bak o askerden geliyo ama biz sadece bi iki gunluk kavusabilcez sonra ben gene safak saycam evlenene kadar dogru duzgun hasret gidermek yok bize balim

sizin safak kac kusuuum :)

Atarsa 97 kuzu :) Allah'ım 94/1ler gittiğinde plakalara geçiyoruz nasipseeee:))

Aynen kuzum btti ya cok sukr sizn darsi bzlere olsn:)

Amin kuzu aminnn Allah razı olsın :) gelir canm ya ben daha dün gibi hatırlıyorm 200 sayıyordum

Ayrı ayrı gönder şaşırsın hemde sevinsin kuzu Hehehe

Aynen aynen fıstık güpürlü olanları beğendiiiiimmmm bendeee

Ben hîç böyle olcağmı düşünmezdiiiimmm.. En basitinden bi nevresim takımı alıyosuun havalara uçuyosun mutluluktan yaa Mobilyaları alıp evi dekore etmek kim bilir nasıl zevklidiiiir

Ay delisn kz smdiden korkutma .d.d
umrumda değil yaa benim kayınvalidem çok ezilmiş erkek tarafına, hep bana diyor ki bize bile bakma ben hiç söyleyemedim lafımı ama sen söyle kafana yatmayan bir şey olduğunda diyor ben de söyleyiveriyorum

ne göndereceğimi bulursam gönderirim

Kuşuuuuummm bişicik kalmamış yaaaa maşallahhh Siz 94/1 devremiydiniz fıstık?

Evet kuzu yaa Rabbim ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin ogünleri inşallah hem çok telaşlı hem çok güzel zamanlar bunlar
Bugüne kdr herşeyi ikimiz beğenerek aldık ona sormak bile hosuma gidiyo bazen bilerek sevmediği şeyleri alcam diyorumm

insallah tatlm ne bakimi.kuzum banyodan snra yaplmazmi kz bakim.d.d
kuzum benim hem once hem sonra bakimlarim varr anlarsin yaa temizlik falan yaptim yuzume sacima maske yaptim, simdi dusa gidiyorum dustan sonra da kremlenicem
Yaaaaaa demetimmm ama çok komiiiikkkkk Vurma menim totomaaaaa
hahahah yerim senin totonuu kusuuuuum hahah

kuzum benim hem once hem sonra bakimlarim varr anlarsin yaa temizlik falan yaptim yuzume sacima maske yaptim, simdi dusa gidiyorum dustan sonra da kremlenicem

Saatler olsun kuzcum sac bakimi nasl kuzu onerecgn bse varmi sacmin anasni aglatti kuafrler yaa

umrumda değil yaa benim kayınvalidem çok ezilmiş erkek tarafına, hep bana diyor ki bize bile bakma ben hiç söyleyemedim lafımı ama sen söyle kafana yatmayan bir şey olduğunda diyor ben de söyleyiveriyorum
Ay yazk kadnda.illa bana laf soyle.diyor yani hahaha

Yaa bak nasl gecivermis.kusum zaman hemen geciyor cok sukur:)

Paylaş bizimle güzellik sırlarınıııı

Saatler olsun kuzcum sac bakimi nasl kuzu onerecgn bse varmi sacmin anasni aglatti kuafrler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…