- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Kuzucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk
napıyosunuzzzz kızçelerim?
Hahahaha ay alemsin ha kuzu bu gelisnde ztn toplu otryrz akrblrla yannda otryrm canin mesaj atti kiz sen parfmunu nye degismissin ben gittm hersyin farkli olms bakyormda die yazdi .d.d
Tatlm naslsn gorusmeyeli yanapıyosunuzzzz kızçelerim?
saol balimmmm insallahh :)Ayy sevndm adina demetiim.bolca hasret gidern kuzum:)
Hahaha asl buna koptm kz benmkne ne kopuyon seninki dha dikkatli demek.bnm can a gore.dHahahaha koptum :) Benımkıde geldı ay nasıl dıkkatlı o gun kasımı aldrmstm bana kasını bu sefer farklı almslar dedı :)) kı bıraz farklı olmstu bravoooo yani dedm :)
Kuşum beniiiiimmmmm.. Bize foto gönder bebiiiişşşşşevettt kusummm ayyyy 2 3 gun gorucem diyee varya nasil heycanliyimmm
Haiiiiiiiiiiinnnnnn ne aldın ne baktın bakiiiim paylaş çabuuuukkkkSelam bebegeem napıoooon ? Ben bugun yıne cıcısler baktım haaaaa catla :))))hemde cok tatlu bacus :))
balimmm gonderirim gondermesine de oyle kavusma anini anlatmami istemeyin yavrular uzulen olur kiyamamKuşum beniiiiimmmmm.. Bize foto gönder bebiiiişşşşşKavuşma anınızı anlaaaattttt Azcık içimiz açılsıııınnn
Haiiiiiiiiiiinnnnnn ne aldın ne baktın bakiiiim paylaş çabuuuukkkk
Hahaha asl buna koptm kz benmkne ne kopuyon seninki dha dikkatli demek.bnm can a gore.d
Kuşum beniiiiimmmmm.. Bize foto gönder bebiiiişşşşşKavuşma anınızı anlaaaattttt Azcık içimiz açılsıııınnn
Haiiiiiiiiiiinnnnnn ne aldın ne baktın bakiiiim paylaş çabuuuukkkk
neydi yavrucum hesabin bakayim :) arkadasiminkini kullaniyorum ordan bakayim sana daMananeeeeek ınstagrama attm :))))
Yani dikkatli derken byle seyler goznden kacmaz anlar anlamnda bnmkde kilo.aldn zayflama ama yaksms dedi de ben zayflcm ama .dNasıl dkkatlı anlamıom kzzz askm gobek yapmısın ha dıo :)) Tikkatlidir benmkıı kokuyu fln havada kapar zaten :)))
neydi yavrucum hesabin bakayim :) arkadasiminkini kullaniyorum ordan bakayim sana da
Yesmim hos geldin babyİyi akşamlar canlarımmmm
Yesmim hos geldin baby
hosgeldin tatlimmn nasilsin? :)Hoşbulduk bebeğimmm napıyosun
Dusunuyorum kuzummm bnmkine sevgililer gunundemi bseler yollaym smdimi diye :) bde ne yollym die dusnyrm ayrca nasl yollanr onuda blmiorm.d.d sen napiosn kuzummHoşbulduk bebeğimmm napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?