Dudak nemlenrcixi alsm kirar orda oldurseler kullanmaz ya cok kroda benimki.d.d yicek yollasm alablyormu kuzu veryolrmi
cok skur canım istanbula düşmüş.. :) alısır canım zamanla herseye merak etme.. görevide iyi..bende iyilik tatlm bu hafta erkek arkadasm gelmstı usta brlıgıne gectı ıstanbula ama pek sevememıs orayı.. mutfak duzenlemeye vermsler butun muhendıslerı bu da mutfak duzenlemede ayyy napılır kı aceep :)))
31 ocak geliyorum insallahhhhh balimmmm cok heycanliyim varyaaaaaadenizim de buralarda yazar simdi kusuuum :)
Bnmkisi maco baya kuzu adananin az kibar krosu diyelnadananın krolarından mı yoksa ahahahah vala benmkı kendı aldrdı bana bakar kendıne benmkısı :))
Bende iyiym cok sukur balim ya ia guc safk aaymyrm gerci artk :) yuvarlanp.gidyrz.diyiyiym canım benim cok sukur aynı devam.. sen naslsın nasıl gıdıyor :)
Dudak nemlenrcixi alsm kirar orda oldurseler kullanmaz ya cok kroda benimki.d.d yicek yollasm alablyormu kuzu veryolrmi
beylikdüzüne kuzuumistanbulun neresine gelıyosun fıstık?
evet canim oda istanbulda yasiyocanm senın erkek arkadasndamı ıstanbulda
canoooooooNidaaaaa
Diosun :) iyi baklm mecbr kullanrlar artk.d yicek gonderlrse verirler dmi kuzu komutanlar kendiler yemesn snra hahahaşeffaf yaaa neden kullanmasın dudakları çatlıyorsa kullanır merak etme ballım :) bende Ramazanın kullandıgını hiç görmedim ama kullanır gibime geliyorr:)
iyiyim şekerim sagol sen nasılsın bakalım varmı havadis?beylikdüzüne kuzuum
hosgeldin canim nasilsin?
evet canim oda istanbulda yasiyoistanbula o benden 2 gun once kavusacakk tuh :)
Yeşimimmmmmmmİyi akşamlar canlarımmmm
Özelden yazışalım öyleyse bebikîmmmmmbalimmm gonderirim gondermesine de oyle kavusma anini anlatmami istemeyin yavrular uzulen olur kiyamam
gıcııkkkkkkMananeeeeek ınstagrama attm :))))
iyi ol guzelimmm :) valla havadis safagimiz eridi bitti onu bekliyoruzz oyle balimm sende varmi haberleriyiyim şekerim sagol sen nasılsın bakalım varmı havadis?
olur bebisimmm yazmam miii detayli detayliii anlatirim sana kusuuum :)Yeşimimmmmmmm
Özelden yazışalım öyleyse bebikîmmmmmBen senin adına mutlu oluruuuum kuzuşun ne üzülmesiii..
gıcııkkkkkkKüstüm işte sana
Sağol bitanmmmmmSen eczaneden aldım demiştin demi kuzumcumbelki aktarda olur bakalım tatlım şansımı denicem
Geçmiş olsun kuzum20lik ağrısı çekmedim çok şükür ama sonrasındaki dikiş ağrıları o diş ağrısına yeter sanırım denizim
Bende mektup yazıp parfüm sıkmıştım :)) kutuyu açtığında kokun burnuma çarptı demişti heyyy gidi günlerrr heyy
hahaha :) Allah seni heyecanlı kuzuuubak ben sana fikir vereyim :) ben anlamasın diye erken yollucam kargosunu :) termal içlik el nemlendiricisi şeffaf dudak nemlendiricisi çorap aldım şimdilik sonra içine kurabiyedir abur cuburdur doldurcam :)
hmmmmanladım kuzum ne diyim ozaman gelmesini bekleyeceksin
Yeşimiiimmmm yazdım sana bebeğimmmm naposuuunn nasılsınn bitanemmmNe zaman geliyorsun istanbula bebeğimmm bir de denizimizzzz nerde ya gördün mü
31 ocak geliyorum insallahhhhh balimmmm cok heycanliyim varyaaaaaadenizim de buralarda yazar simdi kusuuum :)
En ince ayrıntısına kadaaarrr sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimmmiyi ol guzelimmm :) valla havadis safagimiz eridi bitti onu bekliyoruzz oyle balimm sende varmi haberler
olur bebisimmm yazmam miii detayli detayliii anlatirim sana kusuuum :)
Sağol bitanmmmmmDişçiye gitmeye korkuyooımmm uffff
Yeşimiiimmmm yazdım sana bebeğimmmm naposuuunn nasılsınn bitanemmm
evet bebisim dudak kremine benimki de kizardiben hep cikolata gonderdim herseferinde vermis komutanlar balim hepbirlikte afiyetle yedilerrr
Hiç anlamamki tatlım yokmuş herhalde yoksa arar haber ederdi sana,, sen güçlüsün biraz daha sabır fıstığımmm
canm senın erkek arkadasndamı ıstanbulda
canooooooo
Diosun :) iyi baklm mecbr kullanrlar artk.d yicek gonderlrse verirler dmi kuzu komutanlar kendiler yemesn snra hahaha
Sağol bitanmmmmmDişçiye gitmeye korkuyooımmm uffff
Yeşimiiimmmm yazdım sana bebeğimmmm naposuuunn nasılsınn bitanemmm
ayyy sorma kuusmm sormaaaBirşey kalmamış bebeğimmm çok heyecanlı gerçekten huhuuuuben de heyecanlandım Bak şimdiii
anlaticam denizimmmmmEn ince ayrıntısına kadaaarrr sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?