2014 Yarenleri! :)

Yani dikkatli derken byle seyler goznden kacmaz anlar anlamnda bnmkde kilo.aldn zayflama ama yaksms dedi de ben zayflcm ama .d

Benmkı var ya kıloya takık kii ben 50 kiloyum .. yan taraflarımı sıkıyor bunlar ne dıyo :)) işine bak leyn kendıde gobeklı ha :))) Askım zayfsn ama daha fit ol dıo oldu pasam :)))

Dusunuyorum kuzummm bnmkine sevgililer gunundemi bseler yollaym smdimi diye :) bde ne yollym die dusnyrm ayrca nasl yollanr onuda blmiorm.d.d sen napiosn kuzumm

canm ben ınstagramda bı kızla konsmstm o bıldıgın kolı yapmıs ıcıne sarmalar dolmalar fotolar allah ne verdyse yanı sora da gondermıs :)) adres ogrenysn yolluosun bu kadarck

Benmkı var ya kıloya takık kii ben 50 kiloyum .. yan taraflarımı sıkıyor bunlar ne dıyo :)) işine bak leyn kendıde gobeklı ha :))) Askım zayfsn ama daha fit ol dıo oldu pasam :)))
Ahaha istekleri btmz hcbirinin anam Bnmkide tam tersi zayflama dio ztn kalca basen almis basni gidyr kotlarm olmuo artk bana

canm ben ınstagramda bı kızla konsmstm o bıldıgın kolı yapmıs ıcıne sarmalar dolmalar fotolar allah ne verdyse yanı sora da gondermıs :)) adres ogrenysn yolluosun bu kadarck
Kz nasl yapms kaydedp resmi burdan atablnmi bana gorum kuzu merk ettm .d.d kokar ve sarma dolma ne bilem ben lokum badem ortaya karisk seyler dusunyrm yollaym die tatli turu seyler

VEEEE YAGLI SACLARRR ICINNN SAMPUANIM KIZLARRRR hicbisey fayda etmemisti ama buu resmen bi mucizeeeee Ürün adi Apivita burda sadece bir eczane satiyo ordan aliyorum hep, bir sisesi 1 ay gidiyo cunku saclarimi 3 gunde bir yikiyorum (vucudumu hergun tabi onu soyleyeyim de ben piiiiis degiliiiim )
3. gunun basinda sac diplerinde hafif yaglanma basliyor ama hemen yikamiyorum eve geldigimde 3. gunun aksami yikiyorum cunku iyice yaglanmadikca sampuan ise yaramiyor.. tavsiyem mutlaka biraz yagli durmaniz biliyorum kotu gorunuyor diyebilirsiniz ama ben ya bagliyorum yada arkadan tokayla tutturyorum 3. gun hicte belli olmuyor :)

Buda 2 çeşidi:

1. Apivita: Isırgan Otu ve Bal Şampuanı (Yağlı Köklü ve Kuru Uçlu Saçlar İçin) -

Ürün tanımı
  • Doğal yağ kontrollü bir şampuan
  • Baş derisindeki yağlılığı düzenleyen ısırgan otu ve arı sakızı ile formüle edilmiştir
  • Kuru uçları besleyen bal ve aloe ile harmanlanmıştır
  • Saçı aşırı yüklemeden doğal nemini sürdürür
  • Saç dokusunu güçlendiren özel Bio Cotton Koruma Sistemi ile geliştirilmiştir
  • Çevresel zararlara karşı koruyucu bir kalkan oluşturur
  • Saçı esnek, uysal ve sağlıklı görünümlü bırakır
  • Hasar görmüş veya yağlı kökleri olan nemsiz veya ısı ve şekillendirmeden zarar görmüş saçlar için idealdir

----------------

2. Apivita - Dengeleyici Propolis ve Nane Şampuanı (Çok Yağlı Saçlar İçin)

Ürün tanımı
  • Çok yağlı saçlar için doğal dengeleyici bir şampuan
  • Baş derisinin sağlığını korurken cildi tahriş etmeden saçı derinden temizlemeye yardım eder
  • Sebum salgılanmasını azaltan arı sakızı, kekik, ısırganotu ve lipoaminoacid içerir
  • Hafif bir ferahlık ileten nane ile harmanlanmıştır
  • Saç dokusunu güçlendiren özel Bio Cotton Koruma Sistemi ile geliştirilmiştir
  • Çevresel hasarlara karşı koruyucu bir kalkan oluşturur
  • Saçı fazla yüklemeden canlı ve parlak bırakır

Dusunuyorum kuzummm bnmkine sevgililer gunundemi bseler yollaym smdimi diye :) bde ne yollym die dusnyrm ayrca nasl yollanr onuda blmiorm.d.d sen napiosn kuzumm

Ayyy o konularda sana yardımım dokunmaz fıstığımmm,, bana hediye göndermek sürpriz yapmak yasak da Napıyım kuzucummm mesaj bekliyorumm

Ayyy o konularda sana yardımım dokunmaz fıstığımmm,, bana hediye göndermek sürpriz yapmak yasak da Napıyım kuzucummm mesaj bekliyorumm
Banada dedi gnderme die ama napm gndercm:) bn msj bekliyemem bsey mi oldu blmyrm elektrk kesk dedi is yognlugndn sormayda unttm koskca askeryede jenertor olmazmi die

denizim gelmisss hosglemissss :) hayirli aksamlar balimmmm

hadi yaa tuh balimm sor bakalim bence eczanelerde yoktur ama sansini denemis olursun en azindan canim

Sen eczaneden aldım demiştin demi kuzumcum belki aktarda olur bakalım tatlım şansımı denicem

İyiyim allaha şükür bitanemmmmm sen nasılsıııınnn Dişim ağrıyooooo yirmilikkkkk

Geçmiş olsun kuzum 20lik ağrısı çekmedim çok şükür ama sonrasındaki dikiş ağrıları o diş ağrısına yeter sanırım denizim
Bende mektup yazıp parfüm sıkmıştım :)) kutuyu açtığında kokun burnuma çarptı demişti heyyy gidi günlerrr heyy

Ayy harbmi tamam ne yolluym peki ay heycn yaptm.d.d

hahaha :) Allah seni heyecanlı kuzuuu bak ben sana fikir vereyim :) ben anlamasın diye erken yollucam kargosunu :) termal içlik el nemlendiricisi şeffaf dudak nemlendiricisi çorap aldım şimdilik sonra içine kurabiyedir abur cuburdur doldurcam :)

Orası öyle canım ama bizim durum farklı ışte maalesef.

Canım ürünün ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ben ayrıca nerden temin etcez oraları kaçırdım

Benim öyle bir şey olamaz ihihi :)

hmmmm anladım kuzum ne diyim ozaman gelmesini bekleyeceksin

Dudak nemlenrcixi alsm kirar orda oldurseler kullanmaz ya cok kroda benimki.d.d yicek yollasm alablyormu kuzu veryolrmi

Dudak nemlenrcixi alsm kirar orda oldurseler kullanmaz ya cok kroda benimki.d.d yicek yollasm alablyormu kuzu veryolrmi
evet bebisim dudak kremine benimki de kizardi ben hep cikolata gonderdim herseferinde vermis komutanlar balim hepbirlikte afiyetle yedilerrr

Banada dedi gnderme die ama napm gndercm:) bn msj bekliyemem bsey mi oldu blmyrm elektrk kesk dedi is yognlugndn sormayda unttm koskca askeryede jenertor olmazmi die

Hiç anlamamki tatlım yokmuş herhalde yoksa arar haber ederdi sana,, sen güçlüsün biraz daha sabır fıstığımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…