Yani dikkatli derken byle seyler goznden kacmaz anlar anlamnda bnmkde kilo.aldn zayflama ama yaksms dedi de ben zayflcm ama .d
neydi yavrucum hesabin bakayim :) arkadasiminkini kullaniyorum ordan bakayim sana da
Dusunuyorum kuzummm bnmkine sevgililer gunundemi bseler yollaym smdimi diye :) bde ne yollym die dusnyrm ayrca nasl yollanr onuda blmiorm.d.d sen napiosn kuzumm
Ahaha istekleri btmz hcbirinin anam Bnmkide tam tersi zayflama dio ztn kalca basen almis basni gidyr kotlarm olmuo artk banaBenmkı var ya kıloya takık kii ben 50 kiloyum .. yan taraflarımı sıkıyor bunlar ne dıyo :)) işine bak leyn kendıde gobeklı ha :))) Askım zayfsn ama daha fit ol dıo oldu pasam :)))
Kz nasl yapms kaydedp resmi burdan atablnmi bana gorum kuzu merk ettm .d.d kokar ve sarma dolma ne bilem ben lokum badem ortaya karisk seyler dusunyrm yollaym die tatli turu seylercanm ben ınstagramda bı kızla konsmstm o bıldıgın kolı yapmıs ıcıne sarmalar dolmalar fotolar allah ne verdyse yanı sora da gondermıs :)) adres ogrenysn yolluosun bu kadarck
hosgeldin tatlimmn nasilsin? :)
Dusunuyorum kuzummm bnmkine sevgililer gunundemi bseler yollaym smdimi diye :) bde ne yollym die dusnyrm ayrca nasl yollanr onuda blmiorm.d.d sen napiosn kuzumm
iyiyim bende cok sukur kusuummÇok şükür bebeğimm sen nasılsın
Banada dedi gnderme die ama napm gndercm:) bn msj bekliyemem bsey mi oldu blmyrm elektrk kesk dedi is yognlugndn sormayda unttm koskca askeryede jenertor olmazmi dieAyyy o konularda sana yardımım dokunmaz fıstığımmm,, bana hediye göndermek sürpriz yapmak yasak daNapıyım kuzucummm mesaj bekliyorumm
denizim gelmisss hosglemissss :) hayirli aksamlar balimmmm
hadi yaa tuh balimmsor bakalim bence eczanelerde yoktur ama sansini denemis olursun en azindan canim
İyiyim allaha şükür bitanemmmmm sen nasılsıııınnnDişim ağrıyooooo yirmilikkkkk
Bende kargo gönderdiğimde içine mektup koymuştum üstünede parfümümden sıkıştım bebeğimmm.. kuzuum benim yaa aşkım bu mektup sen kokuyooo senin kokunu aldım beeen diye hüngür hüngür ağlamıştı beni arayıp yaaDuygusal aşkım beniiiiimmm Uuuufff resimlerine bakıp öpüyorummmm çok özledim been onuuuu
Ayy harbmi tamam ne yolluym peki ay heycn yaptm.d.d
Orası öyle canım ama bizim durum farklı ışte maalesef.
Canım ürünün ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ben ayrıca nerden temin etcez oraları kaçırdım
Benim öyle bir şey olamaz ihihi :)
iyiyim bende cok sukur kusuumm
Dudak nemlenrcixi alsm kirar orda oldurseler kullanmaz ya cok kroda benimki.d.d yicek yollasm alablyormu kuzu veryolrmiSen eczaneden aldım demiştin demi kuzumcumbelki aktarda olur bakalım tatlım şansımı denicem
Geçmiş olsun kuzum20lik ağrısı çekmedim çok şükür ama sonrasındaki dikiş ağrıları o diş ağrısına yeter sanırım denizim
Bende mektup yazıp parfüm sıkmıştım :)) kutuyu açtığında kokun burnuma çarptı demişti heyyy gidi günlerrr heyy
hahaha :) Allah seni heyecanlı kuzuuubak ben sana fikir vereyim :) ben anlamasın diye erken yollucam kargosunu :) termal içlik el nemlendiricisi şeffaf dudak nemlendiricisi çorap aldım şimdilik sonra içine kurabiyedir abur cuburdur doldurcam :)
hmmmmanladım kuzum ne diyim ozaman gelmesini bekleyeceksin
iyi canım cok sukru sen nasılsın :)selam baby naber :) nasıl gııdıo
31 ocak geliyorum insallahhhhh balimmmm cok heycanliyim varyaaaaaaNe zaman geliyorsun istanbula bebeğimmm bir de denizimizzzz nerde ya gördün mü
evet bebisim dudak kremine benimki de kizardiDudak nemlenrcixi alsm kirar orda oldurseler kullanmaz ya cok kroda benimki.d.d yicek yollasm alablyormu kuzu veryolrmi
iyiyiym canım benim cok sukur aynı devam.. sen naslsın nasıl gıdıyor :)Tatlm naslsn gorusmeyeli ya
Banada dedi gnderme die ama napm gndercm:) bn msj bekliyemem bsey mi oldu blmyrm elektrk kesk dedi is yognlugndn sormayda unttm koskca askeryede jenertor olmazmi die
iyi canım cok sukru sen nasılsın :)
istanbulun neresine gelıyosun fıstık?31 ocak geliyorum insallahhhhh balimmmm cok heycanliyim varyaaaaaadenizim de buralarda yazar simdi kusuuum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?