Kz denizim sordu ya seninkinin kilosunu et sevdgi icn dedm ki vardr kilosu etcil oldgu icn bnde etcilm oyle bype degl didim.d.d
haaa tamamdır yavrm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kz denizim sordu ya seninkinin kilosunu et sevdgi icn dedm ki vardr kilosu etcil oldgu icn bnde etcilm oyle bype degl didim.d.d
İyiyim kuzummmm sınavlarla mücadele :)İyidir kuzucukkk senden napeeeer?
Sen kac kilosun kz:)haaa tamamdır yavrm :)
Safak kac oldu senin kuzu:)Hoşbulduk boncuk gözümmm :) iyiyim nolsun aynı işte :)
Pofuduguum gelmis.hos gelmis :))kızlarrr merhabalarrrrr ben geldiim![]()
En son 53tüm beybi.. Yazın 51 kışın 53 senelerdir sabitlendi kilom57 idim suan firlamsmdr moralm bozlmasn die dartlmyrm hastande dardi onmde ama dartlmyrm hahaha sen kac kilosn balim
hoşbulduk bebeğiim nasılsınnn napıyosun bakiyimmm?Pofuduguum gelmis.hos gelmis :))
Haha kuzum iyi ya kilon resminide.gordm MASSALLAH yernde kilon ama bn memnun dglm kilomdan bn ne kadr zayflasm basen kalca duruyor bayaEn son 53tüm beybi.. Yazın 51 kışın 53 senelerdir sabitlendi kilomÇağlar beye kalsa çok sıskaymışımmm azıcık kilo almalıymışımmmm hemencik hasta oluyomuşum fln fln fln.. Görende bi deri bi kemiğim zannedicek haa gayet göbüşümde vaaaar ama o nasıl bi gözle görüyosa
![]()
Burası düzeldi kuzum sibirya soğukları ülkesine döndü sanırımAy kuzu yaa havalar buz buzz
Sen kac kilosun kz:)
Napaym ulan istnbulu izlyrm uzanms soba karsisnda mandalinami yiyorm gel buyur baby:) sen napiosn kuzucm pek iyi saylmam ama yaa sevdck isteykn ardi beni pek konsmdm hasta var die iki gun eljtrk kes olck.dedi bnde acele ettm.kapadm tamam diyp ya koskoca askeryede jenertor yokmu bn bseyck anlamadmhoşbulduk bebeğiim nasılsınnn napıyosun bakiyimmm?![]()
Haha kuzum iyi ya kilon resminide.gordm MASSALLAH yernde kilon ama bn memnun dglm kilomdan bn ne kadr zayflasm basen kalca duruyor bayayuzum gidio sadce slzayflaynca o kdr cnm sklyir n o.yzden
![]()
İnşalah kuzum yinede kısmet bu işler bilirsn:) yaza inşallah bakalım öyle düşünüyoruzoo sizin de az kalmis yavrum yaa cok sevindimm :) ohh insallah nisaniniz da hazirmis daha ne isterki bi asker yareniiii :)
MASSALLAH ideal kilo.d.d50 kiloyum yavrm ben :))
Haha kuzum iyi ya kilon resminide.gordm MASSALLAH yernde kilon ama bn memnun dglm kilomdan bn ne kadr zayflasm basen kalca duruyor bayayuzum gidio sadce slzayflaynca o kdr cnm sklyir n o.yzden
![]()
Sorma kuzum yaa kz sac boyama icn cvp vermdn bnde dusunym uclari boyamayi sen ne renk yapacnBurası düzeldi kuzum sibirya soğukları ülkesine döndü sanırımAma oralar bu sene gerçekten çok kötü oldu ya kar flan
![]()
Yapı meselesidir bebeğim o yaa naparsan yap gitmez o kalçalarınHaha kuzum iyi ya kilon resminide.gordm MASSALLAH yernde kilon ama bn memnun dglm kilomdan bn ne kadr zayflasm basen kalca duruyor bayayuzum gidio sadce slzayflaynca o kdr cnm sklyir n o.yzden
![]()
MASSALLAH ideal kilo.d.d
Aynen aliskin bunada sasrmaz o.yuzden kuzum:) sen naptn kaynanaya gidecektn en son gttnmi bebis
evet kuzum sanıırımm.. Çok şükür yolunda herşey askerin hangi şehirde biz kıbrıstayız![]()
hihihihi saol kuzum adana mersin baby beklerm :)
burdayım canım pek giremiorum askısı burdaydı bir haftadır :) gitti dün işte.. calısıyorum bende aynı hızla devam :) sen neler yapıyosun safak kaç :)