Tabi kuzum iyi yapiyosn teyze demwkle bnde sevgli zamaninda teyze diyordm ya anne diyemezdm zor alstm ama teyzdn anne demeye.d.dUzun dönem canım :)
Ben ismiyle birlikte teyze diyomama daha bizim aramızda ne söz ne nişan
koyuyorumm canım :)
bizdeee görmek isterizzzz
Bnm erkek arkdsmda hberi yok paylastm nyse bende sana paylasmam cokmu zor haha:)mickey_mouse11 silemm hihihiihhi :)))) denizlililili ye sorun neye benzedgmııııı hahahahaha :))) Burdan foto yok erkek arkadasm duysa varya ahanda keser beniiiiiiii :)
Bizimkilerde öyle kuzuumm :) bize de özel at o zamanmickey_mouse11 silemm hihihiihhi :)))) denizlililili ye sorun neye benzedgmııııı hahahahaha :))) Burdan foto yok erkek arkadasm duysa varya ahanda keser beniiiiiiii :)
Bnm erkek arkdsmda hberi yok paylastm nyse bende sana paylasmam cokmu zor haha:)
İyigeceler demetimmmmm.. Rüyanda aşkitonu ggörrrryavrular ben cikiyorum hepinize iyi geceler cok opuyorum
Ohoo benisen ne zaman paylastn beeeeee :))))
Ayyy darısı başımızaaaa :)
Tabi kuzum iyi yapiyosn teyze demwkle bnde sevgli zamaninda teyze diyordm ya anne diyemezdm zor alstm ama teyzdn anne demeye.d.d
Ohoo benidenizlililili im gordu herkes gordu bi sen gormedn.d.d
Oyy kuzum MASSALLAM cok yaksmsnz kuzum benm ALLAHm korusun paylasm senin icin bebegim hemen:))
saol kusum sende askini gor insallah :) seviyorum seniİyigeceler demetimmmmm.. Rüyanda aşkitonu ggörrrr
Maşallaaah canım bnimm :)
Oyy kuzum MASSALLAM cok yaksmsnz kuzum benm ALLAHm korusun paylasm senin icin bebegim hemen:))
Bn senin gbi yapmcm paylscm burya gck seyysende bana at kızaaaaam o zaman :)
Atıyım kuzum :)Aminnn canım :) seinde göreydik iyidi :))
bakalım ben napıcam canım yaa :)
Maşallaaah canım bnimm :)
Kuşuuummm çok güzelsiiiinnnn
Gercekler.bebisim MASSALLAH size paylastm smdi:)Allah razı olsun balım :) o güzel gören gözlerinden öperimmmm :) bekliyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?