Kızlaaaaaar bugun cenemız dustu yemnlen butun işlerim kaldı hepınız yarın temzlıge gelıosunz :)))
Gene tmzlk sorn degl gel sen ignede yardm et bze o zaman bz nedek dmiKızlaaaaaar bugun cenemız dustu yemnlen butun işlerim kaldı hepınız yarın temzlıge gelıosunz :)))
Gene tmzlk sorn degl gel sen ignede yardm et bze o zaman bz nedek dmidenizlililili kuzum:))
Ben biraz değil baya baaya :)Yok.kz bnde tombgm braz.d
Sorma kimisi baya kililu oluo damari zor.bulunyor ama cok sukur hemen bulrm ben.d sagol baci sanada kolay gele.dAyyyy nefret ederm iğneden bi kan vermek için aylar gecrdgmı bılırım kolay gele bacılar sıze :)))
Valla kıııızz yarın mesai var yatmam lazım artkkk snra sabah uyanamıyoruuuum..Kızlaaaaaar bugun cenemız dustu yemnlen butun işlerim kaldı hepınız yarın temzlıge gelıosunz :)))
Zayfla kzzBen biraz değil baya baaya :)
oy kusum utandim yaa :) okadar degil yaa gorende hee :))MASSALLAH size tekrar balim yaa senin guzellgnin yannda bzm gozlermz ne ki cok guzelsn ALLAHm korusun :) kuzu onun anneside gozleri ayni bnm annemnde renkli babalar renkli dgl ama hahaha anneye cekmisiz :)
saol canim benimmm :) orda zatif halim yavrum suan ordan 10 kilo fazlayimMissPeaceful kuzummm maşallahhh maşallahhh:) çok yakışıyorsunuzz:) sana kilolu mu diyordu kuzenlerin ben öyle hatırladım sankim bence o kuzenlerrr sopalıkkkk
Kuzum ben de hormon bozukluğu var kaalıplaşmış kelimme var ya su bile yarıyo cidden yarıyı. Hem hormon bozukluuğu hem de pko var ondan dolayı sıkıntı .sZayfla kzz
Demetimm erdinle göremedim resmini ama tek gördüm şuan anca :) maşallahın var kuzucmmm tütütütüt nazar deeğmesin :)oy kusum utandim yaa :) okadar degil yaa gorende hee :))
oh analar dunya guzelii desene yabruuum :))
saol canim benimmm :) orda zatif halim yavrum suan ordan 10 kilo fazlayimgerci kuzenler o halimle bana erdinin yaninda kaba duruyosun demislerdi
aha buda son halim yuzden de anlasildigi gibi siskoyum
Valla kıııızz yarın mesai var yatmam lazım artkkk snra sabah uyanamıyoruuuum..
Kuşum beniiiiimmmm el birliğiyle hallederizzz temizlik didiğin nidir ki yaaaa
Aynen yavruGene tmzlk sorn degl gel sen ignede yardm et bze o zaman bz nedek dmidenizlililili kuzum:))
Güzel arkadaşım bemiiiiiiimmmmoy kusum utandim yaa :) okadar degil yaa gorende hee :))
saol canim benimmm :) orda zatif halim yavrum suan ordan 10 kilo fazlayimgerci kuzenler o halimle bana erdinin yaninda kaba duruyosun demislerdi
Kuzum valla gercekleri diyorm. O kadr yani sen cok.gzellignin farknda dglsn herlde.kusum MASSALLAH size:) o kuznlerinde halt etms he massallah cok kilolu dglsn yani abrtmslr.kuzum sacni basni yolak dyenlern.d.doy kusum utandim yaa :) okadar degil yaa gorende hee :))
Kusum bnm arkdsta su icse bile gobek yapio anliorm ama sana yaksms bnce sorn etmeKuzum ben de hormon bozukluğu var kaalıplaşmış kelimme var ya su bile yarıyo cidden yarıyı. Hem hormon bozukluuğu hem de pko var ondan dolayı sıkıntı .s
Hadi kız topikçe yatalım bariiiibencede yatak gari ya sabahları gec kalıooom bende :)))
Kuzum ben de hormon bozukluğu var kaalıplaşmış kelimme var ya su bile yarıyo cidden yarıyı. Hem hormon bozukluuğu hem de pko var ondan dolayı sıkıntı .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?