- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Yok kuzum hiç gelmedi yaa merak ettm .s acaba tamamen mi bitirdiler de ama şafağı hep sayıcsm diyodu. Allah allah. Buarada biz güyaa whatsap grubu yapıyoduk yalan oldu :)Bnmkde espiri yapar laf vurur bana.d aynen kuzu bnde onu sorcktm sna vala hcmi gelmedi
Ay kuzu insallah barsmslardr ya keske gelsede ogrenrdk hee kz kmseden ses ckmadi fkr sunmadk dha gerci yarn derz olmami .d.dYok kuzum hiç gelmedi yaa merak ettm .s acaba tamamen mi bitirdiler de ama şafağı hep sayıcsm diyodu. Allah allah. Buarada biz güyaa whatsap grubu yapıyoduk yalan oldu :)
İnşallah barışmışlardır aynen kuzm soralm yarn unutmayalm :) ben artk yatayım kuzucumm çok öptüüümm seni sevdicekli rüyalar kokulu kokulu mucukkkkAy kuzu insallah barsmslardr ya keske gelsede ogrenrdk hee kz kmseden ses ckmadi fkr sunmadk dha gerci yarn derz olmami .d.d
Tamam balim bende ipyrm seni kokulu kokulu ALLAH rahatlk versn iyi geceler sevdckli ruyalar olsn:)İnşallah barışmışlardır aynen kuzm soralm yarn unutmayalm :) ben artk yatayım kuzucumm çok öptüüümm seni sevdicekli rüyalar kokulu kokulu mucukkkk
Benimki de istemiyorda dinleyen kim hahahiçinden gelerek yollayacaksın bişi demez sanırım kuzu hem sevgililer günüde geliyor yani :)
Oooo topraaam naber yaaa
Hmmm kuzu anladım şimdi hangi yönden baksam herkes haklı :) kayınvaliden öyle değilse çok şanslısın süperr :) bakalım benim kaynana şimdilik iyi duruyor da ilerisini bilemicem
benm annemde yollamıyordu en son gidecğim gün haberi oldu
Kuzu çok kar vardı çarşıya gittim ama eczane yoktu etrata soramadımçarşamba günü dişçiye gidicem ozaman sorarım yine :)
Sağol kuzucum ya ahh ahh olsa da içsem yine kırgınlık var üzerimdeçok şükür iyiyim bebeğimmnane limon yaptım da şimdi bi tane de sana yapaydım kuzucumm dikkat et kendine ben de çalışıyorum devammm işler yoğun ama kim takar
Aynen vala tatlm sayamam hergn cnm sklr gecmiyor gbi ilyor vala byle dha iyi:) agri dogu tarafmi
OY KUZUM AMIN hayirlisi neyse o olsun heomzn hakknda talm:)
hmmmmanladım kuzum ne diyim ozaman gelmesini bekleyeceksin
VEEEE YAGLI SACLARRR ICINNN SAMPUANIM KIZLARRRRhicbisey fayda etmemisti ama buu resmen bi mucizeeeee Ürün adi Apivita burda sadece bir eczane satiyo ordan aliyorum hep, bir sisesi 1 ay gidiyo cunku saclarimi 3 gunde bir yikiyorum (vucudumu hergun tabi onu soyleyeyim de ben piiiiis degiliiiim )
3. gunun basinda sac diplerinde hafif yaglanma basliyor ama hemen yikamiyorum eve geldigimde 3. gunun aksami yikiyorum cunku iyice yaglanmadikca sampuan ise yaramiyor.. tavsiyem mutlaka biraz yagli durmaniz biliyorum kotu gorunuyor diyebilirsiniz ama ben ya bagliyorum yada arkadan tokayla tutturyorum 3. gun hicte belli olmuyor :)
Buda 2 çeşidi:
1. Apivita: Isırgan Otu ve Bal Şampuanı (Yağlı Köklü ve Kuru Uçlu Saçlar İçin) -
Ürün tanımı
- Doğal yağ kontrollü bir şampuan
- Baş derisindeki yağlılığı düzenleyen ısırgan otu ve arı sakızı ile formüle edilmiştir
- Kuru uçları besleyen bal ve aloe ile harmanlanmıştır
- Saçı aşırı yüklemeden doğal nemini sürdürür
- Saç dokusunu güçlendiren özel Bio Cotton Koruma Sistemi ile geliştirilmiştir
- Çevresel zararlara karşı koruyucu bir kalkan oluşturur
- Saçı esnek, uysal ve sağlıklı görünümlü bırakır
- Hasar görmüş veya yağlı kökleri olan nemsiz veya ısı ve şekillendirmeden zarar görmüş saçlar için idealdir
----------------
2. Apivita - Dengeleyici Propolis ve Nane Şampuanı (Çok Yağlı Saçlar İçin)
Ürün tanımı
- Çok yağlı saçlar için doğal dengeleyici bir şampuan
- Baş derisinin sağlığını korurken cildi tahriş etmeden saçı derinden temizlemeye yardım eder
- Sebum salgılanmasını azaltan arı sakızı, kekik, ısırganotu ve lipoaminoacid içerir
- Hafif bir ferahlık ileten nane ile harmanlanmıştır
- Saç dokusunu güçlendiren özel Bio Cotton Koruma Sistemi ile geliştirilmiştir
- Çevresel hasarlara karşı koruyucu bir kalkan oluşturur
- Saçı fazla yüklemeden canlı ve parlak bırakır
Anladm cnm aynen sayma dha iyi zaman cok naslsa:))Günaydın kızlar
Oooo toprammmm iyiyim senden naber yaa
Sağol kuzucum ya ahh ahh olsa da içsem yine kırgınlık var üzerimdeahah işler hep yoğun olur zaten bakma
Bende öyleyim işte her gün şafak sayamam dedim bıraktım kenaraKars ın yanı canım ya
Dusunyrm.yollamyi ama ne gndersm karar veremedm.d.d sen ne gndercn subattaAmin canım inşallah
Kızzzzzzz kargo mu yolluyorsun sen bizim yıldönümümüz ama yollamıcam bir şey hıhhhNedense içimden gelmiyor şubatta yollarım artık
Aynen canım bir gelse de üfff
Gunaydn sananda cicim:)Günaydın kızlaaaaaaaaaar
Gunaydn cnm icim iyi olmuyor havalardan malesef:)GÜNAYDINNNN gzüel bir gün olsun hava karlı soğuk ama bzizim içimiz iyi olsun havamız gzüel olsun :) @ salvo nasılsın canım...
Öyle tatlım mayıs haziran gibi başlarız saymaya artıkAnladm cnm aynen sayma dha iyi zaman cok naslsa:))
Gidicem inşallaj kuzum. Bu bnm adetimi de etkiliyo düzenlikler var 5 ay adet görmediğimi blyrm. Doğm kntrl vermişti diane35 diye onla düzeldi ama hep kullanmadm korktm .s
Günaydın kızlar
Oooo toprammmm iyiyim senden naber yaa
Sağol kuzucum ya ahh ahh olsa da içsem yine kırgınlık var üzerimdeahah işler hep yoğun olur zaten bakma
Bende öyleyim işte her gün şafak sayamam dedim bıraktım kenaraKars ın yanı canım ya
Amin canım inşallah
Kızzzzzzz kargo mu yolluyorsun sen bizim yıldönümümüz ama yollamıcam bir şey hıhhhNedense içimden gelmiyor şubatta yollarım artık
Aynen canım bir gelse de üfff
Bende seni öok özledimmm kuşummmmİyiyim çoook şüküüürrr fıstığımmmm güzel geçti haftasonuuum.. Becerikli gelin olarakkktan ağır misafirleri başarıyla ağırladımmm ve uğurladımmmm Tam gider ayak kayınvalideciğim kayıp düştü bebeğiiiiimmm ahahahaha güzel bi anı kaldı öyle Çok komikti ama yaa Neyseki bişi olmadııı.. Senin nasıl geçti hftasonun güzel kıızzz
İyiyimmm kuzummm şuan sevdicekle konuşuyorum hemde size yazıyorum :) sen nasılsın ballım:)
Günaydın kızlar
Dusunyrm.yollamyi ama ne gndersm karar veremedm.d.d sen ne gndercn subatta
Gunaydn sananda cicim:)
Ben dediğin gibi diane35 ve yasmin kullandım. Evet düzenli adet oluyordum ama dr dedim yumurtalıklar zaten tembel iyice tembel olmasınlarBirde karaciğere çok zararı var dedi dr sinir oldum ozaman madem zararlı neden veriyorkiii!! Şimdi Matofin ve aldactone diye bir ilaç kullanuyorum:)
İyilik kuzum :) buralarda göremiom seni heeç
Salvommm canım benim :) ben herkesi gördüm bir seni göremedimmm
GÜNAYDINNNN gzüel bir gün olsun hava karlı soğuk ama bzizim içimiz iyi olsun havamız gzüel olsun :) @ salvo nasılsın canım...
Ben adanalym cnm adim damla 20 yasndym hemsireym sen:)Öyle tatlım mayıs haziran gibi başlarız saymaya artıksen nerdensin canım tanışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?