2014 Yarenleri! :)

Aynen yavru Ben iğne yapmıyorum amaa allahtan.. Ultrason çeviriyorumm. Ayyy bazı hastalar çok fena kokuyo tövbe allahım yaa Omuz hastaları beni zorluyo inanki
Zor olur ve kuzum ya sorma diyemiyosnda bsey burnunu tika kz oyle yap haha bnde pansuman yapcgm zmnlar da bazen cok agr.bi hasta gelio ister istmz kotu olyrm istfra edck gbi olyorm tutyrm kendmi ama

Haydiiiiiinnnn yatın

durun çavuşalrın söylediği sözleri dicem size topiğimize yakışsın

Söndür ışıkları yaaaattttt....
Allah rahatlık versinnn.....
Allah sevdiklerinize kavuştursun...
Allahh şafağınızııı 1 etsiiiinnnn

Kızlaaaaar ben yatıyorum artııık yarın kalkamıycam yoksaaa Hepinizi öpüyorum fıstıklaaar.. Rüyanızda sevdiceklerinizi görün inşallahhh.. Demetim, damlam, füsuncumm, duygucumm, duhacımnmm iyi geceler

Tedviye başladın mı peki canım bende de aynı sorunlar var:) Soğan kürünü kullandın mı hiç
Kuzum gitmediğim doktor,kullanmadğm için ve kür kalmadı. En son bursada bi endokrine gitttim memnun kaldm düzeldm gibi tekrar gidicem gttğmde bakalım artık.s

Iyi geceler denizim benim ALLAH rahatlk versn guzelm ruyanda sevdicegni gor opuldun cokca muuuuck.d

Kuzum gitmediğim doktor,kullanmadğm için ve kür kalmadı. En son bursada bi endokrine gitttim memnun kaldm düzeldm gibi tekrar gidicem gttğmde bakalım artık.s

Aksatma kuzum mutlaka gitt:) ben soğan kürünü kullandım iyi gelmişti. Şuan ilaç kullandıgım için içmiyorum:)

İyi gecelerrr bal böceğiiiimm :)

hepinize cok tesekkur ederim canlarimmm iyi ki varsinizz :) hepinizi seviyorumm
o kuzenimin sacini basini yolal yarinnn cekistirelimm
hadiii topikce dooogru yatagaa iyi geceleeerr :)
Aynen kusum benim icini rahatlatmk.icnde dgl.dogrulari diyrz yarn yolalm kuzenini.d.d iyi geceler balim ALLAH rahtlk versn sevdckli.ruyalar goresn opuldun cokca.muccck.d

Aksatma kuzum mutlaka gitt:) ben soğan kürünü kullandım iyi gelmişti. Şuan ilaç kullandıgım için içmiyorum:)

İyi gecelerrr bal böceğiiiimm :)
Gidicem inşallaj kuzum. Bu bnm adetimi de etkiliyo düzenlikler var 5 ay adet görmediğimi blyrm. Doğm kntrl vermişti diane35 diye onla düzeldi ama hep kullanmadm korktm .s

Aynen kusum benim icini rahatlatmk.icnde dgl.dogrulari diyrz yarn yolalm kuzenini.d.d iyi geceler balim ALLAH rahtlk versn sevdckli.ruyalar goresn opuldun cokca.muccck.d
Kız damloşkoo bnm bi arkadaşmda adanalı yüreğir den ama kütük orda sdce 1 kere gtmş :) aklma gelsi şndi :)

Hee kuzu sorma bnm can kilo.verme die basmn etni yiyo.deli.d
Bnmki sorunu kafama taktığımı blyo espri yapıyo sadce cddi bşy demez:) kilodan çok rahatsızlığı kafama takıyorum nolcak diye. Ay kuzum aklıma ne geldi merve vardı ya sesi soluğu çıkmıyo hiç noldu acaba .s

Bnmkde espiri yapar laf vurur bana.d aynen kuzu bnde onu sorcktm sna vala hcmi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…