- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Burunlarının sürtülmesi lazımmış askerde demekki bibiğimmmmAyyyyy benmkı askm hayatım demıodu onu demeye basladı :)) ama hssedyrm kıymetmn arttgnı :) acaba neden hain len bunlar askere mı gondermek lazm yanı illa :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burunlarının sürtülmesi lazımmış askerde demekki bibiğimmmmAyyyyy benmkı askm hayatım demıodu onu demeye basladı :)) ama hssedyrm kıymetmn arttgnı :) acaba neden hain len bunlar askere mı gondermek lazm yanı illa :))
hoppp efkarliyim ztn..bnde iccemkim nereyee kaldiriyo bardagiiiibende icmem amaaa fisneeee icerim bende senle deniziiim
yarasiiiiiinnn
yesimim sen iciyormusun?
Ohhh kuralım masayı kızlar içen içsin içmeyen fişnee suyu içsin misler gibiii yakalım sigaramızı da GEL TESKERE GEL TESKERE dinleyelimmmkim nereyee kaldiriyo bardagiiiibende icmem amaaa fisneeee icerim bende senle deniziiim
yarasiiiiiinnn
yesimim sen iciyormusun?
Burunlarının sürtülmesi lazımmış askerde demekki bibiğimmmmohhh canıma değsiiin iyiki gîtmişlereerr
![]()
Gel denizine yavrummmmm
Kıyamam ben sanaaaa yaa.. Bende alkol almıyorum kuşum ama senin şerefine kaldırırım fişne suyu bardağımı
Çak dostummmm aşklara içelimmmm
Haydeee şerefeee
![]()
hoppp efkarliyim ztn..bnde iccem![]()
Ohhh kuralım masayı kızlar içen içsin içmeyen fişnee suyu içsin misler gibiii yakalım sigaramızı da GEL TESKERE GEL TESKERE dinleyelimmm
Ahahahaha kıyamamki yaavalla titiz kuzu yaa ..bu karakoluna gitmeden once ktm de kaldi 20 gun.
ay yedi bni ya burasi cok piste uyuyamiyorumda,dus alamıyorum da aman aman![]()
kim nereyee kaldiriyo bardagiiiibende icmem amaaa fisneeee icerim bende senle deniziiim
yarasiiiiiinnn
yesimim sen iciyormusun?
baliim siz askere gitmeden ayni evde mi kaliyodunuzzzzAhahahaha kıyamamki yaabenimkide tuvalet kapılarına falan peçetesiz dokunmaz.. Bankamatik tuşlarına eliyle dokunmaz.. Bazen opsesif boyutlara ulaşıyo kıııız.. Karşı komşunun verdiği yemeği bile yemiyo deli.. Kadıncağız güzel güzel yapıyo düşünüo getiriyo ben tek başıma yiyorum, uyuz azıcık
![]()
kim nereyee kaldiriyo bardagiiiibende icmem amaaa fisneeee icerim bende senle deniziiim
yarasiiiiiinnn
yesimim sen iciyormusun?
hoppp efkarliyim ztn..bnde iccem![]()
Ohhh kuralım masayı kızlar içen içsin içmeyen fişnee suyu içsin misler gibiii yakalım sigaramızı da GEL TESKERE GEL TESKERE dinleyelimmm
eheheheh len boyle dedgmızı duysalar yemınlen vururlar bızı :))))
Aşklarımızaaa içelim kızlaaaarOlsunnn bebeğimmm eşlik et de vişne suyuyla olsun napalımmmyirimmm seniiiii
Hişşşşşştt aramızda bak bebeğimmm duymasınlaaareheheheh len boyle dedgmızı duysalar yemınlen vururlar bızı :))))
ayy o da bnm gibi kuzu bnde oyleyim..disarida lavaboya gitmiom bzn zor yetisiyorum valla eweAhahahaha kıyamamki yaabenimkide tuvalet kapılarına falan peçetesiz dokunmaz.. Bankamatik tuşlarına eliyle dokunmaz.. Bazen opsesif boyutlara ulaşıyo kıııız.. Karşı komşunun verdiği yemeği bile yemiyo deli.. Kadıncağız güzel güzel yapıyo düşünüo getiriyo ben tek başıma yiyorum, uyuz azıcık
![]()
Ben varımmm Yeşimimmm :)Ayyy çok utandım bir tek ben mi içiyorummm acabeeeeSen de denizimiz gibi fişne suyuyla gelll bebeğimmm önemli olan aynı masada eşlik etmek
![]()
bnde iciom.balim yalnız degilsin :)Ayyy çok utandım bir tek ben mi içiyorummm acabeeeeSen de denizimiz gibi fişne suyuyla gelll bebeğimmm önemli olan aynı masada eşlik etmek
![]()
balim, deniz bizi birbirimize benzetti azicikbaliim siz askere gitmeden ayni evde mi kaliyodunuzzzz![]()
anlamadim kusumbalim deniz..bizi birbirimize benzetti azicik![]()
Askere gitmeden önce kısa bi süre kalmıştık bebeğimbaliim siz askere gitmeden ayni evde mi kaliyodunuzzzz![]()
Ben varımmm Yeşimimmm :)
bnde iciom.balim yalnız degilsin :)
denize resmimi gonderdimde..seninle bni birbirimize bnzettianlamadim kusum
Askere gitmeden önce kısa bi süre kalmıştık bebeğimOyüzden bana çooooook daha zor gelmiştiiii ilk başlardaaa.. Evde baktığım her yerde onu görüyodummm
çooook güzel günlerdi beee.. Neyse neyse artık alıştııımm çok şükür yaa
![]()