2014 Yarenleri! :)

Evet bebeğimm yaşadım,, Evde yalnız değildik ama gün içinde yalnız kaldığımız zamanlar oluyordu,, evin içinde YEŞO YEŞO diye bağırıp beni aramaları, dibimden ayrılmamaları hepsiiiii aklımda Rabbim ömrümüz boyunca sevdiceklerimizle aynı evde olmayı nasip eder inşallah çok çok çok farklı bir duygu

sen cok duygusal birisin gibi geliyo bna kuzumm. .her daim ilimli,anlayisli huzur veren hatunlardansin :)
İviiiit o beniiimmm Her daim ılımlı, anlayışlı, huzur veren hatunum ben Ayyy harbi çok duygusalımdır ama kuzu varyaaa bazen kendime kızıyorumm saçma sapan herşeye ağlıyooomm
ya ni var kotu bisi mi didik
Tamam len tamam kötü bişi dimidin

hicte ılımlı anlayış li degilsin kustum bn sana

Etrafımdaki hiçbir akrebe ilk başta kanım ısınmaz ve hep tartışırm yanii anne başta olmak üzere :) ama sn hiç akrebe benzemiyosun kuzmm
İhihihi bu durumda tşk etmeliyimmm Sağol kuzuummmm.. Pek taşımıyorum akrebin özelliklerini fıstığım sanırım yükselenim farklı bişi ama çokta anlamıyorum Amaaaan önemli olan anlaşmak diil miiii akrepte olsak boğada olsak danada olsakkk karşılıklı seviyoruz birbirimizi yaaa ohhh miss

Amiiinnn YEŞOOOOOMM Rabbim askerlik dışında bi daha hiç ayırmasın bizi onlardaaan AŞKKK onlar yaaa

Hahahaha resmen kahkaha attım kuzum ya :) :) Allah seni güldürsün inşallah hep :) benim burcumu da kimse sevmez ama beni severler hihihihi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…