2014 Yarenleri! :)

ayyy denizimmmm tek hayalimdi biliyomusunnnn ahhhh nasil duygudur kimbilirrr
evlenmeden once yapmamiz gereken 100 sey listeme ekliyorum :)

Kuzucuuuuklarım benimmmm ya yarasınnnn içelim güzelleşelimmm amaa aşklarımız gelince tbi tek başımıza içmek yok
Ay biz aşkitom gitmeden kendi aramızda eğlence yapmıştık kendi aramız derken arkadaşlarmx yok gerçekten kendi aramız aşkitom ve ben :) içmişktik misler gibii. Oooyyyy özleddimmmmm

ayy o da bnm gibi kuzu bnde oyleyim..disarida lavaboya gitmiom bzn zor yetisiyorum valla ewe yuruyen merdivenlerin kenarlarini tutmam mikrop kaparim diye,gokselin bardagi haric kimsenin bardagini kullanmam..gokselede kullandirtmam
Bende dikkat ederim bebeğim ama onun kdr değilim yaa.. Nitekim bu kdr dikkat ettiği için bağışıklık sistemi çok güçlü diil,allerjisi var Mikroplarda acıcık lazım yani kız vücudun güçlenmesi içinSen ne burcusun kız? Yoksa başakmısın sende

Ay biz aşkitom gitmeden kendi aramızda eğlence yapmıştık kendi aramız derken arkadaşlarmx yok gerçekten kendi aramız aşkitom ve ben :) içmişktik misler gibii. Oooyyyy özleddimmmmm

Başbaşayken sarhoş oluyoruz biz zaten :)) arkadaşlarlayken tutuyoruz kendimizi başbaşa da keyfiii bi başkaaa

Başbaşayken sarhoş oluyoruz biz zaten :)) arkadaşlarlayken tutuyoruz kendimizi başbaşa da keyfiii bi başkaaa
Her yudum alışımda içme yeter diyo :) ki sağlam bğnyem vardır ama koruma güdüsü demekki :) oyyy gelse deee karışsa yinee yaaa

Aynı evin içinde yaşamaya alıştıktan sonra ev çok boş geliyor bilirimmm.. Ahh ahh
Aynen yeşimim yaaa Baktığın her yerde ooo.. Koltuğa bakıyosum şurda şöyle oturmuştuk aynaya bakıyosun burda saçlarımızı yapmıştık mutfağa bakıyosum burda beraber yemek yemiştik.. Her yerde her yerdeee ooo Sende yaşadın mı bitanrm bu duyguyu
ayyy denizimmmm tek hayalimdi biliyomusunnnn ahhhh nasil duygudur kimbilirrr
evlenmeden once yapmamiz gereken 100 sey listeme ekliyorum :)
Haarika ötesi bi duygu bebeğim yaaa Sevdiğinle aynı evi paylaşmak aynı bardaktan su içmek aynı tvdan sarılarak film izlemekkk aynı sofrada yemek yiyip gülüşmeekk.. Offf offf bambaşkaydııı Özledim beeee

aynm kuzu bnds takintiliyim ama en kolayda bn hasta olurum. .boga burcuyum bn:) senn burcun ne balim balik fln mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…