2014 Yarenleri! :)

Kolonyayla kaşlarının arasına masaj yap kuşum
Kendim yapınca güzel olmuyo gel sen yap bana masaj
Yeşocuuuun yer seni 1 gün görüşmek rahatlattı mı yoksa sizi kötü mü etkiledi bebeğimmm
Rahatlattı çooook şükür bitanem.. Sadece o gün çağlarto gözyaşı döktü ayrılması zor geldi ama ertesi gün bişicik kalmadı Şimdi yine özledimkiiii.. Tadına doyum olmuyooo aşk'ın

Vuhuuuuuuuuuu aç kollarınıı geleyommmmm

Bebeğimmmm yani yine görüşmek bi nebze olsun rahatlatır dimi Çünkü bize diyorlarki alıştınız beklemeye kavuşmak pek iyi gelmez sonra zor gelir diyorlarrrr beni sinir ediyolarrr Ahhhh aşka doyulur muuu

Bu askerlik sabretmeyi o kadar güzel öğretiyorki İnan bana heyecanını hissedebiliyorum ben daha şimdiden heyecanlıyım çünkü Kaça bölceksiniz izni bebeğimmm
bolemiyoruz malesef tatlim,tehlikeli bolge oldugu icin bi kerede yolluyolar.

Bebeğimmmm yani yine görüşmek bi nebze olsun rahatlatır dimi Çünkü bize diyorlarki alıştınız beklemeye kavuşmak pek iyi gelmez sonra zor gelir diyorlarrrr beni sinir ediyolarrr Ahhhh aşka doyulur muuu
Hiçte bilenekkk çok biliyomuş onlaaar İlk ayrılırken biraz kötü oluyo bebeğimm vedalaşma anı.. snra tekrar adapte oluyo insan.. Gördüğün kar kalıyo
Ağrıyıpduruplarrrr böyle mi deniyordu
ah guzzum senin bilekleeen ağrıyıpdurumuuu

Kimisi öyle oluyo kimisi böyle oluyo bebeğim.. Onun yaşadığı ortam çoooook zor.. Allah sabır selamet versin Sana daha çok iş düşüyo.. O bi adım geri duruyosa sen 2 adım ona git bence..
cok cirpindim tatlım ama olmuyo..Perşembe den beri aramiyo bni..gunde iki msj o kdr. .artik ustune gitmemeye karar verdim bnde..yapabileceğim bisey yok malesef

Güzellikler ben yatem gari başımın ağrısı kötü uyuyimde yarına enerji topliyim.. Öpüyorum hepinizi tek tek:) iyi geceler fıstıklar..

cok cirpindim tatlım ama olmuyo..Perşembe dem beri aramiyo bni..gunde iki msj o kdr. .artik ustune girmemeye karar verdim bnde..yapabileceğim bisey yok malesef
KuUcum beniiiiiim ozmn uzaklaş bebeğim.. Çok üstüne düşme.. Kaçan kovalanır dedikleri harbi doğru.. Bu süre zarfında hem sen kafanı toplarsın hemde o kıymetini anlar İnşallah en kısa sürede aşk dolu dakikalar yaşarsınız bebeğimmmm, bu limonilik ortadan kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…