yaaa ama deme öyle yaa deme sen yaşlı mısın hıhAblasının kuzusuuuuuuu
sende çok seviliyooonnn bibiğimmmmmGüzel yeşommm benim
Kolonyayla kaşlarının arasına masaj yap kuşumGüzellikler benim başım çok ağrıyo yaaa
Sana göre yaşlıyım bibiğimmmm, kartlaşmışımmmmyaaa ama deme öyle yaa deme sen yaşlı mısın hıh
Ablasının kuzusuuuuuuu
sende çok seviliyooonnn bibiğimmmmmGüzel yeşommm benim
Güzellikler benim başım çok ağrıyo yaaa
üzme benii genciz güzeliz çok şükürrrrrrSana göre yaşlıyım bibiğimmmm, kartlaşmışımmmmDeeermişim.. şaka şaka fıstıkkk bende gencim güzelim seni üzerim
Kendim yapınca güzel olmuyo gel sen yap bana masajKolonyayla kaşlarının arasına masaj yap kuşum
Rahatlattı çooook şükür bitanem.. Sadece o gün çağlarto gözyaşı döktü ayrılması zor geldi ama ertesi gün bişicik kalmadıYeşocuuuun yer seni1 gün görüşmek rahatlattı mı yoksa sizi kötü mü etkiledi bebeğimmm
Bayana yaşı sorulmaz ama sordum artlSana göre yaşlıyım bibiğimmmm, kartlaşmışımmmmDeeermişim.. şaka şaka fıstıkkk bende gencim güzelim seni üzerim
Vuhuuuuuuuuuu aç kollarınıı geleyommmmmKendim yapınca güzel olmuyo gel sen yap bana masaj
Rahatlattı çooook şükür bitanem.. Sadece o gün çağlarto gözyaşı döktü ayrılması zor geldi ama ertesi gün bişicik kalmadıŞimdi yine özledimkiiii.. Tadına doyum olmuyooo aşk'ın
Hep tendonlarından bebeğimmm.. İncecik, narin, zarif bileklerin var ağrıyıp duruyolar:)Benimde bileklerim ağrıyorrr
Kaç gösteriyooooommmBayana yaşı sorulmaz ama sordum artlkaçlısın kuzum sen ?
Kendim yapınca güzel olmuyo gel sen yap bana masaj
Rahatlattı çooook şükür bitanem.. Sadece o gün çağlarto gözyaşı döktü ayrılması zor geldi ama ertesi gün bişicik kalmadıŞimdi yine özledimkiiii.. Tadına doyum olmuyooo aşk'ın
Hep tendonlarından bebeğimmm.. İncecik, narin, zarif bileklerin var ağrıyıp duruyolar:)
bolemiyoruz malesef tatlim,tehlikeli bolge oldugu icin bi kerede yolluyolar.Bu askerlik sabretmeyi o kadar güzel öğretiyorkiİnan bana heyecanını hissedebiliyorum ben daha şimdiden heyecanlıyım çünkü Kaça bölceksiniz izni bebeğimmm
Hiçte bilenekkk çok biliyomuş onlaaarBebeğimmmm yani yine görüşmek bi nebze olsun rahatlatır dimiÇünkü bize diyorlarki alıştınız beklemeye kavuşmak pek iyi gelmez sonra zor gelir diyorlarrrr beni sinir ediyolarrr Ahhhh aşka doyulur muuu
ah guzzum senin bilekleeen ağrıyıpdurumuuuAğrıyıpduruplarrrr böyle mi deniyordu
Kimisi öyle oluyo kimisi böyle oluyo bebeğim.. Onun yaşadığı ortam çoooook zor.. Allah sabır selamet versinbu askerlik bize iyi gelmedi goksel cokkk uzaklasti bnden
cok cirpindim tatlım ama olmuyo..Perşembe den beri aramiyo bni..gunde iki msj o kdr. .artik ustune gitmemeye karar verdim bnde..yapabileceğim bisey yok malesefKimisi öyle oluyo kimisi böyle oluyo bebeğim.. Onun yaşadığı ortam çoooook zor.. Allah sabır selamet versinSana daha çok iş düşüyo.. O bi adım geri duruyosa sen 2 adım ona git bence..
KuUcum beniiiiiimcok cirpindim tatlım ama olmuyo..Perşembe dem beri aramiyo bni..gunde iki msj o kdr. .artik ustune girmemeye karar verdim bnde..yapabileceğim bisey yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?