2014 Yarenleri! :)

inşallah bitanemm ..oyle yapıcam bnde..bi sure sessiz kalicam..bakalim ne olucak..

Hiçte bilenekkk çok biliyomuş onlaaar İlk ayrılırken biraz kötü oluyo bebeğimm vedalaşma anı.. snra tekrar adapte oluyo insan.. Gördüğün kar kalıyo

ah guzzum senin bilekleeen ağrıyıpdurumuuu

Çok biliyo onlar ya sinir şeylerrrr Yerim seni yaaa azmettim öğrenecemmm bu dili

Bebeğimm sabredebilcekmisiniz geri kalan zamanda zorluk çekmeyin kuzucummmm.. Noldu niye göksel uzaklaştı benden dedin o uzaklaştıkça sen sarıl bebeğimm
bilmiyorum kuzum gelmk istiyo,erkn ama istiyor iste..bizde bisey demedik..gelsin bakalım. .
ya bilmiyorum kuzum ztn gittiginden beri bi türlü alisamadi hep morali bozuk gibi, cok nadiren neseli..ama son 1 haftadir daha bi tuhaf..en son perşembe gunu konustuk daha da aramadi gunde iki msj atabiliyo ancak,bugun onu da yazmadi..biliyorum istese fırsat bulur arar ama istemiyor belliki her insan askerde olumlu yonde değişmiyor demek ki balim..hic sasirmiyorum bende bu sanss olduktan sonra ..daha cok duserim bu durumlara

Öyle tabi kuzucummm gelmek istiyorsa gelme denmiyor.. Haklı bebeğim yani kolay alışılacak bi yerde değil aslında uzun da zaman oldu ama demekki askerlik ona göre birşey değil olabilir kimse bir değil ki kuzucummm, biliyorum kırılıyorsun üzülüyorsun çok normal ama az daha sabır inşallah izin size iyi gelecektir,, öyle umutsuz umutsuz konuşma lütfennn
Biraz çek kendini bakalım o ne yapacak bırak konuşmak için o çabalasın

Nerde bu devleeeet? Nerde bu milleeet? Nerdesiniz kızlaaaaar
geldim baliiiiim bankanin resepsiyonu vardiii ayy gec geldim balim
Kendin çal kendin oyna olmuyo be kuzummm.. Herkesler whatsappa geçmiş kimsecikler kalmamış buradaaa
aynen kuzum whatsap cikti mertlik bozuldu bende istemiyordum o grubu katilmadim
bebeğim bn varimmm bn whatsapp kullanmıyorum balim..en zor zamanlarimi burda atlattım bn..buranin tadi olmaz baska yerde
basagimm en eski asker yarenimm canimsin senin destegin sayesinde o zor gunlerim biraz daha cekilebilir olmustu.. burayi nasil unuturuz.. iyi ki varsin canimmm

Ahahahah çok fenayım yaaa öyle böyle değil watsapp da attığın resmi yaşıyorum toopppraaaaaggggmmmm

Hahahahaha burdan duydum sesleri yopraam yandı devreler

yap da yıyelımmmm :)))

Ayy kuzum yakın olsak yerdik ne güzel immmm:))

Ayva göbüş iyidir be kuzu hee rahatsız oluyorsan bebekim mekik en güzel spor :))

Gunaydiiiiin damoşun canlarriiiii biletimiziiiii aldikkkkkkk 31 ocak saat 19:30 da istanbul ataturk havaalanina ayak basmis olucam insalllahhhhhh

kuzumm sabir diyorum bnde..alisamadi bi türlü yeride kotu..çarşısı da yok bunaliyo sanirim..çektim balim kac gündür niye aramiyosun bile demedim...bugun cok özledim seni yazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…