- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
inşallah bitanemm ..oyle yapıcam bnde..bi sure sessiz kalicam..bakalim ne olucak..KuUcum beniiiiiimozmn uzaklaş bebeğim.. Çok üstüne düşme.. Kaçan kovalanır dedikleri harbi doğru.. Bu süre zarfında hem sen kafanı toplarsın hemde o kıymetini anlar İnşallah en kısa sürede aşk dolu dakikalar yaşarsınız bebeğimmmm, bu limonilik ortadan kalkar
bolemiyoruz malesef tatlim,tehlikeli bolge oldugu icin bi kerede yolluyolar.
Hiçte bilenekkk çok biliyomuş onlaaarİlk ayrılırken biraz kötü oluyo bebeğimm vedalaşma anı.. snra tekrar adapte oluyo insan.. Gördüğün kar kalıyo
ah guzzum senin bilekleeen ağrıyıpdurumuuu
bilmiyorum kuzum gelmk istiyo,erkn ama istiyor iste..bizde bisey demedik..gelsin bakalım. .Bebeğimm sabredebilcekmisiniz geri kalan zamanda zorluk çekmeyin kuzucummmm.. Noldu niye göksel uzaklaştı benden dedin o uzaklaştıkça sen sarıl bebeğimm
bilmiyorum kuzum gelmk istiyo,erkn ama istiyor iste..bizde bisey demedik..gelsin bakalım. .
ya bilmiyorum kuzum ztn gittiginden beri bi türlü alisamadi hep morali bozuk gibi, cok nadiren neseli..ama son 1 haftadir daha bi tuhaf..en son perşembe gunu konustuk daha da aramadi gunde iki msj atabiliyo ancak,bugun onu da yazmadi..biliyorum istese fırsat bulur arar ama istemiyor bellikiher insan askerde olumlu yonde değişmiyor demek ki balim..hic sasirmiyorum bende bu sanss olduktan sonra ..daha cok duserim bu durumlara
geldim baliiiiim bankanin resepsiyonu vardiii ayy gec geldim balimNerde bu devleeeet? Nerde bu milleeet? Nerdesiniz kızlaaaaar
aynen kuzum whatsap cikti mertlik bozulduKendin çal kendin oyna olmuyo be kuzummm.. Herkesler whatsappa geçmiş kimsecikler kalmamış buradaaa
basagimm en eski asker yarenimm canimsin senin destegin sayesinde o zor gunlerim biraz daha cekilebilir olmustu.. burayi nasil unuturuz.. iyi ki varsin canimmmbebeğim bn varimmmbn whatsapp kullanmıyorum balim..en zor zamanlarimi burda atlattım bn..buranin tadi olmaz baska yerde
Ahahahah çok fenayım yaaa öyle böyle değil watsapp da attığın resmi yaşıyorum toopppraaaaaggggmmmm
yap da yıyelımmmm :)))
Harikasın bebeğim yaa bnmde göbişe bi çare bulmam lazım azıcık çıktııAyva ayva duruyo yaa
İyim kuşum napiim yaa çalışıyorum hastanedeyimmm.. Sen naporsun beybiiitoooo?
belli olmuş muuuuu? Hani yeni yarenler nerdeee hani gelmemiş mi dahaaa? Gelmiycekler miii? Gelsinler beee
Gunaydiiiiin damoşun canlarriiiiibiletimiziiiii aldikkkkkkk 31 ocak saat 19:30 da istanbul ataturk havaalanina ayak basmis olucam insalllahhhhhh
kuzumm sabir diyorum bnde..alisamadi bi türlü yeride kotu..çarşısı da yok bunaliyo sanirim..çektim balim kac gündür niye aramiyosun bile demedim...bugun cok özledim seni yazdiÖyle tabi kuzucummm gelmek istiyorsa gelme denmiyor.. Haklı bebeğim yani kolay alışılacak bi yerde değil aslında uzun da zaman oldu ama demekki askerlik ona göre birşey değil olabilir kimse bir değil ki kuzucummm, biliyorum kırılıyorsun üzülüyorsun çok normal ama az daha sabır inşallah izin size iyi gelecektir,, öyle umutsuz umutsuz konuşma lütfennn
Biraz çek kendini bakalım o ne yapacak bırak konuşmak için o çabalasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?