Kizzz bende de o vardi biliyo musun o kadar cirpindim ki sonra sonra baktim zaten seviyor korkuyor.. iliskinizi tam bilmiyorum ama oncelikle elinden geleni yap sonra da akışına birak
Evet tatlımmmm çok güzellllBende artık buradayım yüzyüze görüşemesekte burdan burdan destek olmak ne kadar güzel
Çok şükürki arayabilmişti bebeğim.. O ilk tlfnu alıncaya kadar için içini yiyo zaten varyaaaaAyyyyyy esofman aklima geldi aslinda ic çamaşırı geldi ama alir miyim bilmiyorum :) ilk teslim oldugu gün arayabilmis miydi seni? Off aklimda o kadar soru var kkiii
sizi gidi tencere kapaklar siziiiiiöyle bebegm .. askısı aradı smdı ay nasıl kanım kaynadı konsuurken ya kuzum benım ya bana dıokı ındırım varmıs halılarda :))) çocouguda kendıme benzettm ya minik kuşum benım :) bugun atıs yapmıslar zevklı gecmıs
tepene çıkar sonrada indir orda çıkardığın gibiElimden geleni yapıyorum zaten son zamanlarımız güzel olsun aramız bozulmasın istiyorum bide kızdımı çok kızar 3-4 gün zor sakinleşir askerlikte umarım bana çok bağlanır :)
Evet tatlımmmm çok güzellll
Çok şükürki arayabilmişti bebeğim.. O ilk tlfnu alıncaya kadar için içini yiyo zaten varyaaaaAklına takılan herşeyi sorabilirsin fıstık yardımcı olmaya çalışırım..
sizi gidi tencere kapaklar siziiiiiKız benimkide bugün bana "sen bnm kalbimin ta kendisisin aşkıııııım" diyoooo aşk böcüğü bu yaaaa manyak şeyyyy
Atışlardan başarı belgesi almıştı bnm böcükZevkli bişimiş.. Ama ben korkuyom öyle silah milah fln ayy hiç bana hitap etmiyo
benimde içim içiimi yer onunda bakalım telefon sokabilir inşallah. Acemi birlik kaç ay sürüyor peki dağıtım oluyormuş ya sonra asıl yerlere geçiyorlarmışEvet tatlımmmm çok güzellll
Çok şükürki arayabilmişti bebeğim.. O ilk tlfnu alıncaya kadar için içini yiyo zaten varyaaaaAklına takılan herşeyi sorabilirsin fıstık yardımcı olmaya çalışırım..
sizi gidi tencere kapaklar siziiiiiKız benimkide bugün bana "sen bnm kalbimin ta kendisisin aşkıııııım" diyoooo aşk böcüğü bu yaaaa manyak şeyyyy
Atışlardan başarı belgesi almıştı bnm böcükZevkli bişimiş.. Ama ben korkuyom öyle silah milah fln ayy hiç bana hitap etmiyo
tepene çıkar sonrada indir orda çıkardığın gibi
İnşallah olur bebeğim yaaa çarşı izni kafalarını dağıtmalarını sağlıyo, iyi geliyo onlaraaa:)ayyy benmkı demio gıcık bilerek :) askısııı beni özlednmı dyrm yooo dıo kapat o zaman dyrm gülüyo :) evet cok zevklıyms keske hergun olsa askerlık bıter dıo :) kuzumun inş çarşı ıznı olur bu hafta ya normalde var da baska bi yere geçecek o yüzden olmayabilir :s
Evet tatlımmmm çok güzellll
biz aynı ünüversitedeydik yemek ütü tatlısından böreğine kadar herşeyini yapıyordum kavga edince adım atan bendim bunun gibi bi sürü şey aşırı bağlıydım. okul bitip eve gelince evdeki sorunlardan ona pek zaman kalmadı yani farkında olmadan kaçmışım beni sevdiğini çok daha iyi anladım kaçınca. herkeste sonuç aynı olur mu bilmem ama :)nasıl yani :))
İnşallah olur bebeğim yaaa çarşı izni kafalarını dağıtmalarını sağlıyo, iyi geliyo onlaraaa:)
Birlikten birliğe değişiyo acemi birliği süreleri tatlım.. Biz 21gün sürmüştü acemiliğimiz ama 52 gün yapan yerlerde var.. O birliğine teslim olunca belli olur kaç gün sürüceğî acemiliğinin..benimde içim içiimi yer onunda bakalım telefon sokabilir inşallah. Acemi birlik kaç ay sürüyor peki dağıtım oluyormuş ya sonra asıl yerlere geçiyorlarmış
biz aynı ünüversitedeydik yemek ütü tatlısından böreğine kadar herşeyini yapıyordum kavga edince adım atan bendim bunun gibi bi sürü şey aşırı bağlıydım. okul bitip eve gelince evdeki sorunlardan ona pek zaman kalmadı yani farkında olmadan kaçmışım beni sevdiğini çok daha iyi anladım kaçınca. herkeste sonuç aynı olur mu bilmem ama :)
neden daha fazla süremiyor peki? kız bir ay boyunca günde bi kaç dakikayla nasıl dayanırızBirlikten birliğe değişiyo acemi birliği süreleri tatlım.. Biz 21gün sürmüştü acemiliğimiz ama 52 gün yapan yerlerde var.. O birliğine teslim olunca belli olur kaç gün sürüceğî acemiliğinin..
Tlfnu acemilikte sokmayın bnce tlf kartı alın ankesörlüden o seni çaldırsın sen geri ara.. Biz öyle yapmıştık böylelikle daha uzun konuşabilmiştik.. Kartın süresi yetmiyo çnkü.. Buarada ilk 1hafta 3 yada 5 dakikayı geçmiyo konuşmalar.. Ama o 3-5 dakika okadar kıymetli oluyokiiiiResmen hayat buluyosun onun sesini duyunca.. Bana öyle olmuştu yani:)
bana da öyle dediler ama benim ki dönmezdi. Ayrılık her ilişkiye iyi gelmiyor bence. Dediğim gibi önce yap elinden gelen herşeyi sonra akışına bırak.. Hayırlısıysa seninle olur zatenÇoğu kişi bi ayrıl hemen değerini anlar arar diyo ben böyle birşey yapmadan olsa keşke.. hep onun yanındayım gibisine hissettirmeye çalışıyorum sonuçta askere gitcek destek olucam ama bu seferde beni hiç kaybetmiycekmiş gibi korkmadan bağırıp çağırmasını,rahat olmasını istemem
bana da öyle dediler ama benim ki dönmezdi. Ayrılık her ilişkiye iyi gelmiyor bence. Dediğim gibi önce yap elinden gelen herşeyi sonra akışına bırak.. Hayırlısıysa seninle olur zaten
hb canım. .nasilsin?hoşgeldiiiiiiiiiiiin :)
Kız 1ay boyunca değiiik ilk bi kaç gün yada düz hesap ilk 1hafta.. Çok sıra oluyomuş bebeğim tlflarda bide kayıt işlemleri fln oluyomış ilk günler oyüzden.. Rabbim sabrını veriyo fıstığım sen hiç merak etmeneden daha fazla süremiyor peki? kız bir ay boyunca günde bi kaç dakikayla nasıl dayanırız
allah iyilik versin kuzumm bende iyiyim cok sukuur :)iyiyim çok şükür canım sen nasılsın
bitti tatlimmmmm :)Kuzucum bende iyiyim çok şükür nasıl olayım çalışmaya devamm
Of ya uzakmış yine tatlım ah keşke yakında olsalarmış
EneeeeeSizin bitmiş ya tamam daha ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?