2014 Yarenleri! :)

benim ki ağlamaz sanmıyorum uyuzdur biraz. Yok trip atmam canım aramıyor diye zaten :) herkes sevdiceğini arama peşinde olur tabii sıra çok olur benim planlarımda destek olma yönünde bakalım sabrımı zorlamazsa

Allah gönlüne göre versin canım benim verdiğini alabilirsin umarım :))

allah iyilik versin kuzumm bende iyiyim cok sukuur :)

bitti tatlimmmmm :)
Demetimmmmmmm seni çok özledim bebeğimmmmmnn
Öyleyse herşey çok güzel olucak fıstığım mmm Askerlik bnm aşkıma çok yaradıııı Aramızda acayip bi bağ oluştuu ve sevgimiz, ilişkimiz dahada güçlendiiii İnşallah sizinde öyle oluuuur

ay canım inşallah gerçi biz 7 aydır uzagız zatende aynı şehirde değiliz ama görüntülü falan konusuyoruz o bile yetiyo yada ayda 1 görüşmek. Elimizde ki de gidiyor. bizede yarar inşallaaahh

ay canım inşallah gerçi biz 7 aydır uzagız zatende aynı şehirde değiliz ama görüntülü falan konusuyoruz o bile yetiyo yada ayda 1 görüşmek. Elimizde ki de gidiyor. bizede yarar inşallaaahh
Askerde olunca dah farklı oluyo bebeğim.. Sivildeki gibi ayrı kalmıyosun.. En basitinden şimdi bile arayıp konuşabilirsin sevdiceğinle ama askere gittiğinde acenideyken öyle bi lüksün olmuyooo Ama neyseki bu durum kısa bi süreeee... ustaya geçince sokar tlf ozmn rahatlarsınız

o zamanda her istediğinde arayamaz ama dimi ustaya geçince yani. Kız bunlar napacaklar akşama kadar? bide sabah kaçta uyandırıyorlar ?

o zamanda her istediğinde arayamaz ama dimi ustaya geçince yani. Kız bunlar napacaklar akşama kadar? bide sabah kaçta uyandırıyorlar ?
Hihihihihihi kendimi gördüm kız sende Bende hep kızlara özelden msj atıp sorardım bu sorduklarının hepsini.. Bizim 5.30 ta uyandırıyolardı sanırım bebeğim.. Acemideyken sormuştum aşkitoya akşama kdr napıosunuz diye saçma sapan yaptırcak bişeyler buluyolar aşkm mutlaka demişti Acemilik yemin törenine hazırlıkla geçiyo zaten..

Ustaya geçtiğinde de her an her dakika arayanıyo tatlım.. Ne zmn müsait olursa ozmn arıyo.. Tabi o da saklı gizli

heheh kız napayım dedim ya aklımda bi ton soru var :) kız yazık o saatte uyandırılır mı erken uyuyolar o zaman? yemin töreni nasıl oluyo nerde oluyo peki?

heheh kız napayım dedim ya aklımda bi ton soru var :) kız yazık o saatte uyandırılır mı erken uyuyolar o zaman? yemin töreni nasıl oluyo nerde oluyo peki?
21.30da koğuuuuuş istirahata geeeeeççç diye bağırıyolarmış bebeğim Bizim yemin törenimiz alayın içinde açık havada bi alan vardı, sanırım gösteri alanı oluyo orası, orda olmuştu.. Harikaaaa ötesi bi duygu fıstığım gitme imkanın varsa sakın kaçırma bence.. Hayatı boyunca 1 defa olucak bişi sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…