2014 Yarenleri! :)

yani askerliği yaptıgı yerde mi oluyo öyleyse ta istanbula kadar gidemem ki

biliyolar canım tanıstılar da ama babam geniş değil bu konuda pek izin vermez
Anladım bebeğimmm.. Sağlık olsun yaa nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz sen sıkma canını lütfen.. Allahın izniyle rahat bi askerlik geçirir inşallah.. Bol bol dua et fıstığım tamammı? Ne zmn teslim olucak ? Hangi tarihte?

ediyorum canım şimdiden bi mucize olur da gidebilirim inşallah. 7 şubat Allahın izniyle canım

diyorum canım şimdiden bi mucize olur da gidebilirim inşallah. 7 şubat Allahın izniyle canım

diyorum canım şimdiden bi mucize olur da gidebilirim inşallah. 7 şubat Allahın izniyle canım
Rabbimin takdiri bebeğim hiç belli olmaz belki bakarsın baban ikna olur ve kayınvalideciğin ve kayınpederciğinle gidersin törene

Az kalmış fıstıkkkkkkk hadi bakalımmmmm.. Çok güzel anılar biriktitrirsiniz inşallah
ayyy 15 tatilde aşkımın yanına mı gtsem hıııı kızlar :)))))
Git tabi bebeğeeeem ordan eminönüne ikeayada gidersin seeeen Allaaaaah süpper olur vallaaaaa

Yaa hava nasıldır ordaki bilemedm :S bide tek gezmek istemyrm kaybolurum yanıma biri lazım :) askımın arkadaslarından bırıne yalvarrm artk goturun diyeee :))) ama martta gderm sanrm ben bı ucak bıletlerıne bakaym :)

Bilemedm belkiiii sora gıderm cunku mayısta gdcem bı oncesnde martta gderm heralde bi de :)
Kızım uaaa ozzmnda gidersin bu zamanda gidersin.. Ben önümüzdeki ayı iple çekiyorum:) allahın izniyle gidicemmmm önümüzdeki aydaaaa:)))) bundan snra her ay gidicem inşallah:)))

inşallah canım onlar dünden razılar götürmeye ahh ahh naz yapıyo bizimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…