- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ayyy hadi bakalım bebeğim inşallah güzel haberler alırsın ve bizede güzel haberler verirsinnnnngöksel dengesiz olduğu icin ask dolu mu olcak bilemiyorumbakalım arasinda komutanla izin icin konusucakti
inşallah bebeğim :)Ayyy hadi bakalım bebeğim inşallah güzel haberler alırsın ve bizede güzel haberler verirsinnnnn
yani askerliği yaptıgı yerde mi oluyo öyleyse ta istanbula kadar gidemem ki21.30da koğuuuuuş istirahata geeeeeççç diye bağırıyolarmış bebeğimBizim yemin törenimiz alayın içinde açık havada bi alan vardı, sanırım gösteri alanı oluyo orası, orda olmuştu.. Harikaaaa ötesi bi duygu fıstığım gitme imkanın varsa sakın kaçırma bence.. Hayatı boyunca 1 defa olucak bişi sonuçta..
Evet tatlım askerliği yaptığı yerde oluyo.. Ailesi gidicekse onlarla gitsen fıstık?yani askerliği yaptıgı yerde mi oluyo öyleyse ta istanbula kadar gidemem ki
istanbul çok uzak nasıl gideceğim annem? babam? ayy çok üzüldüm şuanEvet tatlım askerliği yaptığı yerde oluyo.. Ailesi gidicekse onlarla gitsen fıstık?
Tatlımmmmm üzülme lütfen nasipten öteye geçilmiyo.. Dur bakalım bi gitsin allahın izniyle.. Ailen bilmiyo mu ilişkinizi fıstık?istanbul çok uzak nasıl gideceğim annem? babam? ayy çok üzüldüm şuan
biliyolar canım tanıstılar da ama babam geniş değil bu konuda pek izin vermezTatlımmmmm üzülme lütfen nasipten öteye geçilmiyo.. Dur bakalım bi gitsin allahın izniyle.. Ailen bilmiyo mu ilişkinizi fıstık?
Anladım bebeğimmm.. Sağlık olsun yaa nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz sen sıkma canını lütfen.. Allahın izniyle rahat bi askerlik geçirir inşallah.. Bol bol dua et fıstığım tamammı?biliyolar canım tanıstılar da ama babam geniş değil bu konuda pek izin vermez
diyorum canım şimdiden bi mucize olur da gidebilirim inşallah. 7 şubat Allahın izniyle canımAnladım bebeğimmm.. Sağlık olsun yaa nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz sen sıkma canını lütfen.. Allahın izniyle rahat bi askerlik geçirir inşallah.. Bol bol dua et fıstığım tamammı?Ne zmn teslim olucak ? Hangi tarihte?
Canım sen nerelisin?
sorulur muuuuuu :) git tabiiayyy 15 tatilde aşkımın yanına mı gtsem hıııı kızlar :)))))
Rabbimin takdiri bebeğim hiç belli olmaz belki bakarsın baban ikna olur ve kayınvalideciğin ve kayınpederciğinle gidersin törenediyorum canım şimdiden bi mucize olur da gidebilirim inşallah. 7 şubat Allahın izniyle canım
Git tabi bebeğeeeem ordan eminönüne ikeayada gidersin seeeenayyy 15 tatilde aşkımın yanına mı gtsem hıııı kızlar :)))))
sorulur muuuuuu :) git tabii
10 yazıyo ya nickinde acaba didim balıkesirlimisin ondan sordum fıstıkbolu canım
Rabbimin takdiri bebeğim hiç belli olmaz belki bakarsın baban ikna olur ve kayınvalideciğin ve kayınpederciğinle gidersin törene
Az kalmış fıstıkkkkkkk hadi bakalımmmmm.. Çok güzel anılar biriktitrirsiniz inşallah
Git tabi bebeğeeeem ordan eminönüne ikeayada gidersin seeeenAllaaaaah süpper olur vallaaaaa
her fırsatı değerlendir bencee :)Bilemedm belkiiii sora gıderm cunku mayısta gdcem bı oncesnde martta gderm heralde bi de :)
Kızım uaaa ozzmnda gidersin bu zamanda gidersin.. Ben önümüzdeki ayı iple çekiyorum:) allahın izniyle gidicemmmm önümüzdeki aydaaaa:)))) bundan snra her ay gidicem inşallah:)))Bilemedm belkiiii sora gıderm cunku mayısta gdcem bı oncesnde martta gderm heralde bi de :)
inşallah canım onlar dünden razılar götürmeye ahh ahh naz yapıyo bizimkilerRabbimin takdiri bebeğim hiç belli olmaz belki bakarsın baban ikna olur ve kayınvalideciğin ve kayınpederciğinle gidersin törene
Az kalmış fıstıkkkkkkk hadi bakalımmmmm.. Çok güzel anılar biriktitrirsiniz inşallah
Git tabi bebeğeeeem ordan eminönüne ikeayada gidersin seeeenAllaaaaah süpper olur vallaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?