2014 Yarenleri! :)

Ahahahah yirim ben seni yaaa Doğru ama bebeğim koca istanbula bi başına gitme Bak bakalım uçak biletlerine bebeğimmmm.. Ordaki arkadaşlarınada söyle karşılasınlar seni aşkitonla buluşmanı sağlasınlar.. Bi işe yarasınlar canım aaaaaaa

saolsunlar yardımcı olurlar sıkıntı yok :) zaten benım tarıflerı gordukce senı ıstanbula transfer edelım bız dıolar bende gezmeye gelırım tabısııııı dıyrm :))

aslında 17 subat benım dogum gunum yanı beraber kutlasak da guzel olurdu ay bılemedm :)

saolsunlar yardımcı olurlar sıkıntı yok :) zaten benım tarıflerı gordukce senı ıstanbula transfer edelım bız dıolar bende gezmeye gelırım tabısııııı dıyrm :))
Ha şöyleeee işi bilicen işe gitmiycen beybimm yaaa:) varyaaaa bak gene senin tariflere dolayısıyla instagrama geliyoruz.. Sırf seni takip etmek için açacam len insta

:)) yok canım boluluyum ben
Soğuk olur bolu dimi kuzu
aslında 17 subat benım dogum gunum yanı beraber kutlasak da guzel olurdu ay bılemedm :)
Ben senin yerinde olsam giderdim bebeğim yaaa.. Tabii havalarada bağlı ozamana kdr kar buz olursa gîtmezsin.. Şu sıralar bahar gibi yaaaa süper gidiyo havalar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…