- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ayyyynen katılıyorummm fıstıkkk:))) kankeytommmm duy sesimiziiiiiii:))her fırsatı değerlendir bencee :)
kaçmaz bu fırsatlar canısııı :))Ayyyynen katılıyorummm fıstıkkk:))) kankeytommmm duy sesimiziiiiiii:))
Ahahahah yirim ben seni yaaaYaa hava nasıldır ordaki bilemedm :S bide tek gezmek istemyrm kaybolurum yanıma biri lazım :) askımın arkadaslarından bırıne yalvarrm artk goturun diyeee :))) ama martta gderm sanrm ben bı ucak bıletlerıne bakaym :)
Eeee kız evi naz evi diye boşuna dememişler bebeğim yaa:))inşallah canım onlar dünden razılar götürmeye ahh ahh naz yapıyo bizimkiler
10 yazıyo ya nickinde acaba didim balıkesirlimisin ondan sordum fıstık
Ahahahah yirim ben seni yaaaDoğru ama bebeğim koca istanbula bi başına gitme Bak bakalım uçak biletlerine bebeğimmmm.. Ordaki arkadaşlarınada söyle karşılasınlar seni aşkitonla buluşmanı sağlasınlar.. Bi işe yarasınlar canım aaaaaaa
hiç sorma canım valla aynen öyleymiş :)Eeee kız evi naz evi diye boşuna dememişler bebeğim yaa:))
Ahahahah yirim ben seni yaaaDoğru ama bebeğim koca istanbula bi başına gitme Bak bakalım uçak biletlerine bebeğimmmm.. Ordaki arkadaşlarınada söyle karşılasınlar seni aşkitonla buluşmanı sağlasınlar.. Bi işe yarasınlar canım aaaaaaa
Ha şöyleeee işi bilicen işe gitmiycen beybimm yaaa:) varyaaaa bak gene senin tariflere dolayısıyla instagrama geliyoruz.. Sırf seni takip etmek için açacam len instasaolsunlar yardımcı olurlar sıkıntı yok :) zaten benım tarıflerı gordukce senı ıstanbula transfer edelım bız dıolar bende gezmeye gelırım tabısııııı dıyrm :))
soyadı ne ben takip edeyimHa şöyleeee işi bilicen işe gitmiycen beybimm yaaa:) varyaaaa bak gene senin tariflere dolayısıyla instagrama geliyoruz.. Sırf seni takip etmek için açacam len insta
Soğuk olur bolu dimi kuzu:)) yok canım boluluyum ben
Ben senin yerinde olsam giderdim bebeğim yaaa.. Tabii havalarada bağlı ozamana kdr kar buz olursa gîtmezsin.. Şu sıralar bahar gibi yaaaa süper gidiyo havalar:)aslında 17 subat benım dogum gunum yanı beraber kutlasak da guzel olurdu ay bılemedm :)
Yaaa hain dom dom sendede mi var bu instagrm meretindensoyadı ne ben takip edeyimsenin yerine :)
eviiit kız seviyom ben :)Yaaa hain dom dom sendede mi var bu instagrm meretinden
Ha şöyleeee işi bilicen işe gitmiycen beybimm yaaa:) varyaaaa bak gene senin tariflere dolayısıyla instagrama geliyoruz.. Sırf seni takip etmek için açacam len insta
soyadı ne ben takip edeyimsenin yerine :)
Kuşummmmmm inşallah gelebilirrrr koca danannnnnGel sarılıp ağlayalım bitanemmmmmmm
eviiit kız seviyom ben :)
Damlammm nerelerdesin sen kuşuuuuuum? Annen nasıl oldu?Kizlarr
Bebegm sorma basima neper geldi annem iyi cok sukur bebegim ya sen naslsnDamlammm nerelerdesin sen kuşuuuuuum? Annen nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?