facebbok insta kk :))Ben sevmîyommm.. Tek sosyal medya şeyim bu kadınlar kulübü
Yeni misn cnm sen:)facebbok insta kk :))
Bnm güzeller güzeli sarı bomba yeşommmm olsun beee kuzuuummm sağlık olsun.. Şimdiye kdr nasıl dayandıysanız az daha sıkıcanız dişiniziiîi.. Geçicek allahın izniyle bahar gelince hooop gelsin koca danaaaaaYine izin alamadık.. Ben iyice alıştım beklemeye ama o çok üzüldüağlayalımmm denizmmmm fıstğımmmm
evet canım dünden beri buralardayım :)Yeni misn cnm sen:)
basagimmmmmmdemetimmmm
denizimmm bitanemmm bende seni cok ozledimm balimmDemetimmmmmmm seni çok özledim bebeğimmmmmnn
Öyleyse herşey çok güzel olucak fıstığım mmmAskerlik bnm aşkıma çok yaradıııı Aramızda acayip bi bağ oluştuu ve sevgimiz, ilişkimiz dahada güçlendiiii İnşallah sizinde öyle oluuuur
Neler geldiiiiii noldu kıııııızxxz merak ettim ben seni zatiiiiii.. Ben iyim allaha şükür bni boşver sen..Bebegm sorma basima neper geldi annem iyi cok sukur bebegim ya sen naslsn
Tanisalm o zaman:) ben damla adanalym askerim kasim 4de gitti anlara etimesguttaydi acemiligi. Simdi kirklarelinde sen? :)evet canım dünden beri buralardayım :)
Demetim sende hos geldin kuzum naslsnYeni gelen fistiklar hosgeldiniz :) allah sizede sabir versinn insallah bi cogumuzun cektiklerini sizler cekmezsiniz
hosbulduk damlammm iyiyim cok sukur canim nolsun istee :) sen nasilsin bebegm annen daha iyi demiiDemetim sende hos geldin kuzum naslsn
Tam yatıcağım zaman karşılaştık nihayeeeetbasagimmmmmm
denizimmm bitanemmm bende seni cok ozledimm balimm
hoşbulduk canım amiiiiiiiiiiin :)Yeni gelen fistiklar hosgeldiniz :) allah sizede sabir versinn insallah bi cogumuzun cektiklerini sizler cekmezsiniz
ben mersinden sevgi 7 şubatta istanbula gidiyor uzun dönemm :)Tanisalm o zaman:) ben damla adanalym askerim kasim 4de gitti anlara etimesguttaydi acemiligi. Simdi kirklarelinde sen? :)
Boncuk gözüm yeni arkadaşlarımız geldiiiiii yaaaTanisalm o zaman:) ben damla adanalym askerim kasim 4de gitti anlara etimesguttaydi acemiligi. Simdi kirklarelinde sen? :)
ALLAH iglik versin kuzum ya dun abim is cikisi seni alim bi yemek yeriz dedi nyse cktk eve gelrken isiklarda durduk onumzde bi aeaba vardi bayan kullanyordu donus yapck sinyal vermedi abimde arbya vurdu bende emnyt kemerni takmamstm kafm kabuta bi carpti sisti kanadi az cok sukr pek onmli bse yok ama iste anca gelebldm yaninza:)Neler geldiiiiii noldu kıııııızxxz merak ettim ben seni zatiiiiii.. Ben iyim allaha şükür bni boşver sen..
evet balimm sonundaa :) bende iyiyimm kuzummm iste tatli telaslar basladi su eksik bu eksik :)Tam yatıcağım zaman karşılaştık nihayeeeetNasılsın fıstığıııııım?
:) memnun oldum tatlimm bende demet 23 yasinda belcikada yasiyorumhoşbulduk canım amiiiiiiiiiiin :)
Bnm hastaneden bi meslektaşım var anamurlu kız :) çok severim o arkadaşımı:)ben mersinden sevgi 7 şubatta istanbula gidiyor uzun dönemm :)
Yeni gelen fistiklar hosgeldiniz :) allah sizede sabir versinn insallah bi cogumuzun cektiklerini sizler cekmezsiniz
Cok sevndm denizm buna hahaha:)Boncuk gözüm yeni arkadaşlarımız geldiiiiii yaaa
anaaaALLAH iglik versin kuzum ya dun abim is cikisi seni alim bi yemek yeriz dedi nyse cktk eve gelrken isiklarda durduk onumzde bi aeaba vardi bayan kullanyordu donus yapck sinyal vermedi abimde arbya vurdu bende emnyt kemerni takmamstm kafm kabuta bi carpti sisti kanadi az cok sukr pek onmli bse yok ama iste anca gelebldm yaninza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?