Memnun oldm cnm safak kac:)ben mersinden sevgi 7 şubatta istanbula gidiyor uzun dönemm :)
ALLAH iglik versin kuzum ya dun abim is cikisi seni alim bi yemek yeriz dedi nyse cktk eve gelrken isiklarda durduk onumzde bi aeaba vardi bayan kullanyordu donus yapck sinyal vermedi abimde arbya vurdu bende emnyt kemerni takmamstm kafm kabuta bi carpti sisti kanadi az cok sukr pek onmli bse yok ama iste anca gelebldm yaninza:)
Kiz hic takmam ben ya dusunemedm abmde o kdr dedi bana tak dieanaaao kemmmerrr neden takilmiyorrrrr
Sagol kusum 9 canliym kz bana bsey olmaz haha smdi iyi sukur indi sislik :)(( kuşum yaaa çok geçmiş olsunnn şimdi iyisin dimi uffff çok üzüldüm yaaa (
Damla kız daha gitmedi arkadaşların sevdicekleri.. kıza şafak kaç diye soruyon allah seni neetmesinCok sevndm denizm buna hahaha:)
bende memnun olduummevet balimm sonundaa :) bende iyiyimm kuzummm iste tatli telaslar basladi su eksik bu eksik :)
:) memnun oldum tatlimm bende demet 23 yasinda belcikada yasiyorum
Damla kız daha gitmedi arkadaşların sevdicekleri.. kıza şafak kaç diye soruyon allah seni neetmesinCok sevndm denizm buna hahaha:)
7 şubatta gidiyooorMemnun oldm cnm safak kac:)
merkezdeyim bende mezitli :)Bnm hastaneden bi meslektaşım var anamurlu kız :) çok severim o arkadaşımı:)
Hi gitmedimi kz ben gitti sanyrm hahahaDamla kız daha gitmedi arkadaşların sevdicekleri.. kıza şafak kaç diye soruyon allah seni neetmesin
Ay tatlm k.bakma oyle diynce bn gitti sandm gozuni ac kapa g e cer ciddym tek 300ler gecmio ama gercekci olmak gerekrse ama 200ler hemen gecer7 şubatta gidiyooor365..
Ayyyy ne güzel bebeğimmmm çok heycan vericiiiiii:))evet balimm sonundaa :) bende iyiyimm kuzummm iste tatli telaslar basladi su eksik bu eksik :)
:) memnun oldum tatlimm bende demet 23 yasinda belcikada yasiyorum
aynen tanışamadık bi türlü :)
180lerdeyiz canım takılıp kaldık :) bi geçmek bilmiyor mübarek :) sizin ne kadar kaldı
Sizin konuşmalarınıza bayılıyorum ben tatlım yaaa:) bastıra bastıra geliyorrlar gidiyorrlar diye diye çok güzel konuşuyosunuz:)merkezdeyim bende mezitli :)
valla hiç geçmeyecek gibi geliyor ama beklemek tek çareeAy tatlm k.bakma oyle diynce bn gitti sandm gozuni ac kapa g e cer ciddym tek 300ler gecmio ama gercekci olmak gerekrse ama 200ler hemen gecer
Eveeeeet kafadaki şişliğin etkileri devam ediyooooo :) hahahahahaha:) şaka bebeğim şaka:)Hi gitmedimi kz ben gitti sanyrm hahaha
canım mersin şivem yok ama benim aslen urfalıyım 1 yasında buraya gelmişiz :)Sizin konuşmalarınıza bayılıyorum ben tatlım yaaa:) bastıra bastıra geliyorrlar gidiyorrlar diye diye çok güzel konuşuyosunuz:)
Bak bnde gecmz diyordum 284 olduk gene cok ama mecbr :) oylede bylede gececekvalla hiç geçmeyecek gibi geliyor ama beklemek tek çaree(
Hişşşşşt olumsuz düşünmek yooooıokvalla hiç geçmeyecek gibi geliyor ama beklemek tek çaree(
He kz dogru beynm durmus benim kafa gidik oldu anam hahahaEveeeeet kafadaki şişliğin etkileri devam ediyooooo :) hahahahahaha:) şaka bebeğim şaka:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?