2014 Yarenleri! :)

canım mersin şivem yok ama benim aslen urfalıyım 1 yasında buraya gelmişiz :)
Urfalıyaaaam ezeldeeeen urfalıyam ezeldeeeeen Anladım cınııııımmmm..
Bak bnde gecmz diyordum 284 olduk gene cok ama mecbr :) oylede bylede gececek
bebişşşş bizim şafak atarsa 267 izinleri çıkardık biz.. İznegeldiğinde saymıycam şafak yaa Böylesi daha güzel

Urfalıyaaaam ezeldeeeen urfalıyam ezeldeeeeen Anladım cınııııımmmm..

bebişşşş bizim şafak atarsa 267 izinleri çıkardık biz.. İznegeldiğinde saymıycam şafak yaa Böylesi daha güzel
MASSALLAH balim hemen gecio yaa ben hepsini sayiyorm kuzum 284 uzulemmi sevinemmi kararszm

Kiz hic takmam ben ya dusunemedm abmde o kdr dedi bana tak die
olmaz tatlim hepp tak lutfenn ben kemersiz hic bi yere gitmem gecmis olsun kuzuum
Ayyyy ne güzel bebeğimmmm çok heycan vericiiiiii:))
sorma beebgimm cokkk yaa :) erdiyle bulusabilmek icin hep birilerine sormak zorundaydim okadar stres oluyoduk ki erdiyle bu gelisimizde kimseyi katmicaz araya dedim kendi capimizda bulusabilirsek bulusucaz insallah dedim erdi de aynen dedi oda bikti artik.. kuzenim istanbula tasinmisti 6 ay once onun karisi dedi ki bugun sen bize geliyo gibi yapip bulusursun erdiyle dedi :) kiz allahim bi kapiyi kapatiyo ama baska kapilar aciyo cok sukurr :)

Basima geldi ya tatlm takarim artk hep bebegim sagol demetim benim:)

Ufak kaza fusncum abm ondeki arbaya carpti bnm kafa kaputa gum etti kemer takmaynca m malum:) smdi iyiym cok sukur ama

yaaaaa kuzuuuu Allah'tan başka bir şey olmadı bebem yaa kıyamam sana ders olmuştur sana kemer takmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…