Allah kavuştursun canım benimBak bnde gecmz diyordum 284 olduk gene cok ama mecbr :) oylede bylede gececek
AMIN canim benim cumlemizi Kavustursun zaman su gbi gecsin INSALLAHAllah kavuştursun canım benim
zaten 300ler geçene kadaaaarHişşşşşt olumsuz düşünmek yooooıokGeçiyo allahın izniyleeee.. 300ler azıcık sıkıcı oluyo ama ben 200lerin nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum bîleeee
amin canım amiiinnnAMIN canim benim cumlemizi Kavustursun zaman su gbi gecsin INSALLAH
Urfalıyaaaam ezeldeeeen urfalıyam ezeldeeeeencanım mersin şivem yok ama benim aslen urfalıyım 1 yasında buraya gelmişiz :)
bebişşşş bizim şafak atarsa 267 izinleri çıkardık biz.. İznegeldiğinde saymıycam şafak yaaBak bnde gecmz diyordum 284 olduk gene cok ama mecbr :) oylede bylede gececek
Kiz denizos 284 oldu bzm vay beezaten 300ler geçene kadaaaarsabrın sonu selamet inşallah canım
MASSALLAH balim hemen gecio yaa ben hepsini sayiyorm kuzum 284 uzulemmi sevinemmi kararszmUrfalıyaaaam ezeldeeeen urfalıyam ezeldeeeeenAnladım cınııııımmmm..
bebişşşş bizim şafak atarsa 267 izinleri çıkardık biz.. İznegeldiğinde saymıycam şafak yaaBöylesi daha güzel
Geçiyo begeğim geçiyo sen güzel gönlünü ferah tut:)zaten 300ler geçene kadaaaarsabrın sonu selamet inşallah canım
Geçiyo begeğim geçiyo sen güzel gönlünü ferah tut:)zaten 300ler geçene kadaaaarsabrın sonu selamet inşallah canım
olmaz tatlim hepp tak lutfenn ben kemersiz hic bi yere gitmemKiz hic takmam ben ya dusunemedm abmde o kdr dedi bana tak die
sorma beebgimm cokkk yaa :) erdiyle bulusabilmek icin hep birilerine sormak zorundaydim okadar stres oluyoduk ki erdiyle bu gelisimizde kimseyi katmicaz araya dedim kendi capimizda bulusabilirsek bulusucaz insallah dedim erdi de aynen dedi oda bikti artik.. kuzenim istanbula tasinmisti 6 ay once onun karisi dedi ki bugun sen bize geliyo gibi yapip bulusursun erdiyle dedi :) kiz allahim bi kapiyi kapatiyo ama baska kapilar aciyo cok sukurr :)Ayyyy ne güzel bebeğimmmm çok heycan vericiiiiii:))
Basima geldi ya tatlm takarim artk hep bebegim sagol demetim benim:)olmaz tatlim hepp tak lutfenn ben kemersiz hic bi yere gitmemgecmis olsun kuzuum
sorma beebgimm cokkk yaa :) erdiyle bulusabilmek icin hep birilerine sormak zorundaydim okadar stres oluyoduk ki erdiyle bu gelisimizde kimseyi katmicaz araya dedim kendi capimizda bulusabilirsek bulusucaz insallah dedim erdi de aynen dedi oda bikti artik.. kuzenim istanbula tasinmisti 6 ay once onun karisi dedi ki bugun sen bize geliyo gibi yapip bulusursun erdiyle dedi :) kiz allahim bi kapiyi kapatiyo ama baska kapilar aciyo cok sukurr :)
Hayirsiiiiz kaza yaptm kz yazmynda hicHoşgeldinizzzz 95/1 şuabet yarenlerrrriiiii
Basima geldi ya tatlm takarim artk hep bebegim sagol demetim benim:)
Aynı hesap aslında bebeğim beee:) aynı vakitlerde kavuşucaz sevdiceklere.. Haticeye diğil neticeye bakalım:) ama öyle yada böyle geçiyo şu zaman:))))MASSALLAH balim hemen gecio yaa ben hepsini sayiyorm kuzum 284 uzulemmi sevinemmi kararszm
Hayirsiiiiz kaza yaptm kz yazmynda hic
tey tey teyUrfalıyaaaam ezeldeeeen urfalıyam ezeldeeeeenAnladım cınııııımmmm..
bebişşşş bizim şafak atarsa 267 izinleri çıkardık biz.. İznegeldiğinde saymıycam şafak yaaBöylesi daha güzel
Ufak kaza fusncum abm ondeki arbaya carpti bnm kafa kaputa gum etti kemer takmaynca m malum:) smdi iyiym cok sukur amanoldu kiiii kuzuuu
bakalım canım inşallah su gibi geçerGeçiyo begeğim geçiyo sen güzel gönlünü ferah tut:)
Ufak kaza fusncum abm ondeki arbaya carpti bnm kafa kaputa gum etti kemer takmaynca m malum:) smdi iyiym cok sukur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?