2014 Yarenleri! :)

Aynen öyle bitanemmmm rabbim bi kolaylık sağlıyo çok şükür:) gamzeydi dimi kuzeninin eşi? Sağolsunnn gamzecikkk:) iyiki var:) hiç kimseyi takmayın yaa ikiniz çok daha güzel ve özel vakit geçirirsiniz:)

Aynen balim cok sukur:) kuzum seninki hangi ayda gelck izne bnmki nisanda gelmeyi dusunyor
Bebeğim benimki ramazanda gelicek hem bayramı beraber geçiricez hemde tatile çıkıcaz allah nasip ederse:) kalanınıda son zamana bırakıcak.. Öyle konuştuk yani.. buarada geçen hafta ben burdura gittim aşkitomun yanınaaaaaaa:) senin haberin varmıydı kuşum:)))

İnan ki sizleri gözlerimiz çok aradı tatlım :)) gelmenizi çoık bekledik :)) nasılsın dicem de duygularunı biliyorum az çok değil çoook çoook anlıyorum :) Allah yar ve yardımcınız olsun..
tabi biz geldik sizin şafaklar azaldı dimiiiiii :) amin canım cümlemizin inşallah

Benim güzel füsunummmmm sana asık surat hiç yakımşıyoooo.. gel bi sarılalıııımmmm Özledim kız seniiiiiii..nasılsınnn iyimisin fıstığımmm?

ahhh ahhh şu tatlı dilin yok mu kuzu hemencik kandırıyon insanı bir tribale bağlatmadın beni güzel denizim iyiyimm çok şükür sen nasılsın ballım? işler güçler nasıl? şafak saymakla barıştın mıı :)

Hayirlisi olsun bebegim iyi dusunmus. Bayramdada burda.olur ksmet olrsa dedgn gbi. Kiz askolsun haberm var tabi andam z ye hatta dikkat et dedm giderken hatta uyuyamazsn sen smdi heycndn dedm ama.uyu uyknu al dedm snra sen anlttn otogara varmaya yakn zaman gecmedi bi trlu die haberm var kusum iyi yapmssn gitmekle:)

yaaaaa kuzuuuu Allah'tan başka bir şey olmadı bebem yaa kıyamam sana ders olmuştur sana kemer takmamak
Sagol balim aynem ya sorma dha takrm hep:) bnm numarada gitti sznle whatsptn msjlasmyrm yengm dedi ver hattni ben kullanm die verdm kendsne:))

Aynen öyle bitanemmmm rabbim bi kolaylık sağlıyo çok şükür:) gamzeydi dimi kuzeninin eşi? Sağolsunnn gamzecikkk:) iyiki var:) hiç kimseyi takmayın yaa ikiniz çok daha güzel ve özel vakit geçirirsiniz:)
evet bebegimm cok sukur :) eveeet gamze esasli kiz yaa allah razi olsun :)

Sagol balim aynem ya sorma dha takrm hep:) bnm numarada gitti sznle whatsptn msjlasmyrm yengm dedi ver hattni ben kullanm die verdm kendsne:))

Niye senin hattını aldı kuzu? :S yeni hat alsın bizi ayırdıııı demeeekkk ( :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…