bakalım canım inşallah su gibi geçer
hoşbulduuuuukkkHoşgeldinizzzz 95/1 şuabet yarenlerrrriiiii
Aynen balim cok sukur:) kuzum seninki hangi ayda gelck izne bnmki nisanda gelmeyi dusunyorAynı hesap aslında bebeğim beee:) aynı vakitlerde kavuşucaz sevdiceklere.. Haticeye diğil neticeye bakalım:) ama öyle yada böyle geçiyo şu zaman:))))
Aynen öyle bitanemmmm rabbim bi kolaylık sağlıyo çok şükür:) gamzeydi dimi kuzeninin eşi? Sağolsunnn gamzecikkk:) iyiki var:) hiç kimseyi takmayın yaa ikiniz çok daha güzel ve özel vakit geçirirsiniz:)olmaz tatlim hepp tak lutfenn ben kemersiz hic bi yere gitmemgecmis olsun kuzuum
sorma beebgimm cokkk yaa :) erdiyle bulusabilmek icin hep birilerine sormak zorundaydim okadar stres oluyoduk ki erdiyle bu gelisimizde kimseyi katmicaz araya dedim kendi capimizda bulusabilirsek bulusucaz insallah dedim erdi de aynen dedi oda bikti artik.. kuzenim istanbula tasinmisti 6 ay once onun karisi dedi ki bugun sen bize geliyo gibi yapip bulusursun erdiyle dedi :) kiz allahim bi kapiyi kapatiyo ama baska kapilar aciyo cok sukurr :)
hoşbulduuuuukkk
Aynen öyle bitanemmmm rabbim bi kolaylık sağlıyo çok şükür:) gamzeydi dimi kuzeninin eşi? Sağolsunnn gamzecikkk:) iyiki var:) hiç kimseyi takmayın yaa ikiniz çok daha güzel ve özel vakit geçirirsiniz:)
Bebeğim benimki ramazanda gelicek hem bayramı beraber geçiricez hemde tatile çıkıcaz allah nasip ederse:) kalanınıda son zamana bırakıcak.. Öyle konuştuk yani.. buarada geçen hafta ben burdura gittim aşkitomun yanınaaaaaaa:) senin haberin varmıydı kuşum:)))Aynen balim cok sukur:) kuzum seninki hangi ayda gelck izne bnmki nisanda gelmeyi dusunyor
tabi biz geldik sizin şafaklar azaldı dimiiiiii :) amin canım cümlemizin inşallahİnan ki sizleri gözlerimiz çok aradı tatlım :)) gelmenizi çoık bekledik :)) nasılsın dicem de duygularunı biliyorum az çok değil çoook çoook anlıyorum :) Allah yar ve yardımcınız olsun..
Benim güzel füsunummmmm sana asık surat hiç yakımşıyoooo.. gel bi sarılalıııımmmm
tabi biz geldik sizin şafaklar azaldı dimiiiiii :) amin canım cümlemizin inşallah
seni gidi seniiiiii :) amin canım inşallahahhh ahhh şuan dertlerime tercüman oldun tatlım aynen öylee :) Allahh sizinde şafaklarınzı hızlı geçirsin inşallahhhh :)
Benim güzel füsunummmmm sana asık surat hiç yakımşıyoooo.. gel bi sarılalıııımmmmÖzledim kız seniiiiiii..nasılsınnn iyimisin fıstığımmm?
seni gidi seniiiiii :) amin canım inşallah
Hayirlisi olsun bebegim iyi dusunmus. Bayramdada burda.olur ksmet olrsa dedgn gbi. Kiz askolsun haberm var tabi andam z ye hatta dikkat et dedm giderken hatta uyuyamazsn sen smdi heycndn dedm ama.uyu uyknu al dedm snra sen anlttn otogara varmaya yakn zaman gecmedi bi trlu die haberm var kusum iyi yapmssn gitmekle:)Bebeğim benimki ramazanda gelicek hem bayramı beraber geçiricez hemde tatile çıkıcaz allah nasip ederse:) kalanınıda son zamana bırakıcak.. Öyle konuştuk yani.. buarada geçen hafta ben burdura gittim aşkitomun yanınaaaaaaa:) senin haberin varmıydı kuşum:)))
Sagol balim aynem ya sorma dha takrm hep:) bnm numarada gitti sznle whatsptn msjlasmyrm yengm dedi ver hattni ben kullanm die verdm kendsne:))yaaaaa kuzuuuuAllah'tan başka bir şey olmadı bebem yaa kıyamam sana ders olmuştur sana kemer takmamak
istanbul canım :) senin askerin nerde?Nereye gidiyor askerin? :)
evet bebegimm cok sukur :) eveeet gamze esasli kiz yaa allah razi olsun :)Aynen öyle bitanemmmm rabbim bi kolaylık sağlıyo çok şükür:) gamzeydi dimi kuzeninin eşi? Sağolsunnn gamzecikkk:) iyiki var:) hiç kimseyi takmayın yaa ikiniz çok daha güzel ve özel vakit geçirirsiniz:)
Sagol balim aynem ya sorma dha takrm hep:) bnm numarada gitti sznle whatsptn msjlasmyrm yengm dedi ver hattni ben kullanm die verdm kendsne:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?