- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Oyyyy yirim ben seniiiiahhh ahhh şu tatlı dilin yok mu kuzu hemencik kandırıyon insanı bir tribale bağlatmadın benigüzel denizim iyiyimm çok şükür sen nasılsın ballım? işler güçler nasıl? şafak saymakla barıştın mıı :)
istanbul canım :) senin askerin nerde?
acemi orda da usta nerde olur bilmem. ben mersindeyim canımanaammm süper :) sen nerede oturuyorsun peki tatlım?
Benim askerim Kütahya da canım :)
Oyyyy yirim ben seniiiiİyiyim çok şükür bitanemmmm.. Şafak saymakla acayiiip barıştımmmmm bebeğim şafağım gözüme çok hoş görünmeye başladııı İşler güçlerde iyi fıstığımmm bugün gelmeyen hastalarım oldu oyüzden rahat bi gündü Sen nasılsıııın? Nasıl gidiyo îşler? Plakalara çok az kaldı dimîiiiiiii
Kusum msj attm ya size hattimi degisecm die ztn hem kntrlrm gidiodu hem can dedi degis erkek kuznlerine verme yeni hattini aldgnda nyse bnm yengmde turkcll kullanyordu yeni hat alckti bnm hat turkclden vodafone gecis yaptm kendi dedi almym yeni hat seninkini ver yeni hattida bn sna alrm dedi yok bn alrm ddm fln yeni hat alnca vercm size numarmi bebis:)Niye senin hattını aldı kuzu? :S yeni hat alsın bizi ayırdıııı demeeekkk( :'(
acemi orda da usta nerde olur bilmem. ben mersindeyim canım
Eneeeee doğru yaaaaaHayirlisi olsun bebegim iyi dusunmus. Bayramdada burda.olur ksmet olrsa dedgn gbi. Kiz askolsun haberm var tabi andam z ye hatta dikkat et dedm giderken hatta uyuyamazsn sen smdi heycndn dedm ama.uyu uyknu al dedm snra sen anlttn otogara varmaya yakn zaman gecmedi bi trlu die haberm var kusum iyi yapmssn gitmekle:)
Kusum msj attm ya size hattimi degisecm die ztn hem kntrlrm gidiodu hem can dedi degis erkek kuznlerine verme yeni hattini aldgnda nyse bnm yengmde turkcll kullanyordu yeni hat alckti bnm hat turkclden vodafone gecis yaptm kendi dedi almym yeni hat seninkini ver yeni hattida bn sna alrm dedi yok bn alrm ddm fln yeni hat alnca vercm size numarmi bebis:)
inşallah canımm. gidebilecegimi çok sanmıyorum ama bakalım kısmetİnşallah acemisi gibi güzel bir yer çıkar canım :) hmmm mersinde uzak baya biartık uçuşlar sizi beklerr :)
inşallah canımm. gidebilecegimi çok sanmıyorum ama bakalım kısmet
Allah kolaylık versin bitanem yaaa:) yarın gündüz ben işteyken sen evinde olucaksın fıstığımmmm:)ihihihihih yiii bini) ooohhh iyi kuzu şafakla barıştuysan azaldı demekki ben şuan işteyim çalışıyorum ne yazıkkiii işler güçler Allah'tan çok yoğun değil Evet bebeğimmmm çok şükürr az kaldııııı
Yaaaaa vermeeeeeKusum msj attm ya size hattimi degisecm die ztn hem kntrlrm gidiodu hem can dedi degis erkek kuznlerine verme yeni hattini aldgnda nyse bnm yengmde turkcll kullanyordu yeni hat alckti bnm hat turkclden vodafone gecis yaptm kendi dedi almym yeni hat seninkini ver yeni hattida bn sna alrm dedi yok bn alrm ddm fln yeni hat alnca vercm size numarmi bebis:)
Allah kolaylık versin bitanem yaaa:) yarın gündüz ben işteyken sen evinde olucaksın fıstığımmmm:)ihihihihih yiii bini) ooohhh iyi kuzu şafakla barıştuysan azaldı demekki ben şuan işteyim çalışıyorum ne yazıkkiii işler güçler Allah'tan çok yoğun değil Evet bebeğimmmm çok şükürr az kaldııııı
Yaaaaa vermeeeeeKusum msj attm ya size hattimi degisecm die ztn hem kntrlrm gidiodu hem can dedi degis erkek kuznlerine verme yeni hattini aldgnda nyse bnm yengmde turkcll kullanyordu yeni hat alckti bnm hat turkclden vodafone gecis yaptm kendi dedi almym yeni hat seninkini ver yeni hattida bn sna alrm dedi yok bn alrm ddm fln yeni hat alnca vercm size numarmi bebis:)
bizimkiler müsade etmezlerhmmmm neden ki canım
Hahaha kz ben carptm.kafayi kafa.gidik sanada bulastrdmherlde hahaha saka yapiom denizm bak annemde uyu dinlendr basini dedi sizi bilio ya girdgmi biliyor dedm artk kzlara bi gorunim ozledm die bnden selam syle hepsine ALLAH onlarida tez vakitte kavustrsun dio bebegm opuyorm smdi uyuym dnlenm yarn gene gelrm kuzum hadi.iyi geceler ALLAH RAHATLK VERSIN opuyorum hepinizi demetim senide fisunm senide yeni gelen yarencik senide sevgicim iyi geceler hepnze:)Eneeeee doğru yaaaaaKız sen mi kafayı çarptın arabada ben mi belli değil O günün heycanıyla unutmuşm kızzz bi kaç gündürde giremiyosun ya sen ondan sanki konuşmadık gibi geldi Seviyom seni yaaa
Hahaha kusim untrmym bak kafmi carptm gene girdm nete sizi ozledm diye hehe :)Allah kolaylık versin bitanem yaaa:) yarın gündüz ben işteyken sen evinde olucaksın fıstığımmmm:)
Yaaaaa vermeeeeeSnra bizi unutuyosun damla hanım
Sorma.balim hepsinin kafasi gidik askerde pskljileri bozulms kz defisim dedm bende hatti kavga etmsn benle die .d.dyok yavrum onu gördüm zati dee neyse isabetli olmuş o vakit :)) Benimki de takmış benim hatta gelince değiştirecekmiş o da diyo kimseye vermicen dedim zaten öyle herkes bilmiyor ki amaaan yaa psikolojisi gitti yine benmkinin
Allah rahatlık versin bitanemmmm rüyanda CANını gör inşallah.. Anneciğininde ellerinden öpüyorumçok slm söyleHahaha kz ben carptm.kafayi kafa.gidik sanada bulastrdmherlde hahaha saka yapiom denizm bak annemde uyu dinlendr basini dedi sizi bilio ya girdgmi biliyor dedm artk kzlara bi gorunim ozledm die bnden selam syle hepsine ALLAH onlarida tez vakitte kavustrsun dio bebegm opuyorm smdi uyuym dnlenm yarn gene gelrm kuzum hadi.iyi geceler ALLAH RAHATLK VERSIN opuyorum hepinizi demetim senide fisunm senide yeni gelen yarencik senide sevgicim iyi geceler hepnze:)
Olumsuz düşünme fıstığımmmmm önce bi allahın izniyle sağ salim gitsinnn askere, ondan snra allah kerim :)bizimkiler müsade etmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?