- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
kalp kalbe karsiymis :) uyuyalim beraber kusumlaa ohhh gel kiz sarildim sanaGüzellikler ben yatıyorum artıkkkkk :) hepinizi tek tek öpüyorummmm iyi geceler fıstıklarr rüyalarımızda sevdiceklerimizi görelim inşallah :)
aynen canım bakalım inşallah. Huysuz bizimki biraz offf gözümde büyüyyor :)Olumsuz düşünme fıstığımmmmm önce bi allahın izniyle sağ salim gitsinnn askere, ondan snra allah kerim :)
iyi geceler canım :)Güzellikler ben yatıyorum artıkkkkk :) hepinizi tek tek öpüyorummmm iyi geceler fıstıklarr rüyalarımızda sevdiceklerimizi görelim inşallah :)
Bnm güzeller güzeli sarı bomba yeşommmm olsun beee kuzuuummm sağlık olsun.. Şimdiye kdr nasıl dayandıysanız az daha sıkıcanız dişiniziiîi.. Geçicek allahın izniyle bahar gelince hooop gelsin koca danaaaaa
Allah kolaylık versin bitanem yaaa:) yarın gündüz ben işteyken sen evinde olucaksın fıstığımmmm:)
Yaaaaa vermeeeeeSnra bizi unutuyosun damla hanım
Allah kolaylık versin bitanem yaaa:) yarın gündüz ben işteyken sen evinde olucaksın fıstığımmmm:)
Yaaaaa vermeeeeeSnra bizi unutuyosun damla hanım
bizimkiler müsade etmezler
Sorma.balim hepsinin kafasi gidik askerde pskljileri bozulms kz defisim dedm bende hatti kavga etmsn benle die .d.d
Günaydınlar güzel yarenler:))
Iyiyim canm çok şükür sen nasılsın :)günaydın canımm...nasılsın..
o olabilir canımda çalışmıyorum iş bulamamdım maddi açıdanda sorun iş bulsam o zamana bahane bulurdum da işimde yokÖylede kuzum Cumartesi günü sınava giricem Aboooben sınavdaykene sen yatarsın:))
Hmmm doğru aile Faktörü Var birdeÇalışıyor musun? Işe gidiyorum diye gidersin yada arkadaşla kalırım dersin:) daha gitmeden yanına gitme planları yapıyoruz ))
Sen sevdicekle kavga ettin diye mi hattını değştirtiyor kuzu anlamadım
o olabilir canımda çalışmıyorum iş bulamamdım maddi açıdanda sorun iş bulsam o zamana bahane bulurdum da işimde yokgerçi yemin törenine annesi falan gşderlerse beni de götürürler belkide ailemin haberinin olmadığını bilirler kendimi kötü hissederim. iki tarafı boklu degnek anlayacagın
inşallah canım ya bakalım bi yolu bulunur inşallahHmmm anladim kuzumhakkinda hayirlisi canm gun dogmadan neler dogar :) umutsuzluga dusme sakin Tatlim
inşallah canım ya bakalım bi yolu bulunur inşallah
Hoş bulduukk18 yaşındayım adım güneş 1,5 yıldır beraber olduğum martta Erzincan'a gidiyor askerlik için, kızdığı zaman hemen sorunları çıkarıyo ortaya, bende diyorumki sorunlarımızı yüzyüze konuşup halledebiliriz diyorum beni biraz rahat bırak dedi sabah düzeldi yine iyi konuşuyoruz bu seferde 30 yaşına kadar evlenmek yok dedi ,şaşırdım okulun biteer bitmez alıcam seni diyodu. hep ama düşüncesi değişmişş Aynen uzun dönem olucak bayada uzak bana gidip gelememde yarın görüşücez bu konuyu konuşmam lazım onunla bakalım güzel bir sonuca varırız
allah iyilik versin kuzumm bende iyiyim cok sukuur :)
bitti tatlimmmmm :)
ivit ama ucakla bi saat gidecem ıns :)
kalp kalbe karsiymis :) uyuyalim beraber kusumlaa ohhh gel kiz sarildim sana
Yirim ben sizi yaaa aşk böcükleriiiigünaydınlarrrr canımslarrrr aşkımlarrrr
fıstığımmm benim ya nasıl da moral veriyorsunnno üzüldü diye çok üzüldüm ama çok şükür gece birbirimizin sesini duyup uyuyunca bişeyciiik kalmadı o da ben üzülüyorum sıkılıyorum dayanamazsam diye izin almak için çabaladığını söyledi canımmm yarim benimmm ben de hiçççç canını sıkma aşkitoşumm mecbur bekleşcezz dedim
Arkadaşla nöbeti değiştik fıstığım bu hftasonu çalışıcamÖylede kuzum Cumartesi günü sınava giricem Aboooben sınavdaykene sen yatarsın:))
Hmmm doğru aile Faktörü Var birdeÇalışıyor musun? Işe gidiyorum diye gidersin yada arkadaşla kalırım dersin:) daha gitmeden yanına gitme planları yapıyoruz ))
Sen sevdicekle kavga ettin diye mi hattını değştirtiyor kuzu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?