2014 Yarenleri! :)

Kııııızzzlaaaaaarrrrr ben de evime geldimmmm ohhh miiiss. Yarın konuşuruz yine öpüyorum siziiiii

günaydınlarrrr canımslarrrr aşkımlarrrr

fıstığımmm benim ya nasıl da moral veriyorsunnn o üzüldü diye çok üzüldüm ama çok şükür gece birbirimizin sesini duyup uyuyunca bişeyciiik kalmadı o da ben üzülüyorum sıkılıyorum dayanamazsam diye izin almak için çabaladığını söyledi canımmm yarim benimmm ben de hiçççç canını sıkma aşkitoşumm mecbur bekleşcezz dedim

Allah kolaylık versin bitanem yaaa:) yarın gündüz ben işteyken sen evinde olucaksın fıstığımmmm:)

Yaaaaa vermeeeee Snra bizi unutuyosun damla hanım

Öylede kuzum Cumartesi günü sınava giricem Abooo ben sınavdaykene sen yatarsın:))

Allah kolaylık versin bitanem yaaa:) yarın gündüz ben işteyken sen evinde olucaksın fıstığımmmm:)

Yaaaaa vermeeeee Snra bizi unutuyosun damla hanım

bizimkiler müsade etmezler

Hmmm doğru aile Faktörü Var birde Çalışıyor musun? Işe gidiyorum diye gidersin yada arkadaşla kalırım dersin:) daha gitmeden yanına gitme planları yapıyoruz ))

Sorma.balim hepsinin kafasi gidik askerde pskljileri bozulms kz defisim dedm bende hatti kavga etmsn benle die .d.d

Sen sevdicekle kavga ettin diye mi hattını değştirtiyor kuzu anlamadım

o olabilir canımda çalışmıyorum iş bulamamdım maddi açıdanda sorun iş bulsam o zamana bahane bulurdum da işimde yok gerçi yemin törenine annesi falan gşderlerse beni de götürürler belkide ailemin haberinin olmadığını bilirler kendimi kötü hissederim. iki tarafı boklu degnek anlayacagın

Hmmm anladim kuzum hakkinda hayirlisi canm gun dogmadan neler dogar :) umutsuzluga dusme sakin Tatlim

canım benim yaşının vermiş olduğu heyecanla bu konuları konuşmak istemeni anlıyorum, ama o öyle istemezmiş gibi davrandıkça sen de acelem yok zaten okulum var ben de kariyerimin peşindeyim gibi cümleler kursan bak nasıl da istiyor bi an önce erkekler bizden daha geç olgunlaşıyor şimdi askere gitmeden önce gezin tozun bol bol sarılın birbirinize,, askerden gelince ciddi konular oturup konuşulur

kalp kalbe karsiymis :) uyuyalim beraber kusumlaa ohhh gel kiz sarildim sana

Yirim ben sizi yaaa aşk böcükleriiii
Arkadaşla nöbeti değiştik fıstığım bu hftasonu çalışıcam Haftaya ctesi pazar sende bende uyuruz allah nasip ederse fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…