2014 Yarenleri! :)

Günaydın yarenlerr
çok şükür iyiyim ben de canımcımm evet ya denk gelemedik özlettin kendini.. senin girdiğin sıralar ben buralarda olmuyorum herhaldee ama görünce kaçırmıyorum hemen atlıyorum
Günaydın tatlım sorma denk gelemedik bir türlü bu ay aıköğretim sınavlarını da atlattım çok şükür şimdi notlarımı bekliyorum

Merhaba canımmm seninle tanışmamıştık sanırımm

Günaydın yarenlerr

Günaydın tatlım sorma denk gelemedik bir türlü bu ay aıköğretim sınavlarını da atlattım çok şükür şimdi notlarımı bekliyorum

günaydın şekerimm ben de sınava girdim ne okuyorsun kaçıncı sınıfsın.. hadi bakalım hayırlısı şimdi notları bekleyelimmm

günaydınnn denizimmmm

günaydın kızlar ..yine 1 haftayı geride bıraktık çok şükür ...@Salvo nasılsın canım ..

günaydınn premmsessss

yeşimim nasılsın bebeğim ..artık buralar pek ııısısz oldu nerde o ilk günlerimiiz kimsecikler yok artık ..nasılsın canım bende iim şükür askerin ansıl kuzum ..

günaydın şekerimm ben de sınava girdim ne okuyorsun kaçıncı sınıfsın.. hadi bakalım hayırlısı şimdi notları bekleyelimmm

1 sınıf veterinerlik tatlım daha yeni başladım sen ne okuyorsun kaçıncı sınıftasın ?
ay sorma işte en zoru bu benim için açıklanana kadar emin değilim birşeyden iyi miydi kötü müydü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…