- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
sorma balim..ayyy hadi yaaabnmkide kilo almis pantolon olmuyo hahaha.. ohhh canima degsin
ewet kuzum olsun valla :)sorma balim..
oh ne guzel kuzum hep oyle olsun :)
Günaydın tatlım sorma denk gelemedik bir türlü buçok şükür iyiyim ben de canımcımmevet ya denk gelemedik özlettin kendini.. senin girdiğin sıralar ben buralarda olmuyorum herhaldee ama görünce kaçırmıyorum hemen atlıyorum
amin kuzum amiinn, ay sorma bugün zor geçti hele şu son saatler hiçç mi hiçç geçmiyorrr
canımın içisiii tamaaam çoook sağolll
öyle olucak kuzum benim çok sağol
inşallah canım.. üzgünüm ki hiçbir şey.. şuan senin yapabileceğin tek şey ilgini sevgini bir an üzerinden eksiltme ona bunu hissettir gerisini ona bırak kuzum.
merhaba canımmm
Günaydın yarenlerr
Günaydın tatlım sorma denk gelemedik bir türlü buay aıköğretim sınavlarını da atlattım çok şükür şimdi notlarımı bekliyorum
Pazar arabası mıııııı.. Evet kızlar an itibariyle duygu alışveriş konusunda son noktayı koymuş bulunuyor Güle güle kullan bebeeğim Güzel güzel pazarlara çık sağlıklı meyveler sebzeler al sağlıklı kal inşallah
İyi yaptın kuzucuğummnnn
Yeşommmm oturuyorum öyle örgü örüyorummmmSen naposun fıstık?
günaydın kızlar ..yine 1 haftayı geride bıraktık çok şükür ...@Salvo nasılsın canım ..
günaydın kızlar ..yine 1 haftayı geride bıraktık çok şükür ...@Salvo nasılsın canım ..
günaydınnn denizimmmm
günaydınn premmsessss
Günaydıııın güzellikleeeergünaydınlar efendiiiiiiiiiim
Günaydın yarenlerr
Günaydın tatlım sorma denk gelemedik bir türlü buay aıköğretim sınavlarını da atlattım çok şükür şimdi notlarımı bekliyorum
Günaydın fıstıklaaaarGünaydın kızlar
günaydın şekerimmben de sınava girdim ne okuyorsun kaçıncı sınıfsın.. hadi bakalım hayırlısı şimdi notları bekleyelimmm
Iyi canım benim sn nasilsinGünaydıııın güzellikleeeerHayırlı sabahlar.. Nasılsınıııııız?
Günaydınnn tatlımmGünaydın fıstıklaaaarNasılsınıııız? Güzell ve yepyeni bi haftaaa hayırlı uğurlu ossun inşallahhh
İyiyim fıstığım çalışıyorum hastanedeyimm yemek yemeye gidicem şimdiiiiIyi canım benim sn nasilsin
İyiyim allaha şükür tatlımmmm çalışıyorummm hastanedeyimnmn yemek yemeye gidicemmmm:))Günaydınnn tatlımmİyiyim çok şükür sen nasılsın Aminn inşallah dediğin gibi bir hafta olur tatlımmmm
Afiyet olsun caniiim kolay gelsinİyiyim allaha şükür tatlımmmm çalışıyorummm hastanedeyimnmn yemek yemeye gidicemmmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?