- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
İyiyim allaha şükür tatlımmmm çalışıyorummm hastanedeyimnmn yemek yemeye gidicemmmm:))
Günaydın fıstıklaaaarNasılsınıııız? Güzell ve yepyeni bi haftaaa hayırlı uğurlu ossun inşallahhh
Günaydıııın güzellikleeeerHayırlı sabahlar.. Nasılsınıııııız?
1 sınıf veterinerlik tatlım daha yeni başladımsen ne okuyorsun kaçıncı sınıftasın ?
ay sorma işte en zoru bu benim için açıklanana kadar emin değilim birşeyden iyi miydi kötü müydü bilmiyorum
Dolu dolu geçer insAllah izninizcanlarımmmsevgi kelebeklerim pıtırcıklarım
MEHTAP 6 HAFTAYA EVDE KAHVALTI
evet balll kızlarımmm iznimiz kesinleşti 16 gün izin başlıyorrr Allah nasip ederse
canlarımmmsevgi kelebeklerim pıtırcıklarım
evet balll kızlarımmm iznimiz kesinleşti 16 gün izin başlıyorrr Allah nasip ederse
denizimmmm haberimi gördün müüühadiii sıkıca sarıl banaaa
işletme 2. sınıftayım cicimm
hahah çalışmadığım için bütün sorular öyle kolay geldikiii
Dolu dolu geçer insAllah izninizdarisi bekleyenlere
Ohhhh hadi gözün aydın tatlımmm
ahahah ben çalıştım ama yine de endişeliyim tatlım çok istediğim bi bölüm ve derslerim kötü olursa üzülürüm
Amin canım insallahamin canım benimmm darısı isteyenlere istedikleri zamanda inşallah
Amin canım insallah
çok teşekkür ederim fıstığımmm darısı başınıza inşallah
oyy o zaman kötü olmasın fıstığımmm hem çalıştım diyorsun kesin notların yüksek geliremek veriyorsun inşallah karşılığını alırsın
Aminn aminnn inşallaahhh tatlımmmvalla bekliyorum işte açıklansın diye sence ne zamana açıklanır kuzu ya
Sağol kuzucukkkk ohhh miss gibi kaynımı doyurdummmm:)Afiyet olsun caniiim kolay gelsin
sağol canım benimmmm sanada afiyet olsun şimdiden:)Afiyet olsun tatlımm bende çoook acıktım bugü yaaa
bende iyiyim elhamdülillah kuzucummmm:) standart:)Geçen haftalara oranla daha iyiyim ben Allah'a şükürSen nasılsın bacuumm? Çook mutlu olacağımız bir hafta olur inşallah
canlarımmmsevgi kelebeklerim pıtırcıklarım
Aynen canim baslamadi daha 7sinde teslim olacak ama baslamis gibi ayri sehirlerdeyiz o bakimdan :/sizin askerlik başlamamıştı daha dimiay hatırlayamıyorum kusuruma bakma fıstığımm
Sağol kuzucukkkk ohhh miss gibi kaynımı doyurdummmm:)
sağol canım benimmmm sanada afiyet olsun şimdiden:)
bende iyiyim elhamdülillah kuzucummmm:) standart:)
Yuppiiiiiiiiiiiii yeşom koca danasına kavuşucaaaaakkk.. Gözünaydın bitanemmmmmmm Çok sevindimmmmmmmm..
Aynen canim baslamadi daha 7sinde teslim olacak ama baslamis gibi ayri sehirlerdeyiz o bakimdan :/
askere uğurlayamayacakmısın canımcımmAllah yardımcınız olsunn bebeğimm ilk zamanlar zor ama alışıyorsun alışmak zorundasın yoksa benim gibi kendini harab edersin oranda buranda bişeyler çıkar sürekli başın ağrır paspal paspal gezersin
okulun veya işin var mı bi uğraşın
Gidemicem canım gecen hafta gelmisti yanima gitmeden de gelir işte anca öylevedalasirizokulum bitti canim is arıyorum ptt alimlarini bekliyorum yavvrum :)
Ugurlamaya gitmeyi vok istiyorum oda cok istiyo ama kismet olmayacak galibayine gitmeden görüceksin ya buna şükür fıstığımm .. inşallah hemencecik işin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?