2014 Yarenleri! :)

Günaydıııın güzellikleeeer Hayırlı sabahlar.. Nasılsınıııııız?

denizimmmm haberimi gördün müüü hadiii sıkıca sarıl banaaa

işletme 2. sınıftayım cicimm
hahah çalışmadığım için bütün sorular öyle kolay geldikiii

canlarımmm sevgi kelebeklerim pıtırcıklarım
MEHTAP 6 HAFTAYA EVDE KAHVALTI

evet balll kızlarımmm iznimiz kesinleşti 16 gün izin başlıyorrr Allah nasip ederse

denizimmmm haberimi gördün müüü hadiii sıkıca sarıl banaaa

işletme 2. sınıftayım cicimm
hahah çalışmadığım için bütün sorular öyle kolay geldikiii

Ohhhh hadi gözün aydın tatlımmm

ahahah ben çalıştım ama yine de endişeliyim tatlım çok istediğim bi bölüm ve derslerim kötü olursa üzülürüm

Ohhhh hadi gözün aydın tatlımmm

ahahah ben çalıştım ama yine de endişeliyim tatlım çok istediğim bi bölüm ve derslerim kötü olursa üzülürüm

çok teşekkür ederim fıstığımmm darısı başınıza inşallah

oyy o zaman kötü olmasın fıstığımmm hem çalıştım diyorsun kesin notların yüksek gelir emek veriyorsun inşallah karşılığını alırsın

Aminn aminnn inşallaahhh tatlımmm valla bekliyorum işte açıklansın diye sence ne zamana açıklanır kuzu ya

Afiyet olsun caniiim kolay gelsin
Sağol kuzucukkkk ohhh miss gibi kaynımı doyurdummmm:)
Afiyet olsun tatlımm bende çoook acıktım bugü yaaa
sağol canım benimmmm sanada afiyet olsun şimdiden:)
Geçen haftalara oranla daha iyiyim ben Allah'a şükür Sen nasılsın bacuumm? Çook mutlu olacağımız bir hafta olur inşallah
bende iyiyim elhamdülillah kuzucummmm:) standart:)
canlarımmm sevgi kelebeklerim pıtırcıklarım
MEHTAP 6 HAFTAYA EVDE KAHVALTI

evet balll kızlarımmm iznimiz kesinleşti 16 gün izin başlıyorrr Allah nasip ederse
Yuppiiiiiiiiiiiii yeşom koca danasına kavuşucaaaaakkk.. Gözünaydın bitanemmmmmmm Çok sevindimmmmmmmm..

yeşooooo koca danasına kavuşuyorrrrr nasipse canımmm denizimmm teşekkür ederim
ay bi heyecan vardı ama sanki heyecanım gidiyor niye böyle oluyor şok mu oldum acabaaa

Aynen canim baslamadi daha 7sinde teslim olacak ama baslamis gibi ayri sehirlerdeyiz o bakimdan :/

askere uğurlayamayacakmısın canımcımm Allah yardımcınız olsunn bebeğimm ilk zamanlar zor ama alışıyorsun alışmak zorundasın yoksa benim gibi kendini harab edersin oranda buranda bişeyler çıkar sürekli başın ağrır paspal paspal gezersin
okulun veya işin var mı bi uğraşın

Gidemicem canım gecen hafta gelmisti yanima gitmeden de gelir işte anca öylevedalasiriz okulum bitti canim is arıyorum ptt alimlarini bekliyorum yavvrum :)

kızlarrr şimdi haberlerde dinledim..
sosyal medyada üniformalı fotoğraf paylaşan askerler emre itaatsizlikte ısrar suçuyla 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyormuş
askerlerimizi uyaralımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…