2014 Yarenleri! :)

kızlarrr şimdi haberlerde dinledim..
sosyal medyada üniformalı fotoğraf paylaşan askerler emre itaatsizlikte ısrar suçuyla 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyormuş
askerlerimizi uyaralımmm
Neredeyse herkes paylaşıyor ya kesin mi yoksa karar asamasinda mi daha. Çok saçma

Ben mersindeyim o iskenderunda canim 3 4 saat ama ugurlama aksam olursa kalmam gerek o yuzden gidemiyorum

evet canım doğruu geç saatte dönemezsinkii, dur bakalım biletini alsın da hele, belki gidebileceğin bi saat olur

Neredeyse herkes paylaşıyor ya kesin mi yoksa karar asamasinda mi daha. Çok saçma

zaten paylaşmamaları emrediliyordu canım paylaşanlar da emre itaatsizlikte ısrardan ceza alıcakmış karar aşamasında ama kesin onaylanır

Biletini aldi canim sabahin körü 7.40 ta kalkıyor uçağı. aman aman uyarin benimki gidince bende söylerim :)

yeşooooo koca danasına kavuşuyorrrrr nasipse canımmm denizimmm teşekkür ederim
ay bi heyecan vardı ama sanki heyecanım gidiyor niye böyle oluyor şok mu oldum acabaaa
Ayyy bnm sarı bombamm şoka mı girmişşşşşş Eeee plan nedir neler yapıcanız bebeğimmmmmm?

kızlar nasılsınız ? malum 14 şubata az bi zaman kaldı ben mutlu olsun istiyorum o gün
sizler neler yapmayı düşünüyosunuz ??

Benim sevdicekkkkk teeeeee nisanda gelecekkkk ühühü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…