Ugurlamaya gitmeyi vok istiyorum oda cok istiyo ama kismet olmayacak galibaInşallah bebegim ya evde kafayi yicem az kaldı
Ben mersindeyim o iskenderunda canim 3 4 saat ama ugurlama aksam olursa kalmam gerek o yuzden gidemiyorumşehirlerinizin arası çok mu uzak tatlımmmevet evde oturmak çok can sıkıcıııı
Neredeyse herkes paylaşıyor ya kesin mi yoksa karar asamasinda mi daha. Çok saçmakızlarrr şimdi haberlerde dinledim..
sosyal medyada üniformalı fotoğraf paylaşan askerler emre itaatsizlikte ısrar suçuyla 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyormuş
askerlerimizi uyaralımmm
Ben mersindeyim o iskenderunda canim 3 4 saat ama ugurlama aksam olursa kalmam gerek o yuzden gidemiyorum
Neredeyse herkes paylaşıyor ya kesin mi yoksa karar asamasinda mi daha. Çok saçma
Biletini aldi canim sabahin körüevet canım doğruu geç saatte dönemezsinkii, dur bakalım biletini alsın da hele, belki gidebileceğin bi saat olur
zaten paylaşmamaları emrediliyordu canım paylaşanlar da emre itaatsizlikte ısrardan ceza alıcakmış karar aşamasında ama kesin onaylanır
Biletini aldi canim sabahin körü7.40 ta kalkıyor uçağı. aman aman uyarin benimki gidince bende söylerim :)
Mecburen canim. Istanbul :))hayırlısı canım benim gitmeden görüşeceksiniz ya onunla idare edivecenn artıkkneresi acemi
Mecburen canim. Istanbul :))
Insallah canim ya acemide 21 gün falan kalacakmis galibaeneee bizim buraya geliyorhadi bakalım inşallah ustanız da güzel bir yer olur
Insallah canim ya acemide 21 gün falan kalacakmis galiba
Anladim canim nerde yapıyo askerliğini kisa dönem mi?oraya gidince belli olur canım biz 52 gün yaptık acemiliği
Ayyy bnm sarı bombamm şoka mı girmişşşşşşyeşooooo koca danasına kavuşuyorrrrr nasipsecanımmm denizimmm teşekkür ederim
ay bi heyecan vardı ama sanki heyecanım gidiyor niye böyle oluyor şok mu oldum acabaaa
kuzuu bnde arkadan gordum yüzünü gormedim ki:) ozelden atıyorum sana resim
Demetimmmm çok sıkıldımmmm puffff.. Bugün başka bi tedavi odasına geçtim burasıda küçük, 2 kişi çalışıyoruz.. Hastada hiç yokbal kaymaklarrrrrr naaaabiyonuzzzz :)
Anladim canim nerde yapıyo askerliğini kisa dönem mi?
Allah kavustursun canım şafak kaçuzun dönemiz canım şanlıurfa da
Sağol kuzucukkkk ohhh miss gibi kaynımı doyurdummmm:)
sağol canım benimmmm sanada afiyet olsun şimdiden:)
bende iyiyim elhamdülillah kuzucummmm:) standart:)
Yuppiiiiiiiiiiiii yeşom koca danasına kavuşucaaaaakkk.. Gözünaydın bitanemmmmmmm Çok sevindimmmmmmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?